DD Tips Östersund 31/7

Publicerad på 31 Jul 2022 - 10:57

DrTrav

DrTrav

31 Jul 2022 - 10:57

Dagens Dubbel Östersund 31/7

DD-1 5 Brenne Odin
DD-2 5.6.7.8.12

5 rader x 50kr = 250kr 

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
2 Tangen Minto var den som imponerade mest på mig i uttagnings-loppen och han kommer säkert vara ytterligare förbättrad nu med två lopp i kroppen. Han har vunnit 10/13 lopp i karriären och tål att göra jobb under vägen men jag tycker det är en bra final och att han ska vara spelad till 75% tycker jag är magstarkt. 

5 Brenne Odin har sin speed som sitt främsta vapen och man vill gärna smyga med honom i ryggar så länge som möjligt för att spara på speeden till slut. Från det här utgångsläget borde han kunna hitta en bra position direkt och när han tempoväxlar över upploppet är det inte många som hänger med honom. Vi jagar dom lite högre oddsen inom DD-spelet och jag provar att spika Brenne Odin inom den spelformen. 

3 Smedheim Braut imponerade när han vann sitt försök med tanke på att han hade pausat inför det loppet. Han ska ha gått framåt formmässigt och med minsta strul för favoriten kan han hota. 

10 Voje Vijlar galopperade i försöket men kom tillbaka starkt därefter som tvåa med till synes krafter kvar över mål och med rätt draghjälp under vägen kan det vara en potentiell storskräll. 

1 Tangen Ove behöver ha det serverat för att vinna, vilket han fick i försöket och utgångsläget nu talar för en passande resa på innerspåret. 

Min Vinnare: 2 Tangen Minto
Spets efter 500m: 4 Holter Odin
Skrällen: 10 Voje Vijlar
Rankingen A:2 B:5.3.10.1.4.9.11 C:7.12.6.8


Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
7 Behind Lord får med viss tvekan tipset i ett på förhand öppet lopp över kort distans. Jag grundar mitt tips i att han är mycket snabb från start och trots ett spår långt ut på vingen tror jag att det är goda möjligheter att nå ledningen. Från den positionen har han vunnit 3/5 lopp och når han dit är förutsättningarna goda för en fjärde seger.

8 Individia var ute i ett uttagningslopp till Stochampionatet senast och gjorde det helt okej efter en relativt tuff resa. Nu är det betydligt lättare emot och trots att utgångsläget inte är det bästa borde hon kunna utnyttja sin startsnabbhet för att söka en bra position direkt. 

6 Ayah De Lux har tagit kliv i sin nya regi och har testat vingarna på V75. Hon är hygglig ut från start och med ett spår innanför Behind Lord lär Robert Bergh ladda vad som går från start. Skulle man lyckas med att hålla ut 7 Behind Lord kan det vara direkt loppavgörande.

12 Mizai behöver tempo för att komma in i loppet från det här utgångsläget men formen är bra och han trivs över distansen.

5 Casartelli är inte alls att lita på men det finns en hög kapacitets inombords när han får travet att stämma. Om han har en bra dag är jag inte främmande för att han kan vinna den här typen av lopp. 

10 Underbarosåfin får en del förtroende av spelarna men det låter inte som att det är någon toppform för dagen och jag tycker han gör sina bästa lopp i ledningen. Jag står över. 

Min Vinnare: 7 Behind Lord
Spets efter 500m: 7 Behind Lord / 6 Ayah De Lux
Skrällen: 5 Casartelli
Rankingen A:7.8.6 B:12.5.10.1.9.3 C:2.3.11

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto