DD Tips Solänget 20/9

Publicerad på 20 Sep 2022 - 11:36

DrTrav

DrTrav

20 Sep 2022 - 11:36

DD-tips Solänget Tisdag 20/9

DD-1 1,5,12
DD-2 4,8,9

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Breeders' Crown uttagningar för treåriga hingstar/valacker.

1 Drake Kronos verkar ha hittat tillbaka till sitt rätta jag igen efter att haft en tyngre period i under Juni. I uttagningsloppet till Kriteriet kördes han på chans och hade med bättre klaff tagit sig vidare till finalen, avslutning var däremot mycket rapp och formkurvan ser ut att peka uppåt nu. Ikväll är utgångsläget passande och Drake Kronos är min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen ska sen segerchansen vara god, men även om han skulle bli snuvad på ledningen från sitt innerspår så ska han tidigt räknas in i segersnacket.

5 Hustle Rain är en rejäl individ som senast för första gången fick se sig besegrad som felfri. Han hade då blivit för het i dödens och krafterna tog slut över upploppet. Men dessförinnan har han fyra raka segrar på kontot och har då visat upp både styrka och bra inställning. Däremot finns galopp historiken vilket gör honom svår att lita på fullt ut. Men en felfri Hustle Rain är i allra högsta grad med och utmanar om segern här ikväll.

(STRUKEN) Nämner även 3 Night Art som är väldigt kapabel individ men som inte är lätt att räkna på. Han kommer nu från två sämre insatser och formen är ett frågetecken. Men tränaren Robert Bergh är skicklig på att maxa sina hästar inför viktiga uppgifter. Vid gardering är detta en skräll som inte ska nonchaleras.

Min Vinnare: 1 Drake Kronos
Spets efter 500m: 1 Drake Kronos
Skrällen: 3 Night Art
Ranking: A 1 B 5,12,2,6,9,8 C 11,10,7,4

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Breeders' Crown uttagningar för fyraåriga hingstar/valacker.

4 Atomic Face har gjort det bra en längre tid nu utan att riktigt fått sätta pricken över i. För två starter sedan satt han fast med massor av krafter sparade i sitt Derbyförsök. Man har även valt att köra snällt med Atomic Face vilket kan vara en faktor till de uteblivna segrarna. Men ikväll låter man mer offensiva från stall ´håll och från ett bra utgångsläge kan mycket väl bli tidig ledningen ikväll och väl i den positionen är man sen hästen att slå för övriga.

Framhåller även 8 Kagan som har fått ett tufft utgångsläge ikväll. Senast var man ute i Derbyt och slutade då fyra. Nu är det enklare motstånd på pappret och ställer inte bricka åtta bakom bilen till det allt för mycket så ska han sett till sitt kunnande vara en segerkandidat här ikväll.

9 Idomenio Sisu var för tre starter sedan ute i Sprintermästaren och slutade då trea bakom Francesco Zet och Iznogoud Am. Att kunnandet finns rådet det ingen tvekan om men man är beroende av lite klaff ikväll från sitt bakspår. Men Ulf Ohlsson känner hästen väl och ska tidigt streckas på en kupong där man garderar.

Min Vinnare: 4 Atomic Face
Spets efter 500m: 4 Atomic Face
Skrällen: 8 Kagan
Ranking: A 4 B 8,9,3,6,5,2,10,11 C 1,7,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto