DD Tips Örebro 14/10

Publicerad på 14 Okt 2021 - 13:58

DrTrav

DrTrav

14 Okt 2021 - 13:58

Dagens Dubbel Örebro 14/10

DD-1 4.9.10.11
DD-1 1 Es Trenc

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m Auto

4 Nail’em får tipset i den här oerhört öppna upplagan. Han har glänst vid segrarna och vann den tunga vägen senast och nu har han dessutom fått ett bra läge bakom bilen och kan ta hand om ledningen.

9 Julia Sisu är en tidig utmanare och Pär Nordström brukar vara oerhört skicklig att ha sina hästar i ordning som bäst i de viktigaste loppen. Läget blev såklart inte bra men om hon kan komma igenom bra från start och få ett passande lopp i ryggar så kommer hon spurta ner de flesta här.

11 Tetrick Wania såg väldigt formstark ut senast när han vann från ledningen. Det ser ut att vara en av de bättre hästarna i loppet och trots ett dåligt utgångsläge är det en tidig utmanare.

10 Beat It avslutade sylvasst senast bakom Tetrick Wania och har fina fartresurser. Med bra tempo där framme kan det vara vinnaren och ett roligt skrällbud.

Min Vinnare: 4 Nail’em
Spets efter 500m: 4 Nail’em
Skrällen: 10 Beat It
Rankingen A: 4.9.11.10 B: 2.6.1.12.8.3.7.5

Dagens Dubbel 2 -1640m Auto
1 Es Trenc är blixtrande snabb från start och kommer från en färsk seger på V86 när han var före bland annat Power Lane och Hilltop Hawk i mål. Den gången var det på Åbytravet och då valde man att släppa ledningen för att avgöra på speed men nu blir jag mycket förvånad om man överlåter någon ledning och Olav Mikkelborg försöker leda det här loppet från start till mål. Bra chans.

4 Hilltop Hawk avslutade bra senast bakom Es Trenc och verkar vara kraftigt på gång. Häst mot häst tror jag att det finns högre kapacitet i Hilltop Hawk och jag förväntar mig ett offensivt upplägg och jag tror inte att André Eklundh räds dödens och han kan mycket väl vinna den tunga vägen.

5 Loveyouecus var ute över lång distans senast och orkade inte riktigt. Kort distans passar bättre och Petter Lundberg gör förmodligen ett försök att utmana om ledningen från start och även om det blir svårt att ta sig förbi Es Trenc kanske han kan smita ner i ryggen och få en passande resa där bakom?

7 Kimi Di Quattro kan mycket i grunden och även om han inte var som bäst senast så gör man intressanta ändringar nu när han ska tävla barfota runt om för första gången i karriärens elfte start. Skulle det bli hårt tempo där framme kan han bli farlig till slut om det klaffar lite med positioner under vägen.

Min Vinnare: Es Trenc
Spets efter 500m: 1 Es Trenc / 5 Loveyouecus
Skrällen: 5 Loveyouecus
Rankingen A: 1.4 B:5.7 C:3.10.12.6.9.2.8.11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto