DD Tips Umåker 13/2

Publicerad på 13 Feb 2022 - 11:48

DrTrav

DrTrav

13 Feb 2022 - 11:48

Dagens Dubbel Umåker 13/2

DD-1 7 Eskimo Brother
DD-2 2.5.7

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
7 Eskimo Brother känns väldigt intressant om han skulle ta sig till ledningen, vilket inte alls är någon omöjlighet trots ett spår långt ut på vingen. Han var rejäl som tvåa senast efter att ha fått trava loppet utvändigt om Harry Ruda och från ledningen finns form för att vinna det här loppet och han blir min tipsetta.

4 Ladybug Lara har haft en fantastiskt fin vinter och har tre segrar i raden. Jag har tidigare alltid tyckt att hon behöver ha det serverat in i det sista för att bjuda till fullt ut men hon har faktiskt visat att hon tål att göra jobb själv på slutet. Hon kommer att sluta långt fram nu också men det är några tuffa hästar emot och hon har faktiskt aldrig vunnit utanför Bodentravet.

2 Arizona Dream trivs alldeles ypperligt på Umåker och har vunnit här fyra gånger på nio försök. Senaste starten han gjorde var på V75 i december i tuff konkurrens och nu har han pausat ett par månader och gör årsdebut. Han ska räknas direkt.

9 Atlas Eagra Har varit klen på slutet och inte fått det att stämma men han är mycket bättre än så och älskar att tävla på isen. Läget behöver inte vara fel och om han kan smyga med i bra ryggar blir han farlig om han fungerar bättre nu.

Min Vinnare: 4 Ladybug Lara
Spets efter 500m: 7 Eskimo Brother
Skrällen: 9 Atlas Eagra
Rankingen A: 7.4.2 B:9.8.12 C:5.1.6.3.11.10

Dagens Dubbel 2 -1640m Auto
2 Rossi Palema svek rejält från ledningen senast vilket oroar men normalt tycker jag det ser ut som en vettig uppgift. Senast var det medeldistans och att det är kort distans nu är en stor fördel och Ulf Ohlsson som är tillbaka i sulkyn känner hästen väl. Från ledningen är det hästen att slå men med senaste insatsen i åtanke vill jag gardera och det finns fler som är intresserade av ledningen.

7 Ready For More kommer även han från en sämre insats och har aldrig startat på isen tidigare men om han fungerar och Micael Melander trycker av honom från start tror jag faktiskt att han kan utmana om ledningen. Distansen är rätt och även om han har blivit till åren och inte vinner speciellt ofta så är han härdad i tuff konkurrens.

5 Mr Perfect trivs med förutsättningarna och står lite på tur för en seger. Han behöver kanske ha det lite serverat och har sin bästa bit till slut men med överpace ska han räknas.

12 From The Mine har högst kapacitet i fältet och jag blir inte förvånad om han vinner men han har varit ifrån tävlandet länge och det har varit en del strul under tiden han har varit ifrån och han var nära att mista livet i somras. Det ska bli intressant att följa honom framöver för det är en fantastiskt fin häst men jag har inga större krav på honom nu även om jag inte blir förvånad om han är med där framme till slut.

3 Importedfromdetroit kommer förmodligen tappa lite från start men han har vunnit 2/5 lopp på Umåker och går alltid hela vägen in i mål och kommer in i matchen om det blir ett hårt tempo på loppet.

9 Hesiod är ojämn i sina prestationer men om han är på rätt humör kan han vara med där framme.

Min Vinnare:2 Rossi Palema
Spets efter 500m: 2 Rossi Palema / 7 Ready For More
Skrällen: 7 Ready For More
Rankingen A:2.7.5 B:12.3.9 C:1.8.6.11.4.10

Lycks till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto