DD Tips Solänget Lördag 22/8

Publicerad på 19 Aug 2020 - 18:05

DrTrav

DrTrav

19 Aug 2020 - 18:05

Det är Solänget som arrangerar Dagens Dubbel-spelet på lördag. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Solänget Lördag 22/8
DD-1: 6,10
DD-2: 3,4

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2640 m Voltstart
6 Jackpot Vrijthout har gjort det bra sedan han kom i träning hos Björn Goop. Två raka spetssegrar har det blivit. Springspår nu så vid en lyckad start så tror jag Björn Goop sitter i ledningen igen och från spets så tror jag han har bra chans att ta en ny vinst.

10 Anything For You kommer med fin form. Han fick en invändig löpning spurtade klart bra och kom in som tvåa bakom Arctic Lover senast. Hittar Erik Adielsson en bra väg med honom så kan han bli farlig över upploppet.

5 Four Guys Dream försvann med galopp in i första sväng senast. Gången innan det så gjorde han det bra vid seger. I ett felfritt lopp nu så kan han vara långt framme.

4 Indra's Secret har inte fungerat på slutet så formen är svårbedömd. Spår fyra i volten är heller inte optimalt så galopprisk föreligger. Distansen är annars positiv och kan hon hålla ihop aktionen så kan hon ha vissa möjligheter här.

11 Everest Sisu har varit struken för dåliga blodvärden inför en tilltänkt start på Dannero nyligen. Formen är diffus och läget här är mindre bra för han trivs inte så bra i ryggar men med lite klaff så kan han duga en bit mot det här gänget.

12 Kaptah har gjort det bra i alla sina sju starter för Petri Salmela. Han har inte varit sämre än trea på dessa. Tråkigt läge men lång distans fungerar bra och har han en bra dag så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 6 B 10,5,4,11,12 C 2,3,9,8,7,1

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
3 Diamanten tog första segern på två år senast när han vann Ego Boys Minne på Rättvik över kort distans. Han är snabb iväg och gäller som spetsfavorit igen. Skulle han sedan få fuska bort en del av loppet i täten så kan han rinna undan till en ny seger.

4 Mindyourvalue W.F. vann i årsdebuten men efter det har han varit ute i tuffa gäng från bakspår fyra gånger i rad. Här blev det ett bättre startspår och han är stark och rejäl så han tål att göra en del grovjobb. Lyckas Ove A Lindqvist som finns i vagnen få till en bra styrning så kan han nypa en fin placering här.

5 Bucks To Burn har gjort det bra vid två raka andraplatser. Han spurtade positivt men åt From The Mine som vann från ledningen fanns inget att göra senast. Med en fin löpning här så kan det vara läge för en fullträff.

8 Dreammoko (struken) kommer med trevlig form. Han tog ner Hill Street från dödens till seger näst senast. Han var inte så stort slagen av Sorbet gången efter det. Han vann det här loppet för två år sedan och kan Björn Goop hitta en bra väg med honom så kan han bli farlig över upploppet.

6 Rose Run Sydney vann ett kortlopp över 1140 meter efter en vass avslutning senast. Hon kan öppna fort men över full distans nu tror jag inte det är aktuellt att köra i spets om hon skulle komma dit. Hon har gott kunnande och har hon en bra dag så kan hon vara långt framme.

7 J.H.Mannerheim har gjort två starter i Daniel Wäjerstens regi och han blir allt bättre. Spåret är dock mindre bra men med lite klaff så kan han ta en god placering fast han får nog svårt att vinna loppet.

Ranking DD-2: A 3,4 B 12,5,6,7,11 C 2,1,9,10

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto