DD Tips Mantorp 25/4

Publicerad på 25 Apr 2022 - 14:22

DrTrav

DrTrav

25 Apr 2022 - 14:22

DD-tips Mantorp Måndag 25/4

DD-1 1,3,6,7
DD-2 14 Vae Victis Club

4 rader x 50kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
6 Mister Hercules är en högkapabel femåring som tränas av Daniel Redén som nu har börjat lufta det tyngre artilleriet i stallet. Mister Hercules vann Breeders’ Crown 2020 och har tillhört de bästa i kullen som tre- och fyraåring. I den senaste starten handlade det om årsdebut och Mister Hercules stod då för en bra prestation och vann direkt. Detta är en individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand och nu med ett lopp i kroppen lär vi kunna förvänta oss en än bättre insats än senast. Given förstahäst.

1 Best Ofdream Trio är även han en femåring med högt kunnande. Han kommer med full form och har stått för fyra gedigna insatser på svensk mark på slutet. I den senaste starten var man tvåa bakom San Moteur på en topptid. Best Ofdream Trio kan öppna kvickt från start och blir baar inte innerspåret en fälla här är han ett givet segerbud i loppet.

Nämner även 7 Elegant Ima som har en märklig programrad. Hon inledde karriären med imponerande sju raka segrar men har efter det inte lyckats leva upp till de högt ställda förväntningarna. Ikväll är det årsdebut och det ska bli spännande och se om tränaren Geir Vegard Gundersen lyckas få fart på sin travare som besitter högt kunnande i grunden.

Min Vinnare: 6 Mister Hercules
Spets efter 500m: 1 Best Ofdream Trio
Skrällen: 7 Elegant Ima
Ranking: A 6,1 B 7,3,2,5 C 4,8

Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
Vi avsluta DD spelet med att spika 14 Vae Victis Club. Återigen ska vi få se konstellationen Örjan Kihlström och Daniel Redén. Detta har precis som många gånger förut varit receptet för att få fram vinnaren i ett travlopp. Vae Victis Club i sin tur är en oerhört kapabel åttaåring som i år ska åtgärda sitt misslyckande 2021. Att det direkt i årsdebuten är anmält barfota runt om är spännande och vi vet sedan tidigare att Redéns hästar sällan behöver lopp i kroppen för att prestera. Jag är inne på att vi kommer få se en riktigt topprestation direkt här från Vae Victis Club. Redén har sikte mot större uppgifter för Vae Victis Club i år och då måste man börja med att prestera direkt här i inledningen. Till 18% tycker jag även spelvärdet är tilltalande och jag kommer ta ställning och spika på Dagens Dubbel.

Motbud
6 King Of Everything kommer nu med några lopp i kroppen efter sitt långa tävlingsuppehåll på grund av skada. Formkurvan pekar uppåt och även om det inte riktigt slagit gnistor om honom hittills så är detta en individ som besitter hög grundkapacitet. King Of Everything är en häst för större lopp under året och är ett givet segerbud här. Men som favorit på V64 från ett innerspår på mellanvolten är han ingen jag vill hålla i handen ikväll.

1 Oskar Run är en tuff individ som allt som ofta får göra en hel del grovjobb själv i loppen. Men ikväll ser förutsättningarna passande ut. Lyckas han försvara innerspåret från start här så leder han länge. Men oavsett är han garanterad ett bra lopp och ska räknas tidigt vid gardering.

Min Vinnare: 14 Vae Victis Club
Spets efter 500m: 1 Oskar Run
Skrällen: 1 Oskar Run
Ranking: A 14 B 6,1,3,13,11,8,10,4 C 12,9,2,15,5,7

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto