DD Tips Solänget 16/10

Publicerad på 16 Okt 2021 - 13:52

DrTrav

DrTrav

16 Okt 2021 - 13:52

DD Tips Solänget Lördag 16/10

DD1: 2,4,7,11,12,14
DD2: 7 Gooner

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Ett öppet stolopp över tre volter.

Min förstahäst i loppet är 2 Clandestine som har visat upp gott kunnande men samtidigt är aningen osäker. Men inför dagens start låter tränaren och kusken Daniel Wäjersten optimistiska kring Clandestine. Kommer man bara iväg okej från start finns kunnande och form för att vara först i mål.

11 Zante Grif stod för en mycket bra insats på Bergsåker för två starter sedan, då såg han ut att efter ett tufft lopp få sätta nosen först men blev snuvad på segern av en Activated som avslutade sylvasst. Idag har man ett bra utgångsläge med springspår på tillägg och prickar skickliga Erik Adielsson starten kommer man vara garanterad en fin resa, och med tanke på prestationen senast bör det räcka långt även här.

Framhåller även 4 Honfleur Mearas som har inlett karriären bra med tre segrar på sina sju starter. Tar hon sig bara iväg okej från start och det klaffar någorlunda med positionerna är hon inte oäven i segerstriden.

Skrällen är 12 Bowling El Mar som kommer till dagens start med formen på topp. Han avslutade vasst i den senaste starten och idag är det första gången med Örjan Kihlström i vagnen. Dessutom har man ett intressant springspår på mellanvolten. Pass upp.

Min Vinnare: 2 Clandestine
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Bowling El Mar
Ranking: A 2,11,4 B 12,7,14,15,9,10,1 C 3,8,12,6,13,5

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
7 Gooner var riktigt fin som trea bakom Admiral As och Amornero Roc i finalen på Färjestad för två starter sedan och i den senaste starten fick han sätta nosen först mot enklare motstånd. Men prestationen var mersmakande och inför dagens start känns Gooner spännande. Han är kvick iväg från start och kommer man bara till någorlunda från bricka sju bakom bilen så finns både hårdhet och fart för att vinna loppet. Det är även aviserat barfot runt om till dagens start vilket känns spännande. Klar förstahäst i loppet och spik på Dagens Dubbel.

9 Tattoo Avenger var mäkta imponerande senast när man vann en klass-I final med galopp. Att formen sitter där såg vi senast och att kapaciteten finns råder det inget tvivel om. Kommer man bara till från sitt bakspår över 1640m idag är man på nytt med och utmanar om segern.

Framhåller även 4 Cash Cowboy som gick i mål med sparade krafter i finalen senast. För två starter sedan var det comeback och Cash Cowboy stod då för en bra insats från ledning. Nu har man två lopp i kroppen och formtoppen bör vara nära. Han är kvick iväg från start och skulle man nå ledningen har man två segrar på sex försök från den positionen över kort distans. Givet streck på kupongen vid gardering.

Nämner även 1 Frodo S. som inte var som bäst senast. Men innan det har verkligen femåringen visat upp bra kunnande med tre raka topp-3 placeringar varav två segrar. Han kan öppna bra från start och bör kunna få en bra resa idag, vilket betyder mycket i dessa loppen.

Min Vinnare: 7 Gooner
Spets efter 500m: 4 Cash Cowboy
Skrällen: 8 Xanthis De Roi
Ranking: A 7 B 9,4,1,8,11,2,6,5 C 10,3,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto