DD Tips Solvalla 26/3

Publicerad på 25 Mar 2022 - 22:02

DrTrav

DrTrav

25 Mar 2022 - 22:02

DD Tips Solvalla Lördag 26/3

DD1: 4 Devs Daffodil
DD2: 10,12

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m volt
Min andra spik på V75 blir draget 14 Devs Daffodil. I den senaste starten testade hon på tufft motstånd i silverdivisionen och stod då för en klart bra prestation som fyra bakom Unico Broline. Devs Daffodil avslutade sista 200m snabbast av alla och kommer med bra form. För två starter sedan vann hon via ett rejält slutvarv och Devs Daffodil har visat att hon besitter både styrkan och snabbheten som krävs för att vinna från tillägg. Visst finns det tufft motstånd idag men blir det bara lite tempo på loppet här kommer Conrad Lugauers åttaåring bli tuff att stå emot tillslut. Jag spikar till 18%.

Motbud
3 Laferrari Dimanche har inlett karriären lovande och har slutat topp-2 i sex av sina sju starter i livet. Sitt försök till dagens final vann hon med Örjan Kihlström i vagnen och han sitter även i vagnen idag. Laferrari Dimanche är den troliga ledaren av loppet och även om motståndet är det tuffaste hittills så ska hon tidigt räknas in seger snacket från spets.

Måste även nämna 15 EenymeenyminymoeDK som var mitt drag näst senast på V75 när hon klev runt samtliga på V75. Efter det har hon gjort en start hemma i Danmark och då vann EenymeenyminymoeDK enkelt från dödens. Då testade Flemming Jensen även barfota runt om på EenymeenyminymoeDK och han var nöjd med insatsen. Hon står visserligen 20m sämre till idag men skulle hon kunna lifta med ute i spåren en bit så går hon alltid rykande tillslut.

Min Vinnare: 14 Devs Daffodil
Spets efter 500m: 3 Laferrari Dimanche
Skrällen: 15 EenymeenyminymoeDK
Ranking: A 14 B 3,15,7,1,2,8,5,9,10,4,6 C 12,11,13

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
10 Amalencius B.B. har imponerat i tre raka segrar under 2022. Samtliga segrar är tagna på V75 och med tanke på att detta varit en instabil herre tidigare kanske vi måste börja omfamna Amalencius B.B. som en riktig segermaskin nu? I den senaste starten fick man avsluta 09,7 sista 800m för att hålla undan från Best Ofdream Trio som man återigen kommer behöva tampas med idag. Utgångsläget är ett minus här men med tanke på insatserna på slutet är Amalencius B.B. hästen att slå för övriga här.

12 Best Ofdream Trio var den moraliska vinnaren senast när man utmanade Amalencius B.B. i dödens hela vägen in i mål under slutvarvet. Att man får starta från bricka tolv har numera börjat bli en vana då det är tredje gången på rad, men trots detta har det blivit en seger och två andraplatser på dessa starter. Best Ofdream Trio har visat sig besitta hårdheten för att göra en hel del själv under loppen och skulle det klaffa aningen bättre med loppsenariot denna gången så är han nu värd att få sätta nosen först över linjen.

Nämner även 4 Huddlestone som just nu är i sitt livs form och kommer med fyra raka segrar på kontot. Senast visade man att formen knappast saknades efter ett kortare uppehåll på grund av sjukdom. Utgångsläget idag är bättre än för de två ovan nämnda och skulle det strula för Amalencius B.B. och Best Ofdream Trio under loppet är Huddlestone ett givet segerbud.

Min Vinnare: 10 Amalencius B.B.
Spets efter 500m: 3 LaFerrari Dimanche
Skrällen:
Ranking: A 10,12 B 4,1,9,5,7,3,2 C 8,6,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto