DD Tips Örebro 20/8

Publicerad på 19 Aug 2022 - 08:50

DrTrav

DrTrav

19 Aug 2022 - 08:50

DD Tips Örebro Lördag 20/8

DD1: 2 Jewilla
DD2: 2,5,10

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
E3 Final för ston.

Min vinnare av korta E3 är 2 Jewilla. Hon övertygade i sitt försök senast. Hon trivs över kort distans och från ett perfekt utgångsläge kommer Jewilla kunna sitta bra på det från start oavsett om det blir ledningen eller inte. Hon är kvick iväg från start och ska kunna nå ledningen men Jewilla visade senast att hon även har en vass avslutning att tillgå. Detta innebär att Mats E Djuse har valmöjligheter när det kommer till taktiken idag och jag kan se Jewilla vinna loppet på olika sätt och kommer därför ta ställning. Spik.

Motbud
3 Dea Grif. Hon galopperade på upploppet näst senast i långa E3 med gott om krafter kvar och jagar nu revansch. I försöket senast vann hon med sparade krafter från ledningen. Dea Grif är obesegrad efter två försök på kort distans och detta är en topphäst som vi kommer få följa i stora sammanhang framöver. Men med många startsnabba med i loppet kommer hon troligtvis inte nå någon ledning och det kommer därför krävas en hel del jobb på egen hand idag. Skulle det dock blir överpace från start kan Dea Grif vara den som är starkast tillslut.

För den som inte tar ställning i loppet ska även 4 Beat It streckas tidigt. Hon har fått tre lopp i kroppen innanför västen i år och i försöket senast lyste det form om hästen. Beat It vann på 11,1 med krafter sparade efter att hon forcerades till ledningen med varvet kvar till mål. Tussarna var oryckta och jag räknar med att vi pånytt kommer få se en topprestation från Beat It här. En tidig utmanare bakom min spik.

Min Vinnare: 2 Jewilla
Spets efter 500: 2 Jewilla
Skrällen:
Rankingen: A: 2 B 3,4,5,1,6 C 7,10,8,9

Dagens Dubbel 2 - 1609m auto
2 King of Everything fick öppna första varvet på 11,5 i den senaste starten och att det blev lite trötta ben tillslut över meddeldistans är inte mycket att säga om. Nu är det kort distans igen vilket är ett plus och med tanke på hans speed är detta min troliga ledare pånytt. Det blir återigen helstängt huvudlag och på spetsbanan Örebro är jag inne på att räcker hela vägen denna gången. Förstahäst.

10 Born to Run hade tre raka segrar på svensk mark inför den senaste starten. Men Alessandro Gocciadoros femåring fick segersviten bruten senast efter att galopperat i slutkurvan med 200m kvar. Underlaget den tävlingsdagen såg inte helt optimalt ut och kanske var det de som spelade Born to Run ett spratt. Han är den som visat bäst kunnande i loppet och blir inte utgångsläget en fälla idag kommer Born to Run med en normal prestation vara med långt framme här. Det är anmält barfota runt om för första gången på svensk mark vilket är spännande.

Nämner även 5 Bravo Santana som aldrig kom in i loppet senast men gjorde det bra i skymundan. Gången före vann man på bra sätt och formen är fortsatt bra. Idag är uppgiften mer passande, Bravo Santana trivs över kort distans och kan öppna bra. Johan Untersteiner har lite valmöjligheter gällande taktiken men oavsett hur han väljer att lägga upp loppet så är jag inne på att Bravo Santana är redo för en topprestation idag.

Min Vinnare: 2 King of Everything
Spets efter 500: 2 King of Everything
Skrällen:
Rankingen: A: 2,10,5 B 12,4,1,3,6 C 9,7,11,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto