DD Tips Vermo 1/5

Publicerad på 1 Maj 2022 - 03:34

DrTrav

DrTrav

1 Maj 2022 - 03:34

DD Tips Vermo Söndag 1/5

DD1: 1,2,3,9,11,12
DD2: 7 Brambling

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2120m auto
1 Epimetheus är en spännande femåring hos Daniel Redén. Under 2021 kvalade han in till finalen av både Sprintermästaren och Breeders' Crown. Men utan större framgångar där så står Epimetheus fortsatt billigt inne i klassen. Nu kommer han med två raka segrar under 2022 och senast vann man trots att han blev hängandes i tredjespår innan han kunde inta positionen utvändigt om ledaren efter 70m. Trots detta kunde Epimetheus tillslut vinna enkelt via 90,6 sista 800m. Blir han bara inte fast från sitt innerspår bakom bilen idag så talar mycket för att Epimetheus tar sin tredje raka segern här.

2 Ivan B.R. är en häst med bra kunnande som dessutom visat upp en bra utveckling sedan han kom till Antti Ojanperä. I årsdebuten senast höll han farten bra utvändigt om ledaren och i den senaste starten vann han enkelt från dödens. Idag är utgångsläget perfekt och även om Ivan B.R. skulle tvingas till lite grovjobb längs vägen idag är han given på kupongen vid gardering.

Nämner även skrällen 9 Vikens Energy som stod för en vass avslutning bakom Kurri Jari Boko senast. Vikens Energy skulle återigen kunna få ett passande smyglopp idag, och skulle det dessutom gå lite för fort under vägens gång kommer Riku Salminen travare kunna fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 1 Epimetheus
Spets efter 500m: 3 My Sweden / 4 Piece Of Hero
Skrällen: 9 Vikens Energy
Ranking: A 1 B 2,9,3,11,12,4,7 C 6,5,8

Dagens Dubbel 2 - 1620m auto
Dagens höjdpunkt Finlandia-Ajo avslutar V75 spelet. Här är det en rosa biljett till självaste Elitloppet som väntar vinnaren i mål.

Med tanke på hur 7 Brambling såg ut senast blir han mitt förstaval i loppet. Detta är en häst med högt kunnande och som vann Kriteriet 2020. Det har verkligen lyst om intrycket på Brambling i hans båda starter i år. Avslutningen som fyra via 08,6 sista 800m bakom San Moteur senast duger långt även här. Daniel Redén vet även vad som krävs i dessa storlopp och tillsammans med Örjan Kihlström har de firat stora framgångar tillsammans tidigare. Spik på DD.

Dubblar systemet med 6 Bepe Bi som även han såg mycket mersmakande ut som fastlåst bakom topphästar senast. Idag har han även fått ett spännande utgångsläge med spår invändigt om 7 Brambling. Idag låter det på förhand som man verkligen vill tävla med Bepe Bi och troligtvis är detta Alessandro Gocciadoros enda chans att få med en tredje häst från stallet till Elitloppet. För det ska mycket till om han ska få en tredje inbjudan av Andreas Malmrot. Men skulle Bepe Bi vinna idag det ett faktum att Alessandro Gocciadoro får med sig tre hästar till Elitloppet.

Tidig bakom min duo är 2 Cokstile som kommer med en resultatrad som inte är speciellt imponerande. Men vi ska komma ihåg att han hela tiden varit ute i hårdast tänkbara konkurrens. Han har varit ute i både Prix d'Amerique och Prix de France. för två startet sedan blev han fast med allt sparat i mål. Idag är utgångsläget perfekt och med tanke på Cokstiles hårdhet ska man inte nonchaleras vid bredare gardering.

Min Vinnare: 7 Brambling
Spets efter 500m: 2 Cokstile / 6 Bepe Bi
Skrällen:
Ranking: A 7,6 B 2,9,10,4,5 C 1,3,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto