DD Tips Romme Lördag 15/8

Publicerad på 12 Aug 2020 - 18:27

DrTrav

DrTrav

12 Aug 2020 - 18:27

Dagens Dubbel-spelet avgörs på Romme på lördag. Nedan följer mitt DD-tips.

bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
bet365/11/">Fasta odds på alla V86-lopp. KLICKA HÄR.


DD Tips Romme Lördag 15/8
DD-1: 10 Hell Bent For Am
DD-2: 2,3,4,5,6

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
10 Hell Bent For Am hade inför uttagningsloppet till denna final fyra raka segrar på lika många starter i Sverige. Han attackerade från kön på den sista bortre långsidan men han kunde inte göra sig själv rättvisa då ett bandage på bakbenet lossnade. Det trasslade sedan in sig på frambenen så det var väldigt starkt av honom att hålla sig i rätt gångart och greja en finalbiljett. Kan han undvika materialproblem nu så tror jag han sänker det här gänget över upploppet.

3 Hennessy Am svarade för en vass prestation i uttagningsloppet senast. Han plockade då ner sitt motstånd till seger från utvändig position. Han är inte så startsnabb men utgångsläget är bra och med rätt resa så kan han duga en bit mot det här gänget.

2 No Doubt tog ner Vegan Face från dödens och kom i mål på nytt svenskt rekord senast. Han är snabb iväg vid laddning och kan ledningen nås så tror jag Emilia Leo provar i spets så länge lampan lyser.

4 Vegan Face öppnade fort och tog sig förbi No Doubt i spetskörningen senast. Han fick dock ge sig med liten marginal kort före mål. Skulle Conrad Lugauer komma till täten igen så kan han ha vissa möjligheter här.

1 Bombus Jet har fyra segrar på nio starter. Han vann det loppet där det strulade för Hell Bent For Am senast. Det är lite ovisst var han hamnar från spår ett fast löser det sig med positionerna så kan han bli farlig över upploppet. Det blir barfota runt om för första gången nu.

7 Marre's Dreamboy hängde med fint till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av No Doubt före Vegan Face senast. Eventuellt blir det urryckare för första gången nu och kan Jörgen Westholm få till en bra styrning så kan han nypa en fin placering.

8 Global Bookmaker kom in som tvåa bakom Hennessy Am senast. Han trängde sig dock loss och han blev nedflyttad till fjärdeplatsen istället. Iskallt utgångsläge nu men med lite klaff så gör han inte bort sig.

6 Climber orkade inte från ledningen senast och kom in som trea bakom Hennessy Am men han fick andraplatsen för Global Bookmaker blev nedflyttad två hack efter en incident på upploppet. Startsnabb häst men kan bli svårt att nå spets från ett spår lite långt ut men får han ett passande lopp så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 10 B 3,2,4,1,7,8,6 C 9,5,11,12
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
3 Zaffiro Roc har gjort fyra starter i Björn Goops regi. Efter en fjärdeplats i debuten så tog han två raka segrar. Han spurtade positivt men Grift J.R. var för bra så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Här tror jag att Björn Goop kan trycka sig till spets i ett tidigt skede av loppet. Från den positionen så tror jag han har en god chans att ta en ny seger.

2 Fonda Boko hakade på godkänt till tredjepriset i ett lopp som vanns av Vae Victis Club näst senast. Han fastnade med sparade krafter senast. Med en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli farlig den sista biten.

5 Sandsjöns Enzo fullföljde positivt som trea i ett lopp som Jackpot Vrijthout vann från ledningen senast. Med rätt resa här så kan det vara läge för en fullträff.

4 Volare Gar har visat god form på sistone. Han gör sällan ett dåligt lopp och han är mer stark än snabb. Intressant med Carl Johan Jepson i vagnen för första gången nu och med lite klaff så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

6 B.W.T.Caesar satt djupt ner i kön innan han vreds på i vida spår på upploppet och då avslutade han strålande men han fick aldrig tag i Stonecapes Pecca som vann det loppet så det slutade med en andraplats. Kan Tuomas Korvenoja slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han dyka upp långt framme.

11 Merritt gjorde bort sig med galopp senast. Det kändes inte som att det var på grund av trötthet för det fanns krafter kvar meddelar man från stallet. Dåligt läge nu men vid överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

Ranking DD-2: A 3 B 2,5,4,6,11,9,8 C 10,7,1,12
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto