DD Tips Romme & Halmstad 29/7

Publicerad på 29 Jul 2022 - 12:21

DrTrav

DrTrav

29 Jul 2022 - 12:21

DD-tips Halmstad & Romme Fredag 29/7

DD-1 7 Orkan von Haithabu
DD-2 1,2,3,4,6,8,9,10,11

9 rader x 20kr = 180kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m auto
7 Orkan von Haithabu är en pampig sort som kommer med fem segrar och tre andraplatser på sina åtta senaste starter. Under elitloppshelgen gick man imål som tvåa Zeudi AMG, då tävlade Orkan von Haithabu barfota runt om vilket har gett fin effekt på hästen. Han kan öppna okej från start utan att vara någon blixt, men med tanke på att det är årsdebut för främsta spetsbudet 2 Furies Rain sp blir inte jag förvånad om Orkan von Haithabu är den som sitter i ledningen efter en bit. Väl i spets blir man sen svårslagen även om man inte är beroende av ledningen för att vinna loppet. Spik på DD. 

2 Furies Rain är härdad i tuffa sammanhang och kvalade in till finalerna i både Kungapokalen och Breeders’ Crown förra året. Ikväll gör man en spännande årsdebut och även om det såklart är frågetecken på formen måste man sett till sin kapacitet räknas tidigt direkt. Utgångsläget är dessutom perfekt och det är anmält amerikansk vagn och barfota runt om.

6 Frodo Cash är jämn och säker i sina prestationer. För tre starter sedan slutade man trea bakom Orkan von Haithabu på V75 och näst senast var man fyra på V75 och då hette segraren Charliebrown Effe. Blir det körning mellan de två ovan nämnda kan loppet öppna upp sig vilket skulle gynna Frodo Cash som håller bra form för dagen.

Min Vinnare: 7 Orkan von Haithabu
Spets efter 500m: 7 Orkan von Haithabu / 2 Furies Rain
Skrällen: 6 Frodo Cash
Ranking: A 7 B 2,6,9,11,12,3,1,5 C 8,4,6

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
4 Eldorado kommer med en färsk seger i bagaget, han vann då via en härlig avslutning där klockan stannade på 13,2 sista 800m. Formkurvan pekar uppåt och hittar man bara ett vettigt slagläge från start ikväll är detta min förstahäst i en vidöppen avslutning.

8 Golden Boy Sisu har ett tufft utgångsläge ikväll, men kommer med två raka segrar på kontot. Senast fick han det serverat och vann enkelt. Golden Boy Sisu har dock tidigare visat att han tål att göra en hel del jobb på egen hand och även om han här riskerar att få göra loppet den tunga vägen ikväll så är han given i segerstriden.

Nämner även 1 Billy Idol som är kvick iväg från start och höll upp innerspåret i den senaste starten. Han fick dock ge sig på upploppet den gången men nu med samma utgångsläge är han pånytt garanterad ett bra lopp ska således räknas tidigt ikväll.

Om det blir tempo på loppet så gynnas skrällen 10 Rally Inge som är en vass avslutare vilket han visade senast. Formen är uppåt och med ett passande lopp ikväll är detta en kioskvältare som kan blåsa ner samtliga med lite hjälp längs vägen ikväll.

Min Vinnare: 4 Eldorado
Spets efter 500m: 1 Billy Idol
Skrällen: 10 Rally Inge
Ranking: A 4,8,1 B 10,11,3,2,10,6 C 9,5,12,7

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto