DD Tips Skellefteå 5/9

Publicerad på 5 Sep 2022 - 10:04

DrTrav

DrTrav

5 Sep 2022 - 10:04

DD Tips Skellefteå Måndag 5/9

DD1: 3,4,6,8
DD2: 1 Slotts Elden

4 rader x 60 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
4 Olly Håleryd inledde karriären med två raka segrar på bra sätt. I tävlingsdebuten var han överlägsen från ledningen och gången efter visade han bra kunnande och inställning när segern inkasserades från dödens. Nu kommer han med två raka andraplatser i programmet, men prestationerna har varit bra. Olly Håleryd har i båda starterna avslutat rappt och gått i mål med bra spänst över linjen. Utgångsläget ikväll är passande och sitter han bara någorlunda bra på det inför avgörandet så kommer han bli tuff att stå emot den sista biten. Förstahäst.

Nämner även 8 Grit Brodda som nu har gjort tre starter för Sandra Erikssons regi. Insatserna har varit bra i samtliga starter och även om det blev galopp näst senast så var upphämtningen mersmakande och Grit Brodda gick imål med sparade krafter. Senast vann han på bra sätt från dödens och med ett offensivt upplägg från start ikväll finns kunnande för att vinna trots en del jobb på egen hand längs vägen.

Nämner även 3 Al’s Successor som gick imål med sparade krafter senast och har fått ett passande utgångsläge ikväll. Han kommer kunna få ett snällt lopp i den främre träffen och uppenbara sig bara lyckan tillslut kan han avsluta vasst.

Min Vinnare: 4 Olly Håleryd
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Al’s Successor
Ranking: A 4,8 B 3,6,10,5,11,7 C 9,12,1,2

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
Vi avslutar Dagens Dubbel med att spika 1 Slotts Elden. Han vann för två starter sedan på bra sätt och senast var man ute mot tuffare konkurrenter än vad man ställs mot ikväll och avslutade på ett mersmakande sätt. Gör Slotts Elden om den insatsen här idag kommer det räcka långt och i min bok är man dessutom den troliga ledaren av loppet ikväll. När vi dessutom får endast 23% på strecken gör detta att spelvärdet är högt och att jag kommer ta ställning i avslutningen.

Motbud
7 Borkeld har verkligen fått starta på i sin nya regi. Man har hunnit med hela tolv starter på två månader vilket också inneburit extremt tätt startande. Men det täta startandet verkar passa Borkeld bra eftersom insatserna varit gedigna näst intill varje gång. Han verkar dessutom trivas bra på Skellefteå och ska ses som en tidig utmanare till min spik här ikväll.

Nämner även 9 Slotts Pila som besitter bra fart för klassen men som samtidigt inte är helt att lita på. För tre starter sedan avslutade hon väldigt bra den sista biten och trots en galopp vinna loppet. Här kommer hon troligtvis tappa endel från start men med minsta klaff längs vägen kommer hennes avslutning bita bra över upploppet. 2% är intressant vid gardering.

Min Vinnare: 1 Slotts Elden
Spets efter 500m: 1 Slotts Elden
Skrällen: 9 Slotts Pila
Ranking: A 1 B 7,9,12,4,2,14,5,3,11 C 13,15,10,8,6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto