DD Tips Romme 15/8

Publicerad på 15 Aug 2022 - 14:21

DrTrav

DrTrav

15 Aug 2022 - 14:21

DD Tips Romme Måndag 15/8

DD1: 1,3,5,6,8,9
DD2: 3 Alert Kronos

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
9 Cornerstone är en individ som i grunden besitter hög kapacitet för klassen men som inte är helt att lita på. Men senast gjorde han det klart godkänt i tuffare sammanhang. Nu är motståndet aningen enklare och lever bara Cornerstone upp till sitt kunnande ska segerchansen vara bra ikväll. Från bricka nio kommer man sitta bra på det i ett andraspår direkt och Mats E Djuse i vagnen kan sen själv bestämma när det är läge att sätta in attacken.

8 Izor Sisu gör ikväll comeback efter ett längre uppehåll men har visat bra kunnande vid segrarna i programmet. Utgångsläget är såklart inte det bästa men skulle det bara lösa sig från start finns kunnande för att segerstrida direkt. Pasi Aikio låter inte helt nedslagen på förhand och Izor Sisu streckas tidigt på min lapp.

Skrällen är 5 Västerbo Awesome som satt fast med sparade krafter senast och såg mersmakande ut hela loppet. Han kan öppna bra och siktet är inställt på ledningen initialt. Jag räknar med att man inte vill sitta fast på nytt och från just spets har det tidigare blivit en seger och en andraplats på tre försök. 5% är för lite och Västerbo Awesome är en tidig skräll att betala för i omgången.

Min Vinnare: 9 Cornerstone
Spets efter 500: 5 Västerbo Awesome
Skrällen: 5 Västerbo Awesome
Rankingen: A: 9,8 B 5,1,6,3,13,7,2 C 14,12,11,4,10,15

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
Vi avslutar DD spelet med att ta ställning och spika, 3 Alert Kronos. I den senaste starten handlar det om comeback efter ett längre uppehåll men Alert Kronos fick bekänna färg direkt. Han blev då hårt uppvaktad i ledningen vilket också satte sina spår när upploppet närmade sig. Men nu har man fått ett lopp i kroppen och känslan är att formkurvan borde tagit flera kliv framåt inför ikväll. Alert Kronos är väldigt kvick från start och trots att det finns flera andra startsnabba konkurrenter med i loppet är jag inne på att Ulf Ohlsson flyger till ledningen bakom Alert Kronos och väl i den positionen ska sen ekipaget slås. Till 30% är spelvärdet högt på Alert Kronos och jag kommer spika.

Motbud
5 Bästa Nesta jagar fortsatt första segern på svensk mark och har än så länge inte börjat leverera fullt ut. Senast var det dock ett fall framåt för Katja Melkkos femåring då avslutningen från vinnarhålet var klart positiv. Ikväll är motståndet lämpligare på pappret och skulle det bli en utdragen kröning initialt i loppet kommer det gynna Bästa Nesta som kommer passera månad en sista biten.

Nämner även 1 Eightdaysaweek som imponerade vid segern för två starter sedan. Då vann man på bra sätt från ledningen. Upprepar Eightdaysaweek den bedriften ikväll och dessutom lyckas försvara innerspåret från start kan det bära hela vägen.

Min Vinnare: 3 Alert Kronos
Spets efter 500: 3 Alert Krono
Skrällen:
Rankingen: A: 3 B 5,1,2,5,10,6,9,7 C 12,8,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto