DD Tips Mantorp Måndag 21/9

Publicerad på 21 Sep 2020 - 12:08

DrTrav

DrTrav

21 Sep 2020 - 12:08

Dagens Dubbel-spelet avgörs ikväll på Mantorp. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Mantorp Måndag 21/9
DD1: 1,3,4,5,7,9
DD2: 10 Balsamine Font

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
4 Monark Newmen avslutade starkt när han fick luckan från vinnarhålet men han fick aldrig tag i Heart Of Steel som knäckte Racing Mange som gick i ledningen från dödens näst senast. Han hade efter det ett dåligt läge så det gick inte ta ta så mycket. Bra startspår nu och han kan öppna fort vid laddning så här kan det kanske bli ledningen. Skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han är dock inte beroende av ledningen för att ha segerchans här.

5 Lawmaker har på 14 starter i William Erikssons regi ännu ingen seger. Han var väldigt bra senast när han gick i dödens på Maxus och var bara knappt slagen av Queer Fish då. Får han en bra resa nu så kan det vara läge för en seger.

1 Romanesque satt för långt bak i kön men avslutningen var mycket bra och då kom han in som trea bakom S.G.Sherman som vann från ledningen näst senast. Gången efter det gick han en godkänd avslutning och kom i mål som fyra bakom Gigant Invalley. Det finns en risk att han blir över från start och då är han lite sårbar men löser det sig med en eventuell lucka till slut så kan han vara långt framme här.

9 Ural gjorde det bra när han vann från ledningen näst senast. Det blev ett galoppmisslyckande senast. I ett felfritt lopp nu och om han kan få smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så kan han städa av det här gänget.

7 Baron Gift var duktig när han kom med en stark avslutning och han fångade då in den ledande M.T.Insider till seger precis på linjen för fyra starter sedan. Näst senast så hade han problem med blodvärdena och senast så blev han trött och tappade mycket och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Gigant Invalley. Spår en bit ut i banan här men kan han komma ner i ett vettigt slagläge innan han går till anfall så kan han duga mot det här motståndet.

3 Jairo gjorde det bra senast även om han blev lite stum sista biten och det blev en andraplats bakom Smokin Joe. Fint läge och han kan kliva iväg bra från start. Kan Joakim Lövgren hitta en bra väg med honom så gör han inte bort sig mot det här gänget.

Ranking DD-1: A 4,5,1 B 9,7,3 C 6,8,2,11,10

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
10 Balsamine Font är ännu obesegrad felfri efter sju starter hos Björn Goop. Näst senast så tog hon ner den ledande Fascination D.K. på ett bra vis över upploppet. Det följde hon upp med att spurta in till en ny seger. Kan hon hålla sig till rätt gångart så tror jag hon blir svår att stå emot när Björn Goop som finns i vagnen går till attack.

3 Globalizer skrällde rejält när hon tog hem segern i E3 finalen efter en stark avslutning näst senast. Med en fin löpning i den främre träffen så kan hon vara långt framme igen.

5 Hidalgo Heldia inledde karriären med fyra raka segrar. Han åkte på den första förlusten senast. Det var första starten på några månader så med det loppet innanför västen nu så kan han vara förbättrad till den här starten. Han är snabb iväg så här kan det bli tidig ledning. Från spets så kan han leda loppet länge .

1 Benito Roc har gjort det bra även om det inte har blivit någon seger på sistone. Han fick en resa i tredje invändigt innan han kom loss och då avslutade han mycket bra men han nådde aldrig Hopeusteponalego som vann loppet så det slutade med en andraplats för tre starter sedan. Han gjorde en bra avslutning som trea bakom Balsamine Font senast. Barfota runt om och jänkarvagn nu och får han en lucka till slut så kan han slå till med en seger.

6 Bitcoind' Arc var ute i ett uttagningslopp till E3 för tre starter sedan. Han kom då med en stark avslutning men kort före mål så slog han på en galopp och då var den dagen förstörd. Gången efter det så travade han en stor del av loppet i dödens och han höll bra som trea i ett lopp där Foreign Rain spurtade in till seger. Senast så gick han bra som tvåa bakom Bandido Gar. Får han ett passande lopp så kan han nypa en god placering här.

Ranking DD-2: A 10 B 3,5,1,6,8,2 C 11,9,4,7,12

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto