DD Tips Örebro 20/6

Publicerad på 20 Jun 2022 - 14:31

DrTrav

DrTrav

20 Jun 2022 - 14:31

DD-tips Örebro Måndag 20/6

DD-1 4,8,10
DD-2 5 Ceboruco

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2100m auto
4 Es Trenc är en tuff och rejäl häst som trivs när han får vara med i den främre träffen från start. I den senaste starten blev det ett omöjligt lopp från tillägg men näst senast visade han att formen finns där, då vann han från ledningen. Jag är inne på att Es Trenc laddas iväg från start och tidigt sitter i ledningen ikväll. Väl i den positionen ska det sen segeerchansen vara bra för Es Trenc.

8 Vice Versa Diamant är inte helt lätt att räkna på då han galopperat i nästan hälften av sina starter på svensk mark. Men samtidigt har han visat kunnande som räcker långt för klassen, i de 13 felfri framträdanden har tio av dessa slutat med seger. Vice Versa Diamant är stark och rejäl, och tål att göra en hel del jobb på egen hand vilket också lär krävas ikväll från bricka åtta bakom bilen. Given på kupongen ikväll om man garderar.

Nämner även 10 Gazza B.R. som ikväll gör comeback efter längre frånvaro. Men detta är en häst med bra grundkapacitet och som med lite överpace på loppet här kommer kunna avluta vasst den sista biten.

Min Vinnare: 4 Es Trenc
Spets efter 500m: 4 Es Trenc
Skrällen: 10 Gazza B.R.
Ranking: A 4,8 B 10,7,2,5,6,11 C 12,1,9,3

Dagens Dubbel 2 - 1609m auto
5 Ceboruco kommer med en färsk seger i bagaget från senast, då vann han på ett rejält sätt, det blev startgalopp och tredjespår fram till dödens. Men Ceboruco trots detta inga problem med att koppla segergreppet över upploppet. Han kan öppna kvickt om man laddar men är samtidigt allround och går från samtliga positioner. Felfri ikväll har jag svårt att se vem som ska kunna stå emot Ceboruco ikväll. Förstahäst och spik på DD.

3 Hamilton Atout är härdad i tuffa sammanhang och är en stark och rejäl individ som ikväll startar från ett passande utgångsläge. Han kanske inte gynnas av den korta distansen men skulle det bli tempo på loppet ikväll gynnar det Hamilton Atout som går hela vägen in i mål.

Kioskvältaren är 10 Önas Quintus som vann från ledningen näst senast. Någon ledning lär det dock inte bli ikväll, men det väntas utrustnings förändringar till kvällens start. Det är anmält barfota bak återigen och man hänger även på den amerikanska vagnen som Önas Quintus gick med vid segern näst senast.

Nämner även ​​12 So Far Away Ås som står perfekt inne penningmässigt i loppet och är van att tampas mot tuffare motstånd än han möter ikväll.

Min Vinnare: 5 Ceboruco
Spets efter 500m: 5 Ceboruco
Skrällen: 10 Önas Quintus
Ranking: A 5 B 3,1,12,2,4,7,8 C 1,9,6,11

Lycka till
DrTtrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto