DD Tips Örebro 30/4

Publicerad på 30 Apr 2022 - 13:54

DrTrav

DrTrav

30 Apr 2022 - 13:54

DD Tips Örebro Lördag 30/4

DD1: 3,4,8,10
DD2: 13 Moni Viking

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2109m auto
4 Önas Prince behöver ingen närmare presentation. Per Lennartssons stjärna har firat stora framgångar som unghäst och har nu tagit steget in i högsta klassen. Önas Prince jagar här en rosa biljett och i årsdebuten senast fick han ge sig trots 1.09,6 över 1640m. Insatsen var klart godkänd och nu med lopp i kroppen meddelar tränaren själv att man vill visa att man har i Elitloppet att göra om en månad. Han kan öppna kvickt och kommer han till ledningen kommer Önas Prince sälja sig dyrt.

3 Brother Bill lät man väldigt nöjda med i stall Nurmos inför årsdebuten senast men dagen blev förstörd på grund av att Brother Bill blev alldeles för laddad och det slutade med galopp. Nu jagar man revansch och när Brother Bill nu blivit av med lite överskottsenergi så räknar Andreas Lövdal hos Nurmos att man ska vara med och segerstrida idag.

Framhåller även snackhästen hos Frode Hamre, 8 Beads. Här spänner man verkligen bågen och Frode håller själv hästen väldigt högt. Kunnandet är högt men utgångsläget innebär att man behöver en del tur längs vägen . Skulle det dock lösa sig för Beads så menar stallet att han kommer kunna utmana de två ovan nämnda här.

Min Vinnare: 4 Önas Prince
Spets efter 500m: 4 Önas Prince
Skrällen: 8 Beads
Ranking: A 2,3 B 8,10,5,2,7 C 1,9,6

Dagens Dubbel 2 - 3140m volt
Avslutar DD spelet med att luta mig tillbaka och spika 13 Moni Viking över 3140m. Detta är en riktig stjärna som älskar den långa distansen. Han vann det här loppet förra året och inte nog med det så vann hann självaste Harper Hanovers lopp året innan. Det stannar heller inte där, han slutade också femma i självaste Elitloppet under 2021 och i årsdebuten senast såg han fin ut. Moni Viking står för klassen i gänget och oavsett om det blir tidigt avancemang att vänta eller om man väntar med attacken till andra halvan av loppet så ska segerchansen vara god. Moni Viking är både snabb och stark, och tål att göra en massa grovjobb på egen hand. Spik i min bok!

Motbud
11 Oracle Tile låter man uppåt på ifrån stallet. Han gjorde det bra på V75 senast och trivs över distansen. Jorma Kontio upp känns spännande och från springspår på mellanvolten kommer Oracle Tile kunna få ett bra lopp idag. Ska räknas tidigt vid gardering.

1 Global Lover var bra i comebacken senast och står nu på tre raka segrar. Global Lover står även bra till i loppet och detta är ett lopp man siktat länge på. Vid gardering är Robert Berghs travare tidig, men man ska komma ihåg att det aldrig är enkelt att stå på start i dessa stayerlopp.

10 Oscar L.A. utvecklades hela tiden och såg mycket mersmakande ut i årsdebuten senast. Han har hög kunnande och kommer kunna härdas in i den högsta klassen framöver. Oscar L.A är allround i loppen men tränaren Joakim Lövgren vill ändå bäsa för att det är minus med voltstart idag. Ska dock inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 13 Moni Viking
Spets efter 500m: 1 Global Lover
Skrällen: 11 Oracle Tile
Ranking: A 13 B 11,1,10,12,9,8,5,3 C 15,2,4,6,7,14

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto