DD Tips Solvalla 31/10

Publicerad på 31 Okt 2021 - 09:05

DrTrav

DrTrav

31 Okt 2021 - 09:05

Dagens Dubbel Solvalla 31/10

DD-1 3.5.7.9
DD-2 6 Lord Horse

4 rader x 50 kr= 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m Auto
7 Adam Orden har jag en bra känsla för i det här loppet om han sköter sig. Han fungerade inte alls under sommaren och galopperade vid tre raka starter och har fått kvala inför det här loppet. Han imponerade stort på mig under våren vid segrarna och kan väldigt mycket i grunden och det är bra träningsrapporter från Timo Nurmos som alltid har hästarna väl förberedda. Att Jorma Kontio dessutom sitter upp för första gången är knappast något minus.

9 Gordon Brodde hade varit ifrån tävlandet i ett och halvt år innan han började tävla igen under året och han har gjort det väldigt bra. Det är en stark häst som tål tuffa upplägg och som ser ut att bli bättre för varje start och det här motståndet tror jag inte att man räds. Han är allround och tål att gå den tunga vägen men är precis lika bra om han får gå i ryggar och köra till slut.

5 Habrik Am var ute i samma lopp som Gordon Brodde senast och fick ett klart tuffare lopp men var inte långt efter i mål som trea. Han vinner inte så ofta men har samtidigt matchats väldigt tufft och det här är en riktigt bra häst för klassen som lever på sin styrka. Roger Walmann har bra snurr på stallet för dagen och det kan mycket väl vara dags för Habrik Am att vinna nu.

3 Hamilton Atout ska förvisso tävla med skor den här gången vilket är ett litet minus men det är anmält med bike för andra gången i karriären och senast man provade på biken gick han 1.13.2 över medeldistans. Han såg dessutom pigg ut under slutrundan senast och med rätt lopp är han inte borta.

Min Vinnare: 7 Adam Orden
Spets efter 500m: 3 Hamilton Atout / 7 Adam Orden
Skrällen: 3 Hamilton Atout
Rankingen A: 7.9.5.3 B:2.4.8 C:11.12.1.6.10

Dagens Dubbel 2 - 1640m Volt
6 Lord Horse tror jag en hel del på i det här loppet och jag väljer att spika honom inom DD-Spelet. Han är snabb från start och jag blir väldigt förvånad om han inte tar hand om ledningen från sitt springspår och distansen är rätt. Han kommer förmodligen att få tuffa Arch Lane utvändigt efter en bit som säkerligen kommer att sätta upp tempot för att försöka avgöra på styrka men jag är inte alls övertygad om att han slår Lord Horse utvändigt över den korta distansen.

7 Arch Lane är loppets bästa häst och han har vunnit 12 av 22 lopp i karriären. Han är ingen kanon ut från start men har samtidigt fått ett springspår och borde komma iväg hyggligt. Det är första gången han startar över kort distans och jag tror inte att 1640m är till någon fördel men samtidigt så möter han ett överkomligt motstånd och jag blir inte förvånad om Arch Lane bara är bäst här. Jag tycker dock han är väl stor favorit och Lorde Horse blir inte lätt att besegra utvändigt.

3 Aperfectdream och 4 Unico Broline är två speediga hästar som är bra med rygglopp och skulle det bli ett hård körning där framme kommer de avsluta fort över upploppet och båda kan definitivt utmana om segern.

Min Vinnare: 6 Lord Horse
Spets efter 500m: 6 Lord Horse
Skrällen: 4 Unico Broline
Rankingen A: 6.7 B:3.4 C: 10.1.9.2.5.8.11.12.5

Lycka till
DrTrav
 

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto