DD Tips Romme 18/12

Publicerad på 18 Dec 2021 - 14:32

DrTrav

DrTrav

18 Dec 2021 - 14:32

DD Tips Romme Lördag 18/12

DD1: 2,3,6,10
DD2: 2 Chapuy

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
3 Certainly fick äntligen vinna senast i lite billigare omgivning. Men detta är en individ som står på tur för seger i större sammanhang också. Han har gjort det bra flera gånger tidigare utan att få sätta nosen först. Skor på hovarna ska inte vara några problem och utgångsläget är dessutom bra. Även om motstånd inte saknas så är Certainly mitt förstastreck.

10 Digital Eye är en allround fyraåring som på slutet presterat flera toppinsatser på rad. I den senaste starten visade man att skor på hovarna inte är några problem när man vann knappt men säkert. Digital Eye trivs när han får ligga på rulle och spurta tillslut. Carl Johan Jepson har kört hästen tidigare och spår tre på bakvolten behöver inte vara helt fel för Digital Eye. Tidig.

Nämner även 6 Powerbank som alltid visat att han besitter högt kunnande. Men han är samtligt inte helt enkel och han får inte slösa allt för mycket med krafterna här idag för att kunna utmana om segern. Men från ett bra utgångsläge idag med springspår skulle det vara klart fördelaktigt för honom att komma ner till sargen. Lyckas Lars-Åke Söderholm ta sig hela vägen till ledningen kommer han inte bli enkel att plocka ner tillslut.

Min Vinnare: 3 Certainly
Spets efter 500m: 6 Powerbank
Skrällen:
Ranking: A 3 B 10,6,2,9,1,12 C 7,4,5,11,8

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
2 Chapuy vet vi alla är en spetshäst utav rang. I den senaste starten hade han dock ett bakspår men visade att formen är bra genom att avsluta klart bra som trea. Chapuy trivs även under vintern och nu är också utgångsläget återigen passande över kort distans. Åke Lindblom kommer lägga full gas från start och tanken är att man leder detta från start till mål. Given förstahäst i loppet. DD Spik. 

5 Eddy West är tuff och rejäl, han har vunnit från dödens på V75 tidigare och känslan är att man kommer behöva upprepa den prestationen om man ska kunna segerdefilera här. Formen är bra där Eddy West har tre raka segrar på kontot. Anmärkningsvärt är dock att segrarna på slutet är tagna barfota och att det nu är skotvång i Sverige. Men vid gardering ska man ses som ett givet segerbud trots allt.

Gillar även 6 Morotai Degato som i den senaste starten visade fin form genom att avsluta rappt. Han är både stark och snabb och skulle det gå lite för fort för hästarna där framme kommer Morotai Degato kunna fälla många tillslut. Skräll.

Nämner även 8 Zlatan Knick som fått ett iskallt utgångsläge. Men man kommer med en imponerande segersvit i monté. Tre raka segrar har det blivit. Visst är motståndet tuffare nu men vi vet också att vissa hästar kan tända till extra när det går tillbaka för sulky igen och skulle så bli fallet för Zlatan Knick är man en skräll som inte ska nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Chapuy
Spets efter 500m: 2 Chapuy
Skrällen: 6 Morotai Degato / 8 Zlatan Knick
Ranking: A 2 5,6,8,4,7,10 C 1,3,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto