DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Åmål 14/8

13 Augusti 2022 - 22:23

Söndagens GS75-tävlingar hämtar vi från Åmål och noterbart är att hela tävlingsdagen kommer köras med högervarv. Nedan följer mina GS75-tips. 

Jag spelar med två spikar. 3 Global Agreement i den fjärde avdelningen och 11 Kentucky Lobell i den sjätte avdelningen. 

GS75 Tips Åmål Söndag 14/8
V75-1 5,10
V75-2 4,7,8,10,11,12
V75-3 2,3,4
V75-4 3 Global Agreement
V75-5 2,3,5,8,10
V75-6 11 Kentucky Lobell
V75-7 2,4,6,8,9,11

1080 rader x 1 = 1080 kr


DD Tips Åmål Söndag 14/8
DD1: 11 Kentucky Lobell
DD2: 2,4,6,8,9,11

6 rader x 40 kr = 240 kr


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


Gs75-1 1680m auto
Kommer låsa inledningen på två hästar, 5 X.Tour och 10 Copen Chuck S.M. 

5 X.Tour har visat upp sitt kunnande på V75 under året och var bland annat tvåa i April på 12,3 över 2140m. Han kan öppna kvickt och är den troliga ledaren av loppet initialt. Senast startade han två gånger samma dag och att det blev trötta ben tilllsut i från lednginen i den senasre starten är inget man ska ta så hårt på. X.Tour fick då ett tufft lopp och första 1000m klockades till 11,3. X.Tour vann senast ha besökte Åmål och från ledningen idag ska segerchansen pånytt vara god.

Väljer ändå att dubbla med 10 Copen Chuck S.M. som kommer med formen på topp och har imponerat i varje start på slutet. Det har blivit tre raka segrar på kontot och han är både snabb och rejäl och tål att göra en del jobb på egen hand.. Kommer han bara till okej från sitt bakspår på Åmåls korta 800m bana så är man en tidig segerkandidat.

Nämner även 6 Abrakadabra som kan öppna bra och kommer få ett passande lopp idag. Han har visat att kapaciteten duger bra för klassen när han tävlar på topp och för den som garderar bredare är detta en tänkbar skräll. 

Min Vinnare: 5 X.Tour
Spets efter 500: 5 X.Tour
Skrällen: 6 Abrakadabra
Rankingen: A:5,10 B 6,4,3,8,1,9 C 2,12,7,11


Gs75-2 2080m auto
7 Crono Delleselve kommer allt mer och ser bättre ut för varje start. Senast vann han på bra sätt från ledningen och visade då bra startsnabbhet. Det ska bli spännande att följa fyraåringen idag och framförallt om ha skulle komma hela vägen till ledningen, då ökar också segerchansen. Förstahäst i ett öppet lopp.

12 Timotejs Jackpot var ute på V75 senast och gjorde det klart bra och gången innan vann han på fint sätt. Detta är en stark och tuff individ som nu går ner lite i klass Formen är bra för dagen och trots sitt utgångsläge idag ska han räknas tidigt på ren styrka och kapacitet.

8 Viento kommer från fromstallet André Eklundh och ska räknas tidigt trots sitt utgångsläge i denna spårtrappa. Senast gjorde Viento det bra som trea och 6% här är för lågt.

11 Jetsun Dream är en segervan fyraåring som har fem segrar på sina 15 starter i livet. Utgångsläget är såklart tufft, men det handlar om en spårtrappa här och han ska därför inte nonchaleras trots spår elva.

Min Vinnare: 7 Crono Delleselve
Spets efter 500: 7 Crono Delleselve
Skrällen: 8 Viento
Rankingen: A: 7,12 B 8,11,10,4,6,1 C 5,2,3,9


Gs75-3 1680m auto
2 Fossens Wilma kommer med en färsk seger i bagaget och vann senast enkelt efter att tagit hand om ledningen från bricka sju. Intrycket var mersmakande och Magnus Jakobsson som satt i vagnen behövde aldrig utnyttja den norska huvudlaget. Idag är utgångsläget bättre och med tanke på insatsen senast så ska segerchansen vara pånytt vara god här.

4 Stommens Erik är en häst med bra kapacitet i grunden men som inte presterade på topp senast. Men han kan öppna bra och kort distans ses som ett plus. Skulle man lyckas ta sig förbi 2 Fossens Wilma från start ökar också segerchanserna. Stommens Erik behöver dock prestera som vid segern för tre starter sedan då man vann på rejält sätt på just Åmål.

3 Vanadium Face öppnar bara okej och är mer stark än snabb. Därför är kort distans kanske inte någon fördel men detta är en femåring som kan hålla farten bra hela vägen och med högt tempo från i den främre träffen idag kan Vanadium Face vara den som brottar sig till segern över det korta upploppet.

Min Vinnare: 2 Fossens Wilma
Spets efter 500: 2 Fossens Wilma / 4 Stommens Erik
Skrällen: 3 Vanadium Face
Rankingen: A: 2,4 B 3,9,5,11,8,10 C 7,1,12,6

Gs75-4 2080m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 3 Global Agreement. Han gjorde senast comeback efter drygt sju månaders uppehåll och efter att kört sig till ledningen efter 500m så blev det en snöplig galopp kort före mål. Man var i högsta med i segerstriden när galoppen kom. Galoppen kom i ett läge när det gick väldigt fort i loppet och det troliga var att det helt enkelt gick för fort för Global Agreemen och att han inte kunde hålla reda på benen. Nu har man fått ett lopp i kroppen och formkurvan bör peka uppåt. Han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i spets ska Global Agreemen sen normalt sett bli svårslagen som tagit åtta av sina tio segrar i karriären från just ledningen. Jag spikar.

Motbud
1 King Of Greenwood är den i loppet som kapacitetstest kan mäta sig med min spk. Men med tanke på att det finns viss risk för strul från innerspåret idag så väljer jag att gå emot. Men formen är bra för King Of Greenwood som med minsta klaff kommer ge Global Agreement en rejäl fight idag.

Min Vinnare: 3 Global Agreement
Spets efter 500: 3 Global Agreement
Skrällen:
Rankingen: A: 3 B 1,2,4,6,8 C 10,8,7,5,9


Gs75-5 2080m auto
2 Baias kommer med bra form och har tagit en seger och en andraplats under Juli på sina tre starter. Idag har han dessutom fått ett perfekt utgångsläge och är anmäld barfota runt om. Jag är inne på att man försvarar upp ledningen från start men oavsett är man garanterad ett bra lopp och måste räknas tidig här.

Vill ändå varna tidigt för 10 Garli Kongen trots sitt tuffa utgångsläge. Senast fick han ett omöjligt lopp och blev hängandes i tredjespår hela vägen så det är bara att glömma. Men vid segern för tre starter sedan besegrade han flera av dagens konkurrenter genom att lämna dem i ingången till slutkurvan. Visst finns det en del som kan strula även idag från bakspår men kommer han baat till någorlunda i loppet finns kunnande och kapacitet för att pånytt blåsa ner samtliga den sista biten.

Nämner även 8 Lykkje Cornelius som fått se sig besegrad av just 10 Garli Kongen i de två senaste starterna men har nu fått vila upp sig lite. Lykkje Cornelius har visat bra fart tidigare och tål även att göra en hel del jobb på egen hand. Det är anmält amerikansk vagn idag och löser det sig bara från spår åtta bakom bilen så är Lykkje Cornelius en tidig utmanare bakom de två ovan nämnda.

Min Vinnare: 2 Baias
Spets efter 500: 2 Baias
Skrällen: 8 Lykkje Cornelius
Rankingen: A: 2,10 B 8,5,3,6,1,11 C 9,7,4


Gs75-6 2880m auto
Här hittar vi kvällens andra spik, 11 Kentucky Lobell. Senast gjorde han debut för Per Henriksen och Kentucky Lobell imponerade direkt. Han var först inblandad i en tuff öppning men gick illslut nöja sig med tredje invändigt. Men när upploppet närmade sig sköt Kentucky Lobell till rappt och ingen kunde stå emot honom den sista biten. Bakspår ikväll är såklart inte optimalt men den längre distansen är ett klart plus och jag förväntar mig ett offensivt initiativ tidigt av kusken Stefan Persson. Det kan mycket väl bli så att man intar dödens efter en bit och från den positionen kan man sen diktera tempot och segerchansen i min bok ska vara hög. Det är även anmält barfota runt om vilket är intressant. Spik. 

Motbud
4 Dynamic Twister har galopperat i de två senaste starterna och är svår att räkna på. Men detta är en individ som besitter mycket inom sig och tränaren David Persson är optimistisk på förhand. Håller Dynamic Twister sig till rätt gångart är han den troliga ledaren av loppet och också det främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 3 Apollo Creed som har fått ett spännande utgångsläge och ska räknas tidigt för den som gardera.

Min Vinnare: 11 Kentucky Lobell
Spets efter 500: 4 Dynamic Twister
Skrällen: 3 Apollo Creed
Rankingen: A: 11 B 4,3,5,8,2,6 C 7,10,9,12,1


Gs75-7 2080m auto
4 Cigars Eagle Owl visade fin form senast när hon vann enkelt och för två starter sedan stod hon för en vass upphämtning efter galopp. Utgångsläget är tilltalande och med vetskapen att detta är en individ som besitter höga toppar så blir hon mitt förstaval i loppet med tanke på formen.

9 Calypso Roc får Carl Johan Jepson i vagnen för första gången vilket är spännande. Senast gjorde hon det bra som tvåa bakom Add Squad och till låg procent är detta en skräll jag betalar för tidigt.
8 Milles Standpoint kommer med en färsk seger i bagaget och har nu tre lopp i kroppen. Formtoppen är nära och Milles Standpoint gör här en spännande Sverige debut.

2 Yours To Keep stod för en bra insats för två starter sedan, klockan stannade på på 13,3 över 2140m. Senast var hon ute på V75 och det slutade dessvärre med galopp från bricka fyra i volten. Formen ska fortsatt vara god här och utgångsläget är tilltalande. Hon är min troliga ledare av loppet och i den positionen är Yours To Keep obesegrad efter ett försök. Det är anmält amerikansk vagn och hon är given på min kupong. 

Min Vinnare: 4 Cigars Eagle Owl
Spets efter 500: 2 Yours To Keep
Skrällen: 9 Calypso Roc
Rankingen: A: 4,9,8,2 B 11,6,10,5 C 7,3,1,12


Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lyon - Toulouse
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Vita Hästen - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.35
19:00  Stenungsunds IF - Angered
Fotboll - Div.2 Norra Götaland - Blgm + ö2,5 mål
1.72
21:00  Osasuna - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
2.36
21:00  Lyon - Toulouse
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.81
16:00  Oskarshamn - Tvååker
Fotboll - Ettan Södra - Oskarshamn asian 0
1.90
17:00  Sandvikens IF - FC Stockholm
Fotboll - Ettan Norra - Sandviken -1
1.80
17:30  AIK - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
2.04
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 7/10
Insats: 672 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips 7/10
Insats: 144 kr kr - MrHockey
20:30  V64 Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips 7/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:15  DD Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 200 kr - DrTrav
15:55  Fullträff Lördag 8/10
Insats: 512 kr - BenganSpikar
16:00  Stryktipset Tips 8/10
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Åby 8/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming