DD Tips Umåker 25/12

Publicerad på 25 Dec 2021 - 11:33

DrTrav

DrTrav

25 Dec 2021 - 11:33

Dagens Dubbel Umåker 25/12

DD-1 2.9
DD-2 7.10

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Volt
2 Facing Life har inlett på bästa möjliga sätt hos Samu Sundkvist och kommer till den här starten med tre raka segrar i raden. Hon har dessutom fungerat alldeles utmärkt på isen och även om det är tuffare emot nu tycker jag det är en bra chans att utöka segersviten. Samu Sundkvist lär ladda vad som går från start för att försöka ta hand om ledningen och från den positionen blir hon svårslagen.

9 Liquify’em vill jag ändå dubbla mitt system med. Hon har varit ute i betydligt tuffare konkurrens och går ner lite i klass nu. Det är ingen lätt uppgift att ta in 20 meter på Facing Life men hon borde ha samlat på sig en välbehövlig hårdhet som kanske inte finns hos favoriten och häst mot häst tycker jag att Liquify’em är bättre.

Jag nämner även 5 Juno Beach som en potentiell skräll. Det är en talangfull treåring som har vunnit 3/7 lopp i karriären och senast satt hon fast med mycket krafter obrukade över mål. Det finns lite frågetecken för hur hon hanterar ett femte-spår i volten samt isbana men fart för att vinna loppet finns med rätt resa.

3 Stinaalvinazonett tillhör de bättre i fältet men hon kommer från en blek regidebut och man ligger lågt från stallet inför den här starten. Uppgiften är annars passande och om hon har gått framåt med det senaste loppet och presterar närmare det hon kan prestera så ska hon räknas.

Min Vinnare: 2 Facing Life
Spets efter 500m: 2 Facing Life
Skrällen: 5 Juno Beach
Rankingen A:2.9 B:5.3.15.13.1.14.12 C:8.74.11.6.10

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
12 Albert Zonett är väldigt kapabel och har vunnit sex lopp i år och normalt sätt är det här en mycket bra uppgift på pappret. Han har dock inte alls presterat på den nivån han kan i de senaste loppen och han såg väldigt trög ut senast. Det hade varit dåliga träningsförhållanden inför den senaste starten och man har kunnat träna på som man vill därefter. Det är möjligt att han kommer vara mycket bättre nu, men det är ingen jag vill hålla i handen när det dessutom är första gången han tävlar på isen.

7 Arizona Dream har vunnit sex lopp i år och är mycket bättre än vad man kan utläsa av raden. Han trivs med förutsättningarna när det är kallare ute och han vann på isen i början av året. Läget är mycket passande och om Mats E Djuse prickar starten är det ingen omöjlighet att han kan köra sig framåt till ledningen och då är det hästen att besegra för övriga.

5 M.T Oberon är en rejäl häst som inte räds grovjobb under vägen och han var positiv som tvåa senast bakom Gazoline Mearas. Han utstrålade toppform vid den starten och han fungerade alldeles utmärkt på isen.

4 Topnotch Liss utmanade Mellby Galanga rejält senast och var inte långt ifrån att vinna loppet. Det är ingen som vinner på beställning men han trivs med förutsättningarna och räknas på sin fina form.

11 Ready Lane har inte tävlat på nästan ett år och är inte alls att lita på men han är bra för klassen och om han är väl förberedd ska han räknas tidigt

Min Vinnare: 12 Albert Zonett
Spets efter 500m: 2 Dulche De Leche / 7 Arizona Dream
Skrällen: 4 Topnotch Liss
Rankingen A:12.7.5 B:4.11.1.2.6.9 C:8.12

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto