DD Tips Örebro 29/12

Publicerad på 29 Dec 2021 - 14:44

DrTrav

DrTrav

29 Dec 2021 - 14:44

DD Tips Örebro Onsdag 29/12

DD1: 1 Donna Summer
DD2: 6 Billy Idol

1 rader x 200 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Här hittar vi första spiken på DD, 1 Donna Summer. David Perssons treåring vann enkelt från ledningen i den senaste starten. Hon har sedan ankomsten till David tagit två segrar och fem topp-3 placeringar på sina sju starter. Från bricka ett höll hon upp ledningen senast och i min bok är hon den troliga ledaren av loppet på nytt. Trots att motståndet är aningen hårdare på förhand ikväll så är detta en häst under utveckling och som inte kommer bli lätt att ta sig förbi från ledningen.

Motbud
3 Bluehill's Wind gjorde bort sig med galopp senast, men är normalt sett travsäker och är därför inget man ska dra för stora växlar av ikväll. Dessförinnan har fyraåringen visat upp toppformen och stått för flera bra prestationer. Hon kan kliva iväg kvickt den första biten och är ett givet streck på kupongen vid gardering. Endast 7%.

Nämner även 15 Crashed Eggs som tog karriärens första seger för tre starter sedan och har visat fortsatt toppform sedan dess. Med Örjan Kihlström i vagnen kan man inte nonchaleras trots utgångsläget. Prickar man starten kommer Crashed Eggs kunna sitta bra på detta. Roger Walmann är tränare och han har fin form på stallet vilket är ytterligare en faktor att bära med sig ikväll.

Min Vinnare: 1 Donna Summer
Spets efter 500m: 1 Donna Summer
Skrällen: 3 Bluehill's Wind
Ranking: A 1 B 3,15,13,14,4,8,9,5 C 10,12,11,6,2,7

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
Vi avslutar med ännu en spik, 6 Billy Idol. I den senaste starten såg man ut att gå mot andra raka segern från ledningen, men han fick tillslut ge sig sista biten mot konkurrenten som smugit med i rygg på honom. Billy Idol är kvick iväg från start och med Jorma Kontio i vagnen är man på nytt den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen är man sen hästen att slå. Även om det blivit något stumma ben den sista biten på slutet ska Jorma Kontio på spetsbanan Örebro ha goda möjligheter att hålla igång Billy Idol hela vägen. Spik.

Motbud
10 Habrik Am är ytterligare en travare från Roger Walmann som kommer med bra form till start ikväll. I den senaste starten stod man tufft inne i loppet men hade inga problem att sätta nosen först över linjen efter en bra resa i andra utvändigt. Kort distans är dock ingen fördel men skulle det bli tempo på loppet kan Habrik Am tillsammans med Örjan Kihlström profitera på det och fälla många den sista biten.

Nämner även 2 Eagle In The Sky som kommer med toppform och har ikväll ett spännande utgångsläge. Han gynnas om det blir tempo på loppet och är ikväll anmäld med amerikansk vagn.

Min Vinnare: 6 Billy Idol
Spets efter 500m: 6 Billy Idol
Skrällen: 2 Eagle In The Sky
Ranking: A 6 B 10,2,9,3,4,7 C 11,12,1,5,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto