DD Tips Mantorp 4/6

Publicerad på 4 Jun 2022 - 09:56

DrTrav

DrTrav

4 Jun 2022 - 09:56

DD Tips Mantorp Lördag 4/6

DD1: 2,3,5,7,8,9,10,11,12

DD2: 6 Calle Crown

9 rader x 30 kr = 270 kr


Spelbolag med fasta odds på trav:

bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


Dagens Dubbel 1 - 2140m auto

Öppet lopp på förhand där jag plockar med det som plånboken tillåter.

7 Farfars Dream har gjort det bra hittills i år och kommer med två raka segrar på kontot. Även om motståndet inte varit av det tuffaste laget så visade ändå Farfars Dream bra inställning senast när han avgjorde säkert via en rapp avslutning. Utvecklingskurvan pekar uppåt och till dagens start är det anmält barfota runt om för första gången vilket tränaren själv, Andre Eklund, är inne på kommer ge bra effekt. Löser det sig bara med spåret en bit ut från start är Farfars Dream mitt förstaval i loppet.

Tidig är också 5 M.T Rick Nash som man från stallet låter optimistiska kring även om motståndet är tuffare än tidigare. Även M.T Rick Nash kommer med två raka segrar på kontot. Senast fick han ett tufft lopp med en hel del jobb på egen hand längs vägen, trots detta kunde M.T Rick Nash vinna på ett bra sätt. Idag växlar man upp och ska köra M.T Rick Nash barfota runt om för första gången vilket är spännande. Given på kupongen.

Framhåller även 10 Nils Zonett som är härdad i tuffa sammanhang och har gjort det helt okej på slutet. Nils Zonett är en rejäl individ som tål göra en del jobb själv under loppets gång och ska passas vid gardering.

8 Red Rum har inte fått det bästa utgångsläget och sliter även med aktionen en hel del i sina lopp. Men inställningen och styrkan är det inget fel på. Daniel Redén gillar hästen som vann sina comeback senast på ett bra sätt. Med Ready Cash som pappa ska man alltid veta att kunnandet är högt och med tanke på det öppna loppet så är Red Rum given på min kupong.

Nämner även 2 Jeppas Uppercut har visat upp kunnande som räcker bra för klassen och som kommer från en bra prestation senast. Utgångsläget är bra och Jeppas Uppercut är garanterad ett bra lopp här.


Min Vinnare: 7 Farfars Dream

Spets efter 500m: 2 Jeppas Uppercut

Skrällen: 2 Jeppas Uppercut

Ranking: A 7,5,10,8 B 2,3,9,11,12 C 1,4,6


Dagens Dubbel 2 -  2640m auto

6 Calle Crown är mitt förstaval i loppet. Detta är en individ som brottats i stenhårda sammanhang nere i Frankrike. Senast var man ute i Copenhagen Cup och visade då både toppform och högt kunnande som tvåa bakom Elitloppstrean Mister F Daag. Att vara tvåa i det sammanhanget och bakom Mister F Daag som många inklusive jag själv verkar ha underskattat är ingen bluff. Han kan öppna bra och den längre distansen har han visat i Frankrike att han behärskar. Det troliga är även att Antonio Trot kommer släppa till Calle Crown med tanke på distansen idag och väl i ledningen kommer övriga behöva vara riktigt bra för att slå honom. Förstahäst och spik på DD.

12 Born Unicorn har visat härlig utveckling under året och var senast ute i Paralympiatravet och gick då i mål med sparade krafter. Han lever på sin styrka men farten kommer mer och mer för varje framträdande. Lång distans ses som ett plus och formen är bra. Jag är inne på att man tidigt kommer avancera idag trots sitt tuffa utgångsläge. Väl i dödens känner vi till hur skicklig Örjan Kihlström är på att måtta in segrarna. Born Unicorn är given på kupongen vid gardering.

Skrällen är 2 Antonio Trot som kommer med en bra prestation i ryggen nu. Senast avslutade han sista 600m på kvicka ben och idag har han fått ett perfekt utgångsläge. Man är dock inne på att Antonio Trot behöver få det lite serverat för att bjuda till och med tanke på den infon är jag inne på att man gärna ser honom i rygg på ledaren idag. Skulle sen bara luckan uppenbarade sig i tid för Timo Nurmos speediga häst så går ingen säker.


Min Vinnare: 6 Calle Crown

Spets efter 500m: 6 Calle Crown

Skrällen: 2 Antonio Trot

Ranking: A 7,12 B 2,5,8,1,10,4,11 C 3,7,9


Lycka till

DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto