DD Tips Östersund 18/8

Publicerad på 18 Aug 2022 - 09:46

DrTrav

DrTrav

18 Aug 2022 - 09:46

DD-tips Östersund Torsdag 18/8

DD-1 3,5,6,10,12
DD-2 8 Mission Beach

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt monté
Jämtländskt Montémästerskap för varmblod.

6 Uret är en segermaskin när det kommer till disciplinen monté. Han har nämligen nio segrar på sina elva starter i disciplinen. Senast visade han även bra form när han återige var tillbaka på vinnarspåret efter att galopperat gången före. Men bortser man från plumpen näst senast så har Uret sex raka seger på kontot. Jag räknar med ett offensivt upplägg från start ikväll och skulle han dessutom hitta tidigt till ledningen kommer han inte bli lätt för övriga att rå på. Förstahäst.

10 Donners Am har även han visat sig trivas bra i just monté. Han kommer med två raka andraplatser på kontot och är hästen i fältet med helt klart mest intjänade pengar. Hans hårdhet kommer räcka långt ikväll och skulle det bara gå aningen för fort för hästarna i den främre träffen initialt kommer Donners Am tungt slutvarv bita bra.

12 Morotai Degato är en tuffing som segrat i två av sina tre monté starter hittills. Med skickliga Emilia Leo i sadeln dessutom bildar dessa ett ekipage som jag tidig plockar med på kupongen till 9%.

5 Imagine Boko besitter bra hårdhet och kapacitet för loppet. Visserligen finns det lite frågetecken på formen inför kvällens start och man ligger lite lågt från stallet. Men Imagine Boko har gjort det bra i monté tidigare och har tränat på bra inför kvällens start. Han rids även om Jonathan Carre som just nu är Sveriges bästa monté ryttare. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Uret
Spets efter 500: 6 Uret
Skrällen:
Rankingen: A: 6 B 10,12,5,3,1,11,8 C 2,4,7,13

Dagens Dubbel 2 -  1640m auto
8 Mission Beach var senast ute på V75 och mötte då för tuffa konkurrenter. Utgångsläget med bakspår och brunstighet den aktuella dagen var heller inte till Mission Beachs fördel. Ikväll är motståndet mer passande och trots att hon startar från bricka åtta bakom bilen ikväll lär det väntas full laddning från start. Mission Beach är explosiv och speedig och det är därför inte helt otänkbart att hon sitter i ledningen ikväll efter en bit. Väl från den positionen har fyra segrar hittills inkasseras. Men hon är samtidigt inte beroende av ledningen för att vinna. Mitt förstaval i loppet och jag spikar.

Motbud
Nämner även 2 Just More Fun som satt fast med sparade krafter senast. Detta är också en individ som kan öppna bra från början och som dessutom ska utrustas med amerikansk vagn samt samt barfota runt om vilket såklart är intressant. Kan Just More Fun försvara ledningen från start kan det mycket väl bära hela vägen och hon är den givna utmanaren till min spik.

1 Jazmine B.R. öppnar helt okej och kommer från sitt innerspår ikväll kunna få ett passande smyglopp. Skulle de två ovan nämnda sen köra lite för hårt mot varandra öppna loppet upp sig och Jazmine B.R. är en tidig skräll att betala för vid bredare gardering.

Min Vinnare: 8 Mission Beach
Spets efter 500: 8 Mission Beach / 2 Just More Fun 
Skrällen: 1 Jazmine B.R.
Rankingen: A: 8 B 2,1,5,12,4,11 C 7,6,3,9,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto