DD Tips Umåker Måndag 14/9

Publicerad på 13 Sep 2020 - 13:55

DrTrav

DrTrav

13 Sep 2020 - 13:55

På måndagen avgörs Dagens Dubbel-spelet på Umåker. Nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Umåker Måndag 14/9
DD1: 8,13
DD2: 1,5,6

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
8 Brenne Bitti var duktig vid vinsten i den senaste starten. Hon avgjorde då väldigt lätt när hon hittade loss från rygg på ledaren. Hon är inte helt att lita på men kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon öppna fort och kommer hon till ledningen här så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

13 Oddsy kommer med två raka spetssegrar. Till ledningen kommer hon inte nu från det här läget. Kan hon få lite draghjälp innan hon går till anfall så kan hon ändå duga en bit mot det här motståndet.

14 Sundbo Nova gjorde en bra insats när hon vann ett lopp under sadel näst senast. Bakspår nu är inte det roligaste men kan hon bli fint framdragen under slutvarvet så kan hon bli farlig den sista biten av loppet.

7 Slotts Pila har inte startat sedan juni så formen nu är oviss. Är hon inte alltför ringrostig och om Jessica Lindgren kan servera henne ett passande lopp så kan hon ha vissa möjligheter här.

11 Moddelina har inte övertygat i sina senaste lopp. Nu återkommer hon efter ett par månaders frånvaro. Med rätt resa här så kan hon vara med och kriga om en god placering fast det kan bli svårt att räcka hela vägen till seger.

Ranking DD-1: A 8,13 B 14,7,11,15,2,4,6 C 9,5,12,10,1,3

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
1 Selmer I.H. tog årets första vinst senast. Han kom då till spets med knappt två varv till mål och sedan vann han väldigt enkelt. Innerspåret nu kan bli en fälla men distansen är lång så sitter han inte fast så tror jag han är med långt framme igen.

6 Apollon De Kacy trivs över den långa distansen och han har en vass avslutning att tillgå så kan Rikard N Skoglund sitta i en vettig position inför avgörandet så kan han blanda sig i segerstriden.

5 Vic De Luxe har gjort en start efter en lång tävlingsfrånvaro i ny regi för Sören Lennartsson. Med det loppet i kroppen nu så tror jag han kan vara klart bättre nu. Får han ett passande lopp så fäller han många hästar till slut.

7 Digital Ink håller hög klass. Han har varit borta från tävlingsbanorna sedan april så formen nu är knappast på topp. Han är dock snabb iväg och skulle han nå spets och om han skulle få fuska bort en del av loppet i täten så kan han rinna undan till en seger.

2 Eder Bob kom med en bra spurt som tvåa bakom J.H.Mannerheim senast. Fint läge nu så här sitter han bra till i den främre träffen omgående och har han en bra dag så kan han ha vissa möjligheter här.

11 Mr Golden Quick hade ingen bra dag senast och var aldrig med chans. Med lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan han bli farlig den sista delen av loppet.

3 Regent Zet slutade oplacerad i ett lopp i Gulddivisionen senast. Han är startsnabb och kan ta ledningen initialt. Om Micael Melander sedan vill köra i spets eller inte återstår att se men ett trevligt lopp borde han kunna få och då kan det räcka en bit här.

Ranking DD-2: A 1,6,5 B 7,2,11,3 C 10,8,12,9,4

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto