DD Tips Romme & Visby 17/6

Publicerad på 17 Jun 2022 - 13:53

DrTrav

DrTrav

17 Jun 2022 - 13:53

DD-tips Romme & Visby Fredag 17/6

DD-1 2,6,7
DD-2 2 Cheval Mon Ami

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2120m auto
7 Lucifer Sam var senast ute under Elitloppshelgen och fick då se sig slagen på målfotot i ett lopp över 3000m. För två starter sedan visade han även kvickhet när han avslutade snabbt över upploppet och tränaren Ola Samuelsson har verkligen fått fart på Lucifer Sam. Formen är på topp och kommer han bara till från start ikväll är segerchansen stor för honom.

6 Amarcord L.G. är osäker av sig och är inte alltid lätt att räkna på. Men han har samtidigt flera gånger visat att farten finns där. Senast visade han 14,5 i 2200m efter galopp och formen är dessutom betydligt bättre än vad resultatraden antyder. Spår långt ut bakom bilen är en fördel för Amarcord L.G. och nu blir det amerikansk vagn när det är bilstart igen. Felfri kan han vinna detta.

Skrällen är 2 Lill Zacke som höll bra från ledningen senast trots att han fick ge sig mot en smygkörd konkurrent den sista biten. Lill Zacke är kvick i benen och kan öppna bra. Jag är inne på att han tidigt sitter i ledningen här och väl i den positionen kommer han leda loppet länge pånytt. Endast 3% i skrivande stund känns spännande.

Min Vinnare: 7 Lucifer Sam
Spets efter 500m: 2 Lill Zacke
Skrällen: 2 Lill Zacke
Ranking: A 7,6,2 B 12,4,3,11,5,1 C 8,9,10

Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
2 Cheval Mon Ami var för två starters sedan ute på V75 och gjorde det då bra efter att fått en tuff resa. Senast visade han pånytt bra form men denna gången genom att avsluta rappt över upploppet. Han är kvick iväg från start och samtliga karriärens segrar är tagna från ledningen. Ikväll har Cheval Mon Ami siktet inställt på spets och kommer han dit är han sen hästen att slå för övriga.

6 Jacara du Pont har inlett sin tävlingskarriär på bästa sätt. Det har blivit tre segrar på sex starter och han har aldrig varit sämre än trea imål. Nu har man visserligen pausat lite inför kvällens start men skulle Jacara du Pont prestera bra direkt här i comebacken blir han att räkna med i segerstriden.

1 Round Cube testades barfota runt om för första gången senast, men det slutade med galopp och nu åker skorna på igen. Formen ska fortsatt vara bra och Round Cube startar från ett spännande smygläge ikväll. Skulle det bara lösa sig tillsut kommer han vara med att utmana om segern här.

Nämner även skrällen 4 Voice Of Reaso, han kommer med toppform till dagens start. Senast stod han för en rapp avslutnign efetr att fått fritt sent och den längre distansen har han visat att han klarar tidigare. I skrivande stund står han på 6% vilket är väldigt lågt. 

Min Vinnare: 2 Cheval Mon Ami
Spets efter 500m: 2 Cheval Mon Ami
Skrällen: 4 Voice Of Reaso
Ranking: A 2,6,1 B 4,3,11,7,8,9,14,10 C 12,5,13

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto