DD Tips Mantorp 13/9

Publicerad på 13 Sep 2021 - 13:40

DrTrav

DrTrav

13 Sep 2021 - 13:40

DD-tips Mantorp Måndag 13/9

DD-1 1,4,6,10
DD-2 3 Dats So Cool

4 rader x 50kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
10 Bara du Chene är en femåring som inledde året med att ta fyra raka segrar och klättrade i och med det snabbt upp i klasserna. Har sedan dess startat på en hel del på V75, men har fått börja om lite nu efter att stått för några sämre prestationer. Men i den senaste starten visade Bara du Chene på nytt lite gryende form, han blev fyra genom att dra tåget ute i spåren och klockades sista 1000m på 13,3. Ikväll väntar på nytt en hel del grovjobb men han står bra inne i loppet och möter lämpligt motstånd. Ingen man kan gå på rakt ut men ett givet segerbud i loppet.

Skrällen är 1 Joey T.Cheri, detta är en rapp individ som kommer med formen på topp till kvällens start. I den senaste starten avslutade man vasst via 13,6 sista 1000m och blev tvåa. Från brick ett är man garanterad ett fint lopp ikväll och det optimala vore om man får positionen i rygg på ledaren och lucka in på upploppet. Men oavsett är man garanterad ett smyglopp och Joey T.Cheri kan avsluta snabbt. Till 7% är detta en skräll jag betalar tidig för i omgången.

6 Harri K. startar på sporadiskt, men kommer med bra form till kvällens start. För två starter sedan vann han med ett antal längder och följde upp det med att stå för en okej insats senast från ett omöjligt läge. Kliver ner i klass här och måste räknas tidigt.

Nämner även 4 Bandit Frontline. Formen är bra och han kommer till start med tre raka pallplatser. Han presterar jämnt och bra och står bra inne i loppet. Ska inte nonchaleras till låg procent.

Min Vinnare: 10 Bara du Chene
Spets efter 500m: 4 Bandit Frontline
Skrällen: 1 Joey T.Cheri
Ranking A: 10,1 B 6,42,12,5 C 8,9,11,3,7

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
3 Dats So Cool håller bra form för dagen, vilket man visade näst senast när man vann från dödens över den aktuella distansen. I den senaste starten avslutade man vasst via ett snällt upplägg och skrevs upp i boken för nästagångare. Dats So Cool är allround och tål olika upplägg, men att det är kort distans ses som ett plus. Är kvick iväg och skulle han nå ledningen ikväll blir man svårslagen. Förstahäst och spik på DD.

2 Hurricane River har fått ett passande utgångsläge ikväll. Härifrån är man garanterad ett bra lopp. I den senaste starten höll man bra från ledning, efter att det kostat en del att komma dit. Kim Eriksson ska köra hästen för första gången vilket kan väcka hästen ytterligare. Tidig vid gardering.

5 Sato måste man gilla. Han gör gedigna och bra prestationer nästan jämt. Även om han kanske saknar det där lilla extra gör alltid hästen sitt. Inför den senaste starten hade Sato åtgärdats och pausats. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en held del och ska räknas ikväll.

Nämner även 9 Criterion körs som vann för två starter sedan efter att fått ett fint lopp och lucka tillslut. Ikväll körs hästen av Örjan Kihlström för första gången vilket är spännande.

Min Vinnare: 3 Dats So Cool
Spets efter 500m: 3 Dats So Cool
Skrällen: 2 Hurricane River
Ranking A: 3 B 2,5,9,8,10 C 11,7,4,1

Lycka till
Dr Trav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto