DD Tips Solvalla Fredag 11/9

Publicerad på 10 Sep 2020 - 22:10

DrTrav

DrTrav

10 Sep 2020 - 22:10

Det är Solvalla som gäller för Dagens Dubbel-spelet på fredagen. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Solvalla Fredag 11/9
DD1: 4,9
DD2: 5,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
9 Manny Muscle var väldigt bra näst senast men han fick ge sig kort före mål när Mister Hercules fångade in honom så han slutade tvåa. Han vann lätt från spets senast. Får han en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli att räkna med över upploppet.

4 Vegan Face har gjort det bra även om han har fått ge sig från ledningen två gånger i följd. Han är kvick iväg och gäller som spetsfavorit här. Skulle han få bestämma som han vill där framme i täten så kan han bli svår att nå.

10 Önas Prince har gjort det bra och vunnit tre raka lopp från ledningen. Här är det ett annat läge men det kan vara positivt att han kan få attackera bakifrån istället. Med rätt resa här så kan han vara långt framme igen.

12 Calgary Games är obesegrad efter tre lopp hittills. Tråkigt utgångsläge nu men med lite klaff och om han kan få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han ta en ny seger.

1 Billions har lämnat Adrian Kolgjinis träning och kommer ut i en intressant debut i ny regi för Björn Goop. Trevligt läge här och får han ett passande lopp i den främre träffen så kan han utmana om en framskjuten placering.

2 Chestnut svarade för en stark insats i dödens senast och kom i mål som tvåa bakom Valle E.W. Kan Oskar Kylin Blom servera honom en fin löpning så kan han ha vissa möjligheter.

Ranking DD-1: A 9,4 B 10,12,1,2,11,5,6 C 3,7,8

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
11 San Moteur är orutinerad stortalang som ännu inte förlorat efter fyra starter. Han har vunnit från olika positioner så trots bakspåret nu så ska han räknas tidigt här.

5 Hunt Am gjorde det bra när han vann enkelt från ledningen näst senast. Det blev en galopp strax efter start senast och då var den dagen förstörd och han pressades inte efter det. Felfri nu så tror jag han kan nå ledningen här och skulle så bli fallet så stiger hans chanser till en ny vinst.

7 Woogie Broline hade fyra raka segrar inför den senaste starten men då blev det bara en andraplats bakom en bra spurtande Foreign Rain. Löser det sig med positionerna nu så kan han vara med och kämpa om en finalbiljett.

1 Kuyt F.Boko gjorde det bra som trea bakom Hooker Berry i ett litet fält på Vincennes senast. Innerspåret nu kan bli en fälla men med lite klaff så kan han ha vissa möjligheter här.

3 Mary Am jagar fortfarande karriärens första seger efter sex starter. Han har ett lopp i kroppen nu efter en tids frånvaro så han kan vara klart förbättrad nu. Hittar Robert Bergh en bra väg med honom så kan det vara läge för en fullträff.

2 Comes With Age gjorde det bra som tvåa bakom Dennis K. senast. Trevligt läge nu och kan Stefan Persson få till en bra styrning så kan han duga mot det här gänget.

8 Load Master travade illa och galopperade bort sig i kön senast. Han fick ett iskallt utgångsläge nu men distansen är lång så mycket kan hända på vägen och har han en bra dag så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 11,5 B 7,1,3,2,8 C 6,10,9,4,12

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto