DD Tips Rättvik 25/9

Publicerad på 25 Sep 2022 - 10:00

DrTrav

DrTrav

25 Sep 2022 - 10:00

DD Tips Rättvik Söndag 25/9

DD1: 9 It's Peppertime
DD2: 1,2,3,4,5,6,10

7 rader x 30 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi kvällens andra spik, 9 It's Peppertime. Senast visade han att att detta är en tuff treåring som tål att göra en held del jobb på egen hand. It's Peppertime tog då en övertygande seger och är hittills obesegrad felfri efter fem framträdanden. Hittills har man visat upp kunnande som är huvudet högre än sina motståndare och att man idag startar med bakspår inget som oroar på förhand. Jag räknat med att Jorma Kontio kommer vara offensiv från start och sända fram tidigt här och oavsett vart man landar efter en bit kommer ekipaget bli svårstoppat tillslut. Spik. 

Motbud
Den som jag tror sitter i ledningen efter en bit är 5 Frazze höll som gjorde det helt okej i den positionen senast även om man fick ge sig mot Jikken den sista biten. Skulle det bli ett mer dämpat tempo mitt i loppet idag är Frazze främsta motbudet till It's Peppertime och med på kupongen vid gardering. 

Nämner även 10 H.C.'s A Crazy Horse som gick i mål med sparade krafter senast och visade form via en rapp avslutnging. Utgångsläget idag är inte det bästa men skulle det klaffa lite längs vägen idag kan H.C.'s A Crazy mycket väl vara en skräll som kan dyka upp där framme. 

Min Vinnare: 9 It's Peppertime
Spets efter 500m: 5 Frazze
Skrällen: 10 H.C.'s A Crazy Horse
Ranking: A 9 B 5,10,3,7,1,11,12 C 2,6,4,8


Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Ett öppet stolopp avslutar omgången. 

2 Your Dreamlove var ute på V75 senast och gjorde då en klart godkänd insats som femma imål. Den gången var man även inblandad i en situation som ledde till omstart vilket såklart kostade en del krafter. Från ett bra utgångsläge ikväll och med en formkurva som pekar uppåt är Your Dreamlove mitt val i loppet.

En annan V75 meriterad dam är 1 Tullibardine Boe. Hon kommer tillbaka efter ett kortare uppehåll nu och riskerar även att bli över från sitt innerspår. Men sett till hennes kapacitet och kunnande måste Tullibardine Boe trots detta räknas tidigt här idag. 

5 Favourite Picture visade senast bra form via en rapp upphämtning efter galopp. Visserligen står hon hårt inne sett till pengar här men hon kan öppna rappt och skulle hon hitta hela vägen till ledningen efter en bit kommer hon kunna bita ifrån sig bra därifrån. Dessutom är det anmält amerikansk vagn idag vilket såklart är spännande.

Nämner även 4 Global Virgin som stod för en bra insats senast och kommer med toppform till dagens start. Utgångsläget är spännande och skulle Global Virgin kunna få ett passande lopp här idag kommer hennes slutvarv alltid vara utslagsgivande i dessa typer av lopp. 

Min Vinnare: 2 Your Dreamlove
Spets efter 500m: 2 Your Dreamlove / 5 Favourite Picture
Skrällen: 5 Favourite Picture
Ranking: A 2,1,5 B 4,6,10,3,9,11 C 7,8,12


Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto