DD Tips Örebro 4/11

Publicerad på 4 Nov 2021 - 13:22

DrTrav

DrTrav

4 Nov 2021 - 13:22

DD-tips Örebro Torsdag 4/11

DD-1 1 Bandido Gar
DD-2 5,9,13

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2100m auto
Här hittar vi min ide i omgången! Jag går all in på 1 Bandido Gar i detta fina lopp med 100.000kr i förstapris. Dessvärre är det endast fem hästar som kommer till start vilket måste vara en besvikelse för arrangören. Men för Bandido Gar är detta en passande uppgift även om han är en individ som inte alltid kan hålla koll på sina ben. Det har blivit en hel del galopper i raden. Men ikväll borde Jorma Kontio som sitter i vagnen kunna ta en safe start och bara ha fokus på att gå iväg felfritt, lyckas man med det kommer man sitta bra på det i loppet oavsett hur man öppnar. Bandido Gar är den i loppet som besitter högst högstanivån och man kan felfri köra med lite marginal för att ändå vara ett givet segerbud. Dessutom trivs Bandido Gar ypperligt under hösten. När vi då endast får 11% på V64 tycker jag spelvärdet är skyhögt. Segerchansen är betydligt högre än 11% och då känns det givet att ta ställning i denna jackpot-omgång. Bära eller brista, och håll gärna andan hela loppet igenom Jorma Kontio. Spik.

Motbud
4 Beacon Kronos besitter bra fart vilket han visade senast när han vann överlägset på en 1.12-tid över 2100m med en kortare galopp. Galoppen tog tränaren Daniel Redén som körde då precis som ikväll själv på sig. Det var första starten efter lite vila senast och nu med det loppet i kroppen bör formen vara ännu bättre ikväll och i detta lilla startfälltet är han ett givet segerbud bakom min spik.

2 Perpetuate har visat upp högt kunnande och har bland annat ett par fina V75 segrar på kontot. Ikväll är utgångsläget bra och med Örjan Kihlström i vagnen är detta en individ som ska räkans tidigt vid gardering. I den senaste starten vann man överlägset och är bara formen densamma ikväll kommer man utmana om segern.

Min Vinnare: 1 Bandido Gar
Spets efter 500m:
Min Skräll:
Rankingen A: 1 B 4,2,3,5 C -

Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
9 Gazza B.R. är en fin fyraåring som Björn Goop startat sparsamt. Men att detta är en individ som kan prestera bra trots att det gått över 30 dagar mellan starterna är något han visat tidigare. Fem av Gazza B.Rs nio segrar är nämligen tagna med 30 dagar eller mer mellan starterna. Sjuåringen lever på sin styrka och har distansen ses inte som någon nackdel ikväll. Gazza B.R. är van att möta tuffare motstånd än ikväll och ska med en normal prestation ha bra segerchans här.

Framhåller även 5 Timetomakeitrite som tog två raka segrar i september, båda segrarna tog från ledningen. En position som Timetomakeitrite verkar trivas som allra bäst i. Väl i ledningen har nämligen tre av karriärens fyra segrar tagits och ikväll bör Emilia Leo som sitter i vagnen kunna vara den som är första framme från mellan volten för att få överta ledning. Ikväll återgår man till skor på hovarna, precis som han gått vid de två senaste segrarna. Timetomakeitrite leder loppet länge ikväll.

Skrällen är 13 Will I Am. Han har stått för fina insatser på slutet utan att få sätta nosen först. För två starter sedan blev man tvåa efter att krigat och visade bra inställning hela loppet. Formen sitter där och kunnande finns, vilket man visade i Sommartravets final tidigare i år när man slutade trea. Till 7% är detta skrällen i avslutningen.

Min Vinnare: 9 Gazza B.R.
Spets efter 500m: 5 Timetomakeitrite
Min Skräll: 13 Will I Am
Rankingen A: 9,5,13 B 10,12,1,2,11 C 3,7,4,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto