DD Tips Skellefteå 19/7

Publicerad på 19 Jul 2022 - 10:04

DrTrav

DrTrav

19 Jul 2022 - 10:04

DD Tips Romme Skellefteå Tisdag 19/7

DD1: 8 Firefoot
DD2: 1,5,6

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
​​8 Firefoot är en häst som gjort sig gällande på V75 en hel del på slutet. Senast testade man att rycka skorna runt om senast i klass II-finalen men det slutade med galopp. Nu återgår man till normal balans igen vilket också ökar möjligheterna för felfri avgång. Utgångsläget är inte det bästa men kapacitet finns helt klart för att vinna och kommer han bara vettigt på det från start så behöver de andra vara bra för att hålla Firefoot bakom sig tillslut. Spik på DD. 

2 Rally Ida är en annan individ som inte är helt att lita på men som besitter kapacitet som räcker långt i sammanhanget. Rally Ida lever på sin speed och nu med ett lopp i kroppen efter tio månaders tävlingsfrånvaro lär formkurvan peka uppåt nu. Ska räknas felfri.

1 Swawn Leejs gjorde det bra senast i ett klass-l försök. Han kan öppna bra och är garanterad ett bra lopp ikväll. Den korta distansen ses även som ett plus och i min bok är han given om man garderar.

Min Vinnare: ​​8 Firefoot
Spets efter 500: ​​8 Firefoot
Skrällen:
Rankingen: A: 8 B 2,1,3,5,4,10 C 9,11,6,7,12

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
1 Rome Pays Off är min ide i loppet. Ham har inte riktigt fått det att lossna som man förväntat sig his Daniel Wäjersten. Men kapacitet finns det gott om i hästen. Han var bland annat tvåa i både Kungapokalen och i Sprintermästaren under 2021. Nu går han ut mot lite enklare motstånd och har fått ett bra utgångsläge. Han kan öppna kvickt från start och är min troliga ledare av loppet. Väl i spets är han sen hästen att slå. Till låg procent är spelvärdet högt och han blir min förstahäst.

5 Dwayne Zet var inte helt kurant när han ställdes mot eliten i Jämtlands Stora Pris för två starter sedan. Senast var man ute på Solvalla och stod för ett rejält slutvarv. Nu med det loppet i kroppen ska formen vara bättre. Dwayne Zet tål att göra en del på egen hand och ska räknas tidigt här ikväll.

Nämner även 6 Swagger som är på väg mot formen nu igen. Han kommer med en färsk seger i bagaget, då vann han enkelt via 14,6 sista 700m. Även Swagger kan öppna bra och skulle kunna få ett passande lopp här. Både i ledningen men kanske mest troligt i rygg på ledaren och med tanke på Open-Stretch så ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: ​​1 Rome Pays Off
Spets efter 500: ​​1 Rome Pays Off
Skrällen:
Rankingen: A: 1,5,6 B 3,2,7 C 8,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto