DD Tips Romme 20/3

Publicerad på 20 Mar 2022 - 13:46

DrTrav

DrTrav

20 Mar 2022 - 13:46

Dagens Dubbel Romme 20/3

DD-1 1 Backegubben
DD-2 3 Chasingneonrainbow

1 rad x 200kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto

1 Backegubben var jättefin som tvåa bakom Ulvsåsen senast och utmanade hela vägen in i mål. Han är inte så tokig från start och det hade varit intressant att se honom i ledningen nu med dokumenterad form över kort distans. Han skulle dock kunna bli över från start och då måste han ha lite tur under vägen. Men jag väljer även ändå att singelstrecka på DD med tanke på odds. 

11 Solhöjdens Drake är ett väldigt spännande kallblod under utveckling och med framtiden framför sig. Han har varit struken inför den här starten och det är alltid ett litet frågetecken men jag gillar hur den här hästen ser ut och det är en häst som kommer vara med i större lopp framöver.

3 Sjö Stjerna känns missgynnad av distansen eftersom hon känns mer stark än snabb. Hån tål annars att göra jobb på egen hand och för att vinna loppet tror jag hon behöver köras offensivt och vinna på sin styrka.

2 Mjölner Spik årsdebuterar och kanske behöver något lopp i kroppen men hon har mött tuffa hästar i Norge och har fått ett bra utgångsläge nu och kort distans tror jag passar henne bättre än många andra i loppet.

Min Vinnare: 1 Backegubben

Spets efter 500m: 1 Backegubben

Skrällen:

Rankingen A:1.11.3.2 B:5.8.10.8 C:4.7.12

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto

3 Chasingneonrainbow blir min andra spik i omgången. Han var inte alls att känna igen i sin senaste start och fick startförbud därefter men han var sjuk då och nu har han fått ladda om batterierna. Jag är övertygad om att han kommer väl förberedd till den här starten eftersom det är bra träningsrapporter och han är dessutom snabb iväg bakom bilen. Jagg tror att han sitter i ledningen omgående och då får övriga vara mycket bra för att kunna hota honom vid sunda vätskor.

Motbud

1 Illuminati K.W kan väldigt mycket och visade prov på höga toppar under fjolåret och han har vunnit på en 14-tid över distansen. Jag tror att han är missgynnad av innerspåret nu och kommer bli över från start men om det löser sig under vägen är han bra nog för att kunna utmana favoriten.

2 Locale Boko och 5 Doldis är också två spännande hästar men jag tror att starten blir avgörande och att Chasingneonrainbow håller undan från tät.

Min Vinnare: 3 Chasingneonrainbow

Spets efter 500m: 3 Chasingneonrainbow

Skrällen:

Rankingen A:3 B:1.5.2.10 C:7.6 .4.11.9.8

Lycka till 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto