DD Tips Momarken 2712

Publicerad på 27 Dec 2021 - 11:49

DrTrav

DrTrav

27 Dec 2021 - 11:49

DD Tips Momarken Måndag 27/12

DD1: 1,2,6.8,9
DD2: 9 Super Winner

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  1640m auto
6 Six O'Clock News är jämn och säker i sina prestationer. Frode Hamre tränar och meddelar att han efter senaste starten vässat upp Six O'Clock News inför ikväll och det aviseras dessutom helstängt huvudlag till den här starten, vilket är spännande. Six O'Clock News trivs bäst när han får vara med i den främre träffen, därför kan vi vänta ett offensivt upplägg från start och blir mitt förstaval i denna avdelning.

9 Jaipur B.R. är en segervan individ som har vunnit sju lopp i år och står bra inne i klassen. Han har varit sjuk efter senaste starten vilket såklart är ett frågetecken formmässigt och missgynnas även en aning av bakspår ikväll men kan samtidigt inte nonchaleras sett till hans kapacitet och kunnande här.

Nämner även 1 Quickstep O. som är väldigt kvick iväg från start och ses som den troliga ledaren av loppet ikväll. Över kort distans kommer man troligtvis gasa så länge lampan lyser och presterar Quickstep O. på topp kan det räcka hela vägen.

2 Greed kommer med bra form och står på tur för seger. Ikväll är utgångsläget bra och skulle det bli bra tempo på loppet kan Greed vara den som får loppet och fäller samtliga över upploppet.

Min Vinnare: 6 Six O'Clock News
Spets efter 500m: 1 Quickstep O.
Skrällen: 1 Quickstep O.
Ranking: A 6,1,9 B 2,8,4,7,5 C 3,10

Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
Vi avslutar DD spelet med att spika 9 Super Winner. Han var trea i Norskt Travderby för tre starter sedan och har efter det fortsatt visa fin form via bra prestationer. Jag läser loppet att Super Winner kommer vara Snabbare iväg från start än frästa motbudet 12 Hulken Sisu och kommer därför vara den av de två som får det bättre loppet. När dessa två är hästarna som höjer sig över övriga konkurrenter är det givet för mig att ta ställning. När dessutom procenten är till min fördel gör det valet än mer givet. Spik.

Motbud
12 Hulken Sisu är en väldigt trevlig häst att vila ögonen på som dessutom besitter högt kunnande. I den senaste starten visade han härlig styrka men fick inte auktionen att stämma fullt ut på barfotabalansen. Nu åker skorna på och Frode Hamres fyraåring besitter troligtvis högst kapacitet i loppet. Men utgångsläget gör uppgiften tuff och han kommer troligtvis behöva göra en hel del grovjobb på egen hand ikväll. Det får heller inte strula för mycket längs vägen men för den som väljer att gardera är Hulken Sisu ett givet segerbud.

Min Vinnare: 9 Super Winner
Spets efter 500m:
Skrällen: 6 Boots Hanson
Ranking: A 9 B 12,6,8,15,13,11 C 1,14,3,5,4,2,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto