DD Tips Romme 9/5

Publicerad på 9 Maj 2022 - 12:01

DrTrav

DrTrav

9 Maj 2022 - 12:01

DD Tips Romme Måndag 9/5

DD1: 6 Zanella
DD2: 7,8,14

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens spik på DD, 6 Zanella. I debuten på svensk mark för två starter sedan var hon alldeles för pigg och det slutade med galopp. Men senast fick vi verkligen se hennes fulla potential. Då näst intill joggade Zanella runt på banan och vann via 11,4 i 1640m. Nu har hon fått två lopp i kroppen efter ett långt uppehåll och formen ska vara nära toppen. Blir hon bara inte för pigg ikväll igen så är jag inte orolig för distansen och med tanke på hennes fart så har jag svårt att se vem som ska kunna utmana Zanella om segern ikväll. Spik.

Motbud
3 Graces Candy är en tuff häst som ikväll gynnas av att endast tävla emot ston. Nu har hon pausat lite inför ikväll vilket gör formen svårbedömd. Men från ett bra utgångsläge ska hon trots detta räknas tidigt bakom min spik. Graces Candy tål att göra en del jobb på egen hand och hon går alltid hela vägen in i mål.

9 Hazyshadeofwinter kommer med en färsk seger på V75 i bagaget till kvällens start. Då vann hon via en rapp avslutnig via 10,5 sista 800m. Hon står perfekt inne i kvällens lopp och med en formkurva som pekar uppåt måste hon räknas tidig vid gardering.

Min Vinnare: 6 Zanella
Spets efter 500m: 6 Zanella
Skrällen: 3 Graces Candy
Ranking A: 6 B 3,9,10,4,8,1 C 5,7,2

Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
14 Frodo S. är stark häst som löste en liknande uppgift som ikväll i den senaste starten. Då vann han med bakspår över lång distans och efter att ha tryckt sig till ledningen med varvet kvar till mål så vann Frodo S. tilslut enkelt. Ikväll är motståndet aningen bättre och det får inte strula för mycket från sitt utgångsläge ikväll för att man ska vara segeraktuell ikväll. Men Frodo S. har sett till kapacitet och kunnande möjlighet att runda samtliga på nytt.

Lyfter fram skrällen 8 Euskara. Detta är en individ som trivs över den längre distansen. Han tränas av Fredrik Wallin som för dagen har en mycket bra stallform. Euskara har under vintern varit nere i Frankrike och införskaffat sig hårdhet och kommer han bara upp i sin fulla potential ikväll så ska det bli spännande att följa ekipaget nu när han återigen får Jorma Kontio i vagnen. Till 5% är detta en kupongrensara jag vill varna för i avslutningen.

7 Zenone Bar visade bra form senast, då satte han in attacken under slutvarvet och blåste hela vägen till ledningen med 500m kvar. Hann höll sen bra hela vägen men fick tillslut se sig slagen precis på linjen. Löser det sig bara från innerspåret på 40m tillägg ikväll är detta en häst som kan gå en snabb avslutning och kommer plocka många placeringar den sista biten.

Min Vinnare: 14 Frodo S.
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 Euskara
Ranking A: 14 B 8,7,10,5,2,12,9 C 3,11,1,6,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto