DD Tips Tingsryd 22/5

Publicerad på 21 Maj 2022 - 23:31

DrTrav

DrTrav

21 Maj 2022 - 23:31

DD Tips Tingsryd Söndag 22/5

DD1: 5 Golden Guard
DD2: 1,3,4,5,6,7,8,11

7 rader x 30 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
5 Golden Guard är en häst som visade sig duga bra i tuffa V75 samanhang under 2021. För fyra starter sedan var han ute och tampades mot bland annat Extreme, Aetos Kronos och Don Fanucci Zet i EM för femåringar på Åby. Två av dessa kommer vi om exakt vecka få se göra upp i Elitloppet på Solvalla. I den senaste starten handel det om årsdebut, men Golden Guard visade ingen ringrost utan vann på bra sätt direkt. Han är kvick iväg från start och är min troliga ledare av loppet här. Väl i den positionen är han obesegrad ifrån efter sex försök. Nu med lopp i kroppen dessutom borde segerchanserna pånytt vara goda ifrån spets. Spik!

Motbud
3 Beckham gick imål med sparade krafter för två starter sedan, efter att fått sen lucka. I den senaste starten visade han dock att formen är bra efter att utmanat Golden Guard om segern trots att Beckham fick göra jobbet i dödens. Beckham har segrat över kort distans på V75 och från ett bra utgångsläge här ses han som den främsta utmanaren till min spik på förhand.
N

ämner även 4 Souvenir D'Inverne som är i sitt livs form för dagen. Han stod för en rejäl insats senast vid segern och för den som graderar ska Souvenir D'Inverne inte nonchaleras från ett bra utgångsläge.


Min Vinnare: 5 Golden Guard
Spets efter 500m: 5 Golden Guard
Skrällen: 4 Souvenir D'Inverne
Ranking: A 5 B 3,4,8,11,2,1,12 C 6,10,7,9

Dagens Dubbel 2 - 1609m auto
3 Manstone Two U. är en spännande individ som tidigare tränades av André Eklundh, men som numera återfinns hos Johan Untersteiner. Från stallet meddelar man att Manstone Two U. tränar positivt och att hon är redo för en bra prestation direkt här i årsdebuten. Johan Untersteiners har tre hästar med i loppet men väljer själv att sitta upp bakom Manstone Two U. och dessutom är det maximal utrustning som gäller direkt. Anmäld barfota runt om och med amerikanskan vagn. Idag är Manstone Two U. den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen är hon hästen att slå för övriga. Förstahäst.

Framhåller även 6 Imperias Juliette som satt fast med sparade krafter i årsdebuten senast och bör nu gå framåt med det loppet i kroppen. Hon visade under 2021 att hon duger bra i klassen och har även erfarenhet av V75. Given på kupongen idag.

7 Lady Larissa tränas även hon av Johan Untersteiner och gör sin årsdebut här idag. Från stallet har man siktet inställt på det tyska stoderbyt längre fram under säsongen. Kapacitet och kunnande finns för att utmana om segern här direkt om inte ringrosten lyser igenom.

Nämner även 4 Athena Face som besitter bra fart för klassen och skulle hon kunna få ett passande smyglopp här idag kommer hennes avslutning bita bra över Tingsryds långa upplopp.

Min Vinnare: 3 Manstone Two U.
Spets efter 500m: 3 Manstone Two U.
Skrällen: 6 Imperias Juliette
Ranking: A 3,6,7,4 B 5,8,11 C 10,2,9,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto