DD Tips Mantorp 11/10

Publicerad på 11 Okt 2021 - 12:16

DrTrav

DrTrav

11 Okt 2021 - 12:16

DD-tips Mantorp Måndag 11/10

DD-1 1,2
DD-2 2,3

4 rader x 70kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m auto
2 Mill Cava har inte fått till det på slutet vilket en hel del galopper i raden visar på, men detta är grunden en kapabel häst som ikväll fått passande förutsättningar. Hon kan öppna bra från start och från bricka två bör hon få en fin resa i den främre träffen. Med en normal prestation från Mill Cava ska hon ses med bra segerchans i kvällens lopp. Lyckas hon dessutom komma hela vägen till ledningen ökar såklart också segerchansen.

Skrällen är 1 Begum Kronos som visserligen inte vinner så ofta men hon visade fin form i den senaste starten och kommer från sitt innerspår vara garanterad ett nytt bra lopp här ikväll. Från en bra position ska hon räknas tidigt till endast 6%.
Framhåller även 10 Nashy Håleryd som stod för en vass avslutning på en tung bana senast. Nashy Håleryd är en rejäl individ som går bra hela vägen in i mål. Här är det återigen Johan Untersteiner som både tränar och kör och som vi varit inne på tidigare är hanns stallform på topp för dagen. Pass upp.

12 Heloise Am räckte inte till i Derbystoets final senast, men gjorde det bra som tog sig dit. Man var förmodligen toppad inför den starten och har Heloise Am kunnat bibehålla den formen kommer man kunna göra sig ett bra dagsverke på nytt här mot enklare motstånd.

Min Vinnare: 2 Mill Cava
Spets efter 500m: 2 Mill Cava
Skrällen: 1 Begum Kronos
Ranking A: 2,1,10 B 12,8,7,6,4,5 C 11,3,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar med ett fint treåringslopp med 300.000kr i fröstapris.

2 Felix Orlando har vunnit dubbla E3-finaler och redan visat att han är en av Sveriges bästa treåringar. I Kriterieuttagningen senast fick han dock se sig slagen från ledningen, men han var inte på topp den dagen. Ikväll har man fått ett bra utgångsläge och studsar man bara tillbaka från prestationen senast så ska segerchansen vara bra här. Han är kvick iväg från start och den troliga eldaren av loppet. Väl i den positionen blir han sen svårslagen. Räknar med att skickliga Per Nordström inte skulle sela ut sin stjärna här om han inte visste att allt var bra med hästen på förhand.

Dubblar ändå systemet med 3 Asteroid som har övertygat för sina tränare Frode Hamre. Asteroid vann Big Noon-pokalen på ett övertygande sätt och kommer med sex raka segrar på kontot. Kommer bli en tuff utmanare för Felix Orlando och jag väljer att strecka båda.

Nämner även 7 Global Concept som hade idel segrar på kontot fram till Kriterie-uttagningen där det blev trea. Men prestationen Global Concept stod för var imponerande, han fick göra jobbet utvändigt om ledaren och fick endast se sig besegrad av smygkörda konkurrenter bakifrån.

Min Vinnare: 2 Felix Orlando
Spets efter 500m: 2 Felix Orlando
Skrällen:
Ranking A: 2,3 B 7,10,1,4,8 C 6,5,9,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto