DD Tips Solvalla & Åby 7/9

Publicerad på 7 Sep 2022 - 00:03

DrTrav

DrTrav

7 Sep 2022 - 00:03

Dagens Dubbel Solvalla & Åby 7/9

DD-1 4 Laferrari Dimanche
DD-2 2.4.5.9

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
4 Laferrari Dimanche mötte för tuffa hästar senast i ett uttagningslopp till Derbystoet men hon fullföljde bra som femma utan att pressas på något sätt. Det är en lite lurig spetsstrid men med tanke på att det finns open stretch är jag inne på att Adrian Kolgjni kan köra sig till ledningen. DD-spik.

3 North Dakota är ingen segerstaplare och behöver ha det lite serverat för att bjuda till fullt ut. Hon har dock en riktigt vass speed till slut och drömscenariot vore om Jepsson kan hitta ner i ryggen på Laferrari Dimanche.

10 Honfleur Mearas är förmodligen loppets bästa häst men hon brottas med ett tufft utgångsläge och hon har inte presterat på den nivån hon kan på slutet. Nu är hon anmäld med bike för första gången och det är såklart spännande, för normalt sätt räcker hon mycket långt i det här sällskapet.

5 Chatty Kronos kvalade in till Stochampionat tidigare i år och galopperade i final med till synes en hel del krafter kvar.

7 Chiffchaff blev det fel för senast och det här är ett motstånd som hon hävdar sig väl emot.

2 Don’t Be Shy gör det bra hela tiden utan att få vinna lopp och det var ett mycket fint intryck senast som trea. Snart kommer segern och utgångsläget borgar för en bra resa i den främre träffen.

1 Stella Nova Race kan öppna fort från start och kommer få en bra resa på innerspåret och hon kan avsluta fort via open stretch.

Min Vinnare: 4 Laferrari Dimanche
Spets efter 500m: 4 Laferrari Dimanche
Skrällen: 2 Don’t Be Shy
Rankingen A:4.3 B:10.5.7.2.1 C:6.8.9

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
5 Speedy Tilly är rätt favorit i loppet och han trivs som allra bäst när han få gå i ledningen och mycket talar för att han kommer dit nu också. Formen är på sin plats och även om motståndet hårdnar jämfört med den senaste starten, startar han med högst vinstchans i loppet.

9 Illfindmywayhome har jag “jagat” en längre tid och snart tror jag att han kommer få sätta nosen först över mål. Han brottas som så många gånger förr med ett tufft utgångsläge men det var en rejäl spurt han bjöd på senast som tvåa med liknande förutsättningar på Visbytravet.

2 Frodo S har det strulat mycket för och han är bättre än raden. Björn Goop lär ladda från start för att kunna hitta ner i ryggen på favoriten och skulle luckan komma över upploppet är han definitivt bra nog att kunna utmana favoriten.

4 Cool Kronos möter tuffare konkurrenter nu men det var ett rejält intryck när han vann den tunga vägen senast och nu blir det barfota runt om samt bike.

Min Vinnare: 5 Speedy Tilly
Spets efter 500m: 5 Speedy Tilly
Skrällen: 2 Frodo S
Rankingen A:5.9.2.4 B:7.3.8.1.12.10 C:6.11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto