DD Tips Östersund 5/5

Publicerad på 5 Maj 2022 - 11:05

DrTrav

DrTrav

5 Maj 2022 - 11:05

Dagens Dubbel Östersund 5/5

DD-1 5 Trumpie
DD-2 3.4.5.6.7

5 rader x 50 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Volt
5 Trumpie får tipset med två lopp i kroppen i sin nya regi. Han vann direkt i debuten för Wäjersten men senast fick han se sig besegrad av en formstark Krakas i ett lopp över kort distans. Han har öppnat bra i voltstart tidigare och med bara två hästar i den främre volten borde han kunna få kontakt med den duon tidigt. Spik på DD. 

2 Open Sky inledde karriären lovande och radade upp segrar men han avslutade fjolåret med tre raka galopper och fick det inte att stämma fullt ut. Han gjorde comeback på V75 på Momarken tidigare i vår och var klart godkänd som femma men han har varit struken därefter och formen är ett litet frågetecken. Om han går iväg felfritt så sitter han i ledningen omgående och vid sunda vätskor bör han kunna utmana.

3 Ellis Pride har visat form i vinter och följde upp V75-vinsten på Bergsåker i februari med en andraplats bakom Borups Tornado i en klass 1-final under mars månad efter en mycket snabb avslutning. Mycket talar för att Open Sky sitter i ledningen med Trumpie utvändigt om denne och Ellis Pride kan få loppet där bakom.

Min Vinnare: 5 Trumpie
Spets efter 500m: 2 Open Sky
Skrällen:
Rankingen A:5.2.3 B:1.8.9.7.6 C:11.10.4

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
7 Global Crusader var mycket bra senast som tvåa efter en offensiv styrning från spår 11 över kort distans. Han gick en 13-tid över distansen då, vilket ingen annan i fältet har mäktat med och trots utgångsläget får han tipset.

5 For You tävlade barfota för första gången senast men det funkade inte alls och hon tappade mycket till slut när hon var ute i tuff konkurrens på V75. Nu återgår man till skor som hon brukar tävla med och jag lägger inte speciellt stor vikt vid hennes senaste insats. Hon är kvick iväg bakom bilen och från ledningen kan det räcka hela vägen nu när hon går ner lite i klass.

4 R.M.G Red Red Wine vann senast han besökte Östersund och han gjorde ett klart bra lopp hemma i Norge senast från ett hopplöst utgångsläge. Han har ett bra läge bakom bilen och från en bra position i den främre träffen är han tidig för mig.

3 Watchmedefeatyou är svår att sätta in i loppet men två raka segrar på norsk mark vittnar åtminstone om bra form.

6 Fantom Ima är ingen segerstaplare men det finns fart i honom och nu gör han en intressant regidebut för Jomar Blekkan.

Min Vinnare: 7 Global Crusader
Spets efter 500m: 5 For You
Skrällen: 6 Fantom Ima
Rankingen A:7.5.4 B:3.6.1.10.9.11 C:2.12.8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto