DD Tips Solvalla Söndag 23/8

Publicerad på 22 Aug 2020 - 16:07

DrTrav

DrTrav

22 Aug 2020 - 16:07

Dagens Dubbel-spelet avgörs på söndagen på Solvalla. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Solvalla Söndag 23/8
DD-1 4,7
DD-2 1,4,13

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
4 Bottnas Fantom gjorde det bra när han plockade ner sitt motstånd till seger näst senast. Gången efter det så fick han en jobbigare resa över lång distans och tröttnade. Här tror jag han kan komma till spets och över den korta distansen så kan det räcka långt här.

7 Royce Rolls tog över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så vann han väldigt lätt i högervarv på Åmål näst senast. Senast så blev det galopp i starten. Felfri nu och om det löser sig med positionerna så kan han bli farlig över upploppet.

2 Big Shot har visat gryende form på sistone. Han spurtade starkt och kom in som trea i ett lopp som vanns av J.J.Another Win näst senast. Gången efter det så räckte spurten hela vägen till en seger. Trevligt läge nu och med rätt resa så kan det bli en ny vinst.

3 Jackpot Band kommer från en seger i ett breddlopp. Det blir barfota runt om som vid vinsten senast. Eventuellt första gången med helstängt huvudlag nu är intressant och får han ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter här. 

6 Pretty Boy Floyd gick en godkänd avslutning och kom in som femma i ett lopp som vanns av Ävja Palema senast. Han kommer att gå barfota runt om igen vilket han gillar bäst och har han en bra dag så kan han bli att räkna med över upploppet.

8 Royal Dreams visade positiva takter vid vinsten senast. Det blev rätt billigt men intrycket var fint. Det var första starten på länge så med det loppet innanför västen så kan han vara minst lika bra nu. Löser det sig från ett spår långt ut på vingen här så kan han plocka en fin placering igen.

Ranking DD-1: A 4 B 7,2,3,6,8 C 1,5,9,10,12,11

Dagens Dubbel 2 2140 m Voltstart
13 Heavy Sound har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Han vann enkelt i comebacken och senast så avslutade han okej i skymundan men han var aldrig segeraktuell så han fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp i den högsta klassen där Diamanten vann från ledningen. Här har han ett jobbigt läge med många hästar att runda men vid sunda vätskor så kan han bli svår att stå emot under den sista delen av loppet.

4 Jaques Noir avslutade starkt men Vikens High Yield höll undan så han blev tvåa för tre starter sedan. Han galopperade dubbelt senast. Felfri nu så tror jag det kan bli tidig ledning här. Skulle han sedan få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka långt här.

1 Hierro Boko har gjort det bra i två starter för Hanna Lähdekorpi. Han avslutade sylvasst men Franklin Face höll undan till seger från ledningen så det slutade med en andraplats senast. Trevligt utgångsläge nu och får han smyga med på innerspår och skulle en lucka uppenbara sig så har en en vass spurt att tillgå och då kan han vara läge för en fullträff.

5 Makethemark gjorde det bra som trea bakom Next Direction som vann St Michel Ajo i Mikkeli över sprinterdistans näst senast. Han slutade oplacerad i Åby Stora Pris nyligen. Får han ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

7 Bryssel har inte startat sedan ett Frankrikeäventyr i vintras. Han är väl förberedd utan att ha tryckts i några Snabbare farter meddelar man från stallet. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli att räkna med direkt i comebacken.

8 Snowstorm Hanover har inte vunnit på ett drygt år. Han är annars van vid stenhårt motstånd. Kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han ställa till med en överraskning fast jag tror det blir tufft för honom att ta en ny seger.

Ranking DD-2: A 13 B 4,1,5,7,8 C 11,6,10,2,9,12,3

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto