DD Tips Vaggeryd 21/8

Publicerad på 21 Aug 2022 - 11:15

DrTrav

DrTrav

21 Aug 2022 - 11:15

DD Tips Vaggeryd Söndag 21/8

DD1: 2 Night Brodde
DD2: 3,5

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2148m auto
Här hittar vi min spik på DD,  2 Night Brodde. Detta är en individ som idag möter betydligt enklare motstånd än vad han vanligtvis brottas med. Han blev bland annat inröstad till Elitloppet tidigare iår och stötte då på världseliten. Detta är en individ som lever mycket på sin speed och är ruskigt startsnabb, därför är det extra anmärkningsvärt att man haft oturen att få spår åtta fyra gånger i följd… Nu har man efterlängtat fått ett perfekt utgångsläge och Night Brodde är den troliga ledaren av loppet. Från den positionen har det blivit 13 segrar på 19 försök i Sverige och att det blir skor runt om nu är inget som jag lägger för stor vikt vid. I min bok står det spets och slut och jag spikar. 

Motbud
4 Pacific Face är en rejäl häst som trivs över längre distanser där han styrka kommer mer till sin rätt. Men han har visat sig trivas i den amerikanska vagnen och jag minns bland annat insatsen för fem starter sedan när man var tvåa bakom Upstate Face. Gör han om den prestationen här idag kommer Pacific Face utmana om segern hela vägen in mot linjen. Men det troliga är ändå att det kommer bli för långt fram till min spik trots allt. 

Nämner även 8 Holy Water som har fått ett tufft utgångsläge men är van att möta tufft motstånd och besitter kapacitet för att hävda sig bra i sammanhanget. 

Min Vinnare: 2 Night Brodde
Spets efter 500: 2 Night Brodde
Skrällen: 8 Holy Water
Rankingen: A: 2 B 4,8,1,3 C 6,7,9


Dagens Dubbel 2 - 2650m volt
3 King Knas är en bra häst som trivs över lång distans. Hittills har det blivit tre segrar på fem försök i långlopp, där har samtliga segrare kommit från ledningen. En positionen King Knas ser ut att kunna nå pånytt. Senast visade han även bar form, efter att blivit hindrad av galopperande hästar kunde ändå King Knas avsluta sista 700m via 11,4. Väl i ledningen slipper man dessa trafikproblem och King Knas blir mitt förstaval. 

Väljer ändå att dubbla med 5 Starbec's A.To.Z som gjorde det mycket bra vid segern för tre starter sedan. Med en liknande prestation idag kommer man pånytt vara med och utmana om seger. Lång distans är ett plus och kapacitetsmässigt står man bra inne i loppet. Från stallet är man optimistiska och meddelar att Starbec's A.To.Z ska vara med och utmana om segern idag med en normal prestation. 

Nämner även 1 Franklin Zet som nu har gjort fyra starter för Hanna Lähdekorpi och har dessförinnan visat bra kunnande för Daniel Redén. Innerspåret på start kan både bli succé eller en fälla. Men skulle Franklin Zet kunna försvara ledningen har han två segrar på fem försök i den positionen. Men fyraåringen behöver bevisa att han hanterar långdistans innan jag kommer gå på honom. 

Min Vinnare: 3 King Knas
Spets efter 500: 3 King Knas / 1 Franklin Zet
Skrällen:
Rankingen: A: 3,5 B 1,8,9,11,12 C 4,10,6,7,2


Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto