DD Tips Tingsryd Söndag 16/8

Publicerad på 15 Aug 2020 - 16:14

DrTrav

DrTrav

15 Aug 2020 - 16:14

Dagens Dubbel-spelet avgörs på Tingsryd på söndag. Nedan följer mitt DD-tips.

bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365  
bet365/11/">Fasta odds på alla DD-lopp. KLICKA HÄR.  


DD Tips Tingsryd Söndag 16/8
DD-1 1,2,5
DD-2 3,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1609 m Autostart
2 Key Mom har gjort det bra på sistone. Hon spurtade vasst till seger näst senast. Gången efter det så avslutade hon åter igen bra och då räckte det till en andraplats bakom Sobel Jasmine som avgjorde till seger från dödens. Bra läge nu så här kan hon få en fin resa och med en liknande avslutning den här gången så kan hon bli farlig den sista biten.

5 Kick The Dust Ås har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Han var duktig tvåa bakom Arapaho Ghostdance i comebacken näst senast. I SprinterMästaren senast så galopperade han bort en plats i finalen på upploppet. Han har blivit åtgärdad efter det och får han ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Hasty Helene hade varit bra en längre tid innan hon gjorde bort sig med en startgalopp senast. Hon reparerade den bra och kom in som sexa i ett lopp som vanns av Ritz Guiness. Med ett bra smyglopp så kan hon ställa till med en överraskning.

6 Sobel Jasmine kommer från en färsk seger. Hon är väldigt snabb iväg och kommer hon till ledningen så kan hon leda loppet länge över den korta distansen. Fast får hon lite press under vägen så kan det bli tuffare att räcka hela vägen.

9 Zanna Jet kommer från en spetsseger. Bakspår nu så det blir knappast någon ledning den här gången men får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan hon slå till med en ny vinst.

8 Gambit Brodde har inte startat sedan mitten på februari. Conrad Lugauer brukar dock ha hästarna i god författning när de återkommer så klaffar det med löpningsförloppet så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

7 Call Me Brodde stumnade rejält senast så formen är svårbedömd. Hon kan en del i grunden men har inte visat det på länge nu. Hon är bäst när hon är med där framme men hon tar sig knappast till ledningen av egen kraft men får hon ett bra lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Ranking DD-1: A 2,5 B 1,6,9,8,7 C 10,4,3
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Dagens Dubbel 2 1609 m Autostart
10 Arwen As har gjort det bra i tre starter på svensk mark. Hon vann mycket lätt från spets på Tingsryd senast. Bakspår nu men får hon lite draghjälp innan hon sätter in slutstöten så kan hon bli svår att stå emot över upploppet.

3 Chumani gjorde det bra när hon klev runt sitt motstånd till seger näst senast. Gången efter det så höll hon positivt i dödens på Kattis J.Boko som vann det loppet från ledningen. Med en fin resa i den främre träffen så kan hon nypa en fin placering igen.

1 Someone Special Ås spetsade och släppte och hon fick sedan luckan på upploppet men hon tog sig aldrig förbi Lisa Lisieux som höll undan till seger från spets senast. Hon är kvick iväg och gäller som spetsfavorit här. Från ledningen eller vinnarhålet så kan hon vara långt framme på nytt.

11 Lisa Lisieux kommer från en spetsseger. Helt annat utgångsläge nu men löser det sig med positionerna och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli att räkna med den sista delen av loppet.

9 Dropluggage Racing har varit struken för en halsinfektion inför en tilltänkt start i Halmstad för en månad sedan. Svårbedömd form men har hon en bra dag så kan hon ställa till med en överraskning.

8 Zambesia Dany galopperade upprepat i debuten i ny regi för Magnus Dahlén senast. Hon fick dock en nyttig genomkörare och kan hon hålla ihop aktionen nu så kan hon ha vissa möjligheter här fast jag tror inte hon räcker till seger.

Ranking DD-2: A 10,3 B 1,11,9,8,7,5,6 C 4,2,12 
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto