DD Tips Skive 28/12

Publicerad på 28 Dec 2021 - 12:14

DrTrav

DrTrav

28 Dec 2021 - 12:14

Dagens Dubbel Skive 28/12

DD-1 2 Tycoon Conway Hall
DD-2 5 B.G Pastor Jonte

1 rad x 150kr = 150kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1600m Auto
2 Tycoon Conway Hall var ute i ett väldigt tufft V75 lopp i september och galopperade efter en tuff resa då och har pausat sedan dess. Det låter ändå som att man är mycket väl förberedda inför den här starten och förutsättningarna är perfekta. Han är ute över sin favoritdistans och är mycket startsnabb och det borde inte vara någon som kan utmana honom om ledningen. Flemming låter väldigt uppåt och ser det som sin bästa chans under hela omgången. Jag tror på spets och slut och att han infriar sitt stora favoritskap, Spik.!

Motbud
5 Zaffiro Jet kommer från ett Frankrike äventyr där han inte riktigt har räckt till. Här är det mer passande förutsättningar och Niklas Korfitsen kommer att ladda från start men han tror inte att han kan ta sig förbi Tycoon Conway Hall och försöker nog söka ryggen på denne. Han har visat att det finns en vass speed att använda sig av tidigare och skulle det saknas form hos den stora favoriten är han inte borta med rätt resa.

Bakom räknas främst 3 Bandit Brick som kan mycket i grunden och gör debut för Flemming Jensen samt 7 E Type Cash som faktiskt slog Slide So Easy och Extreme tidigare i år. (det ska tilläggas att Extreme galopperade) Jag tycker ändå att det har saknas det där rätta trycket på slutet för att kunna utmana en felfri Tycoon Conway Hall.

Min Vinnare: 2 Tycoon Conway Hall
Spets efter 500m: 2 Tycoon Conway Hall
Skrällen: 5 Zaffiro Jet
Rankingen A:2 B:5.3.7.1.6.8 C: 4.10.9

Dagens Dubbel 2 - 1600m Auto
5 B.G Pastor Jonte var grym från dödens senast över distansen och 2 Enjoy Banker som kanske är värst emot på förhand nu hade ingen chans över upploppet trots att han fick en perfekt resa i ryggen på B.G Pastor Jonte. Han är dock inte alls att lita på och har många galopper i raden innan han fungerade senast och det är ingen jag litar på även om det är loppets bästa häst. Spik på DD. 

2 Enjoy Banker fick som sagt en perfekt resa i ryggen på favoriten senast men kunde trots det inte utmana över upploppet. Nu vill man prova från start för att nå ledningen och om B.G Pastor Jonte skulle göra bort sig från start måste det vara en bra chans att leda från start till mål, även om han kanske saknar den där riktiga inställningen den sista biten.

3 C You Again är Flemmings andra häst i loppet som han kör själv och taktiken lär vara solklar. Han laddar vad som går från start för att ta sig förbi 2 Enjoy Banker för att i ett senare skede släppa till stallkamraten 5 B.G Pastor Jonte för att få en passande resa på innerspåret.

9 Encore Cloc är en bättre häst än såväl Enjoy Banker och 3 C You Again men från ett bakspår över kort distans är han såklart lite bortlottad. Kan ha ta rygg på någon snabb i starten och komma till från sitt bakspår är han ändå farlig att nonchalera.

Min Vinnare: 5 B.G Pastor Jonte
Spets efter 500m: 2 Enjoy Banker / 3 C You Again /5 B.G Pastor Jonte
Skrällen: 9 Encore Cloc
Rankingen A: 5 B:2.3.9.4.1.10.6 C: 7.12.11.8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto