DD Tips Örebro Torsdag 3/9

Publicerad på 3 Sep 2020 - 15:08

DrTrav

DrTrav

3 Sep 2020 - 15:08

Det är Örebro som gäller för Dagens Dubbel-spelet ikväll. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Örebro Torsdag 3/9
DD1: 6 In Line Tooma
DD2: 1,3,6,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1609 m Autostart
6 In Line Tooma startade i Bronsdivisionen på Bollnäs för en dryg månad sedan. Han hade då ett bakspår vilket missgynnade honom och han var aldrig med någon segerchans. Senast så blev det startgalopp från innerspåret. Spår en bit ut nu istället men felfri så är han väldigt explosiv från start så jag tror att Carl Johan Jepson kör till spets. Från ledningen här så kan han bli svår att fånga in över den korta distansen.

1 Waikiki Silvio gjorde det bra när han kom loss från invändigt läge och spurtade ner sitt motstånd till seger näst senast. Här kan det bli en liknande resa och med en lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

2 Fleet Admiral har tagit 10 segrar på 24 starter fast han har inte vunnit sedan han vann i årsdebuten för sex starter sedan. Det blev efter det fyra galoppmisslyckanden i rad. Han höll ihop aktionen senast och gick då bra som tvåa i ett lopp där Rocky Tilly vann. Felfri nu så kan han dyka upp i segerstriden här.

3 Havbergs Knight fick vandra först i andraspår och han fick då nöja sig med fjärdeplatsen bakom Nyhet som vann det loppet från ledningen senast. Fint utgångsläge nu och slipper han att göra alltför mycket grovjobb nu så kan han vara långt framme.

9 Walkie Talkie har inte riktigt lyckats i Robert Berghs regi. Det har som bäst blivit en tredjeplats på fyra starter. Löser det sig med positionerna och med lite klaff här så kan hon smälla till med en seger.

8 Smokie Herman kom med en bra avslutning och nådde tredjeplatsen bakom Global Vintage senast. Han kan öppna fort men har ett spår långt ut så det kan kosta mycket kraft att komma ner i en duglig position. Får han ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter.

4 Önas Nougat har ett trevligt läge och han kan öppna fort vid laddning. Lyckas han fånga upp tipsettan i startögonblicket så kanske William Eriksson kan trycka sig till spets efter en bit. Skulle så bli fallet så stiger hans chanser.

Ranking DD-1: A 6 B 1,2,3,9,8,4 C 5,10,7

Dagens Dubbel 2 2100 m Autostart
3 Get Ready On Tour debuterade för Ulf Stenströmer senast. Han kom då till ledningen och han vann sedan lätt. Kan han komma till täten igen så säljer han sig dyrt från den positionen.

6 Elegant Frost försvann med en tidig galopp senast. Gången innan det fastnade han i en kall rygg och fick aldrig fritt spelutrymme och gick i mål med en del sparade krafter. Nu får Björn Goop chansen för första gången och med rätt resa så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Tiger Journey har varit borta från tävlingsbanorna sedan maj så formen är svårbedömd. Han är dock snabb iväg vid laddning och Jorma Kontio trivs ju utmärkt i ledningen så vill han köra i spets här så kan han bli att räkna med direkt i comebacken.

9 Young King är jämn och säker men det var ett tag sen den senaste vinsten togs. Intressant med barfota runt om och jänkarvagn nu och blir det lite tempo på loppet så har han en vass avslutning att tillgå.

2 Pastorn fick en invändig löpning innan han tog sig loss och då avslutade han starkt och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Simb Murdoch senast. Här sitter han bra till i andraspår omgående och får han spara spurten fram till upploppet så kan han ställa till med en överraskning.

4 Leonas Sami har pausat och gör en spännande comeback. Han är stark och rejäl så han tål att göra lite grovjobb om det skulle behövas och har han en bra dag så går ingen säker här.

10 Maximus M.M. har två lopp i kroppen så formen borde vara i antågande. Med en lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan han plocka en god placering.

Ranking DD-2: A 3 B 6,1,9,2,4,10 C 5,7,8,12,11

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto