DD Tips Visby 3/8

Publicerad på 3 Aug 2022 - 10:16

DrTrav

DrTrav

3 Aug 2022 - 10:16

Dagens Dubbel Visby 3/8

DD-1 1.3.10.11
DD-2 4 Lucifer Lane

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


Dagens Dubbel 1 - 3120m Volt
3 Amarcord L.D är en stark hemmahäst som inte har några som helst problem med distansen och han trivs dessutom på Visby-ovalen. Jag tycker han startar med klart högst segerchans i loppet och kan mycket väl vinna det här den tunga vägen men att han tvingas tävla med vanlig vagn istället för bike känns som ett klart minus.

1 Jumanji Love har varit bra vid årets båda starter och med tanke på att han startar ensam på den främre volten så är det bara att köra rakt framåt till ledningen omgående. Man brukar ofta få dämpa tempot där framme i stayerlopp och då ska han såklart ses med hyggliga chanser att vinna loppet. 

10 Dollar Doc har för lite pengar på sig sett till sin kapacitet men han är också oerhört osäker och har väldigt lätt till galopp. Skulle han få travet att flyta så tycker jag han tillhör de bättre i fältet och ska räknas tidigt.

11 Carry Cash har bytt regi nyligen och testades i monté senast med ett mindre lyckat resultat. Nu blir det sulkylopp igen och hon har visat hårdhet i tidigare regi och distansen har hon vunnit på tidigare.

Min Vinnare: 3 Amarcord L.D
Spets efter 500m: 1 Jumanji Love
Skrällen: 11 Carry Cash
Rankingen A:3.1.10.11 B:13.8.5 C:9.7.4.12.6.2


V86-8 2120m Volt
4 Lucifer Lane är min spetsfavorit i loppet och från det positionen tycker jag också att han startar med högst segerchans i loppet. Senast var han kanske lite klen men det är alltid svårt att komma till från ett bakspår på arvika och förutsättningarna är bättre nu. Spik på DD.

5 Global Welcome tycker jag står på tur för en seger och motståndet är lättare nu än vad det har varit i dom senaste starterna. Han har gått framåt för varje lopp i år och det känns som att den absoluta toppformen närmar sig. 

2 Zarenne Fas har stått för några ruggiga prestationer i sin karriär men det var ett tag sen han presterade på absolut toppnivå. Nu har han startat i monté en längre tid och jag tror att han kan tända till rejält av att få på sig en sulky igen.

6 Jaguar Hill får också plats på kupongen som en liten outsider. Han har öppnat riktigt fort vid ett par tillfällen och skulle han nå ledningen blir han inte lätt att fånga in på Visbys korta upplopp.

7 Makethemark och 8 Missle Hill skall förstås också ses med vinstchans men den förstnämnda är ingen vinnartyp längre och Missle Hill tycker jag måste bevisa mer innan jag har någon större känsla för honom. Jag står över båda två, med risk att få ta på mig dumstruten. 

Min Vinnare: 4 Lucifer Lane
Spets efter 500m: 4 Lucifer Lane
Skrällen: 6 Jaguar Hill
Rankingen A:4.5.2.6 B:7.8 C:1.9.3

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto