DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Årjäng 14/4

23 April 2022 - 21:45

Söndagens GS75-tävlingar arrangeras på Årjängs travbana, denna sommaridyll som brukar locka mycket publik under sina vår/sommar tävlingar. Vi spelar dessutom om en JACKPOTT på 3,1 Miljoner. Nedan följer mina GS75-tips.

Jag spelar med tre spikar. 5 Dats Pepito i den fjärde avdelningen, 6 Reddington i den femte avdelningen och 4 Global Billboard i den sjunde och avslutande avdelningen.

GS75 Tips Årjäng Söndag 24/4
V75-1 2,4,5,10
V75-2 1,2,3,6,8,9,10,11
V75-3 4,8,9
V75-4 5 Dats Pepito
V75-5 1,3,5,6,8,9,10,11,13
V75-6 6 Reddington
V75-7 4 Global Billboard

864 rader x 1 = 864 kr

DD Tips Årjäng Söndag 24/4
DD1: 6 Reddington
DD2: 4 Global Billboard

1 rader x 200 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibe

GS75-1 1640m auto
2 Vitro Diablo kommer från bra insats senast när han vann från dödens. Hästen är riktigt kvick iväg från start och senaste segern i Sverige togs från just spets.. Då fick öppnade han på snabba 1.07 första 500m och vann på 1.10,9. Detta var i årsdebuten för fyra starter sedan. Vidar Hop som sitter i vagnen har deklarerat att det är full laddning för ledningen idag och väl i den positionen ska segerchansen vara god.

4 Full Of Muscles gjorde debut för Per Henriksen i den senaste starten och han såg fin ut som trea från dödens. Full Of Muscles hade inte startat på flera månader inför det loppet och prestationen var mersmakande. Nu med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad en de. Per Henriksen har även bra form på stallet riktigt fin och med Stefan Persson som sitter i vagnen ska man ses med bra segerchans här.

10 Infinitus har lyft sig sedan han kom till Andre Eklund. Han stod för en mersmakande debut då det blev seger från ledningen. I den senaste starten visade Infinitus att formen fortsatt är god och med lite tempo på loppet från början idag så kommer Infinitus kunna blanda sig i slutsegern här.

Min Vinnare: 2 Vitro Diablo
Spets efter 500m: 2 Vitro Diablo
Skrällen: 10 Infinitus
Ranking: A 2 B 4,10,5,9,8,3, C 1,6,7

GS75-2 2140m auto
11 Stommens Lisa jagar första segern i karriären här. Hon är bara spelad till 7%, men med tanke på utrustnings förändringarna är hon klart spännande. Det är anmält barfota runt om för första gången och norskt huvudlag. Faller förändringarna väl ut kan mycket väl första segern bergas och i ett öppet lopp blir detta mitt första val.

3 Arizona Face väntar även hon på karriärens första seger. Arizona Face har mött bra hästar på slutet och har fått ett spännande utgångsläge idag.Hon kommer även med två lopp i kroppe och måste räknas tidigt här.

6 Princess Ellen är jämn och säker i sina prestationer. Senast gjorde hon det klart godkänt emot lite tuffare konkurrenter. Att det enbart är ston hon tampas emot idag är ett plus och Princess Ellen kan även öppna bra från start. Hittar Princess Ellen till ledningen här ä hon sen hästen att slå för övriga.

Nämner även 2 Janita Honey Love som också alltid står för gedigna insatser och har perfekt läge idag.

Min Vinnare: 11 Stommens Lisa
Spets efter 500m: 6 Princess Ellen
Skrällen:
Ranking: A 11,3,6,2 B 8,1,10,9 C 7,4,5

GS75-3 2140m volt
4 Rams Bror är ett fint kallblod som kommer med tre raka segrar på kontot till dagens start. Utvecklingen pekar spikrakt uppåt och formen är dessutom på topp, i den senaste starten sänkte han sitt rekord med 2,3 sekunder. Då vann han från dödens på ett mersmakande sätt och nu med de två främsta motbuden bakom sig när starten går så kan Rams Bror bli svårfångad tillslut.

9 Baias är en fin fyraåring som varit ute i tuffast möjliga konkurrens och var bland annat fyra i det norska kallblodskriteriet. I den senaste starten mötte han Tangen Minto och Brenne Odin. Att man står ensam med 60m tillägg ses som positivt då han kan vända upp i lugn och ro och chansen för felfri avgång ökar därmed. Baias har travat 1.26,7 över distansen tidigare. Utan strul längs vägen finns både kapacitet och far5t för att runda samtliga.

Nämner även 8 Voje Linn som var riktigt bra som fyra i norska stokriteriet efter tidig galopp under 2021. Hon jagar fortsatt sin första seger men hon har visat att kunnandet är högt trots allt. Idag lär hon på nytt vara med långt framme då hon kommer med lopp i kroppen.

Min Vinnare: 4 Rams Bror
Spets efter 500m: 4 Rams Bror
Skrällen:
Ranking: A 4,9 B 8,7,6,1 C 2,5,3

GS75-4 1640m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 5 Dats Pepito. Detta är en fin femåring som kommer med formen på topp. Så sent som i söndags gick han i mål med sparade krafter som fyra i ett klass I-försök på V75. Han hamnade direkt i boken för nästagångare och redan nu en vecka senare är det dags igen. Dats Pepito är allround men kan kliva iväg bra från start. Från bricka fem lär han kunna få ett passande lopp idag och med Carl Johan Jepson i en amerikansk vagn idag kommer jag spika.

Motbud
6 Roc Star Joli gör idag comeback efter lite frånvaro och det troliga är att formtoppen kanske inte finns där direkt. Men kunnandet är högt och på förhand ser uppgiften passande ut. Han kan öppna kvickt och trivs som bäst från ledengine. Jag är dock inne på att formen kommer fälla avgörande här och därför spikar jag emot.

Nämner även 4 Key West Snapper som också han återkommer efter ett uppehåll, men han har till skillnad från Roc Star Joli presterat bra direkt efter vila tidigare. Niclas Benzon har kört hästen en gång innan och då slutade det med seger från ledningen på nytt rekord. Key West Snapper ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 Dats Pepito
Spets efter 500m: 6 Roc Star Joli
Skrällen:
Ranking: A 5 B 6,4,1,3,7,8 C 9,2,11,12,10

GS75-5 2140m volt
13 Buska Blygg är en stark individ som lever på sin styrka. I den senaste starten visade han form som tvåa på Solvalla. Han står sällan för ett dåligt lopp och även om uppgiften på förhand inte är enkel idag med dubbla tillägg så kommer hans styrka och inställning vara bidragande egenskaper till att han kan sätta nosen först här. Men loppet är öppet på förhand och bred gardering rekommenderas.

1 Tor N.O. fick ett tufft lopp senast men var trots detta med i striden in på upploppet, men en snöplig galopp kort före mål förstörde den dagen. Men formen ska fortsatt vara god och för två starter sedan höll man bra som trea från ledningen. Skulle Tor N.O. lyckas hålla upp innerspåret idag så är detta sen hästen att plocka ner för övriga.

Nämner även 11 Rolf Martin som trots sina 12år är bättre än någonsin för dagen. Senast vann man trots en del grovjobb ute i tredjespår under slutvarvet och prestationen var imponerande. Med en liknande prestation idag är han med och gör upp om segern pånytt.

Min Vinnare: 13 Buska Blygg
Spets efter 500m: 1 Tor N.O.
Skrällen: 11 Rolf Martin
Ranking: A 13,1,11 B 9,3,6,5,8,10 C 4,12,7,14

GS75-6 2640m volt
Här hittar vi omgångens andra spik, 6 Reddington. Detta är en individ som bitvis brottats en hel med stilen men som visat prov på hög kapacitet. Han återfanns tidigare hos Peter Untersteiner, för honom segrade Reddington på V75. Numera återfinns han hos Robert Bergh. Reddington har fortsatt sin utveckling och det ska bli spännande att se vad Rober kan göra med hästen i år. Idag är det årsdebut, men jag är inne på att vi kommer få se en bra prestation direkt. Robert Bergh fuskar sällan med träningen och dessutom har han segrat direkt i årsdebuter tidigare. Han gynnas dessutom att det är lång distans idag och när de dessutom är lite frågetecken kring de främsta motbuden i loppet så tar jag ställning och spikar Reddington till 36%.

Motbud
10 Great Winner besegrade Reddington när de möttes på Färjestad i september och när Great Winner är i full form så är detta en häst som duger i tuffare sällskap. Men tränare Magnus Jakobsson ligger lågt på förhand och menar på att Great Winner behöver lopp i kroppen nu och att han inte är vässad inför dagens årsdebut. Med tanke på den informationen känns Great Winner inte alls intressant på GS75 och jag spikar emot.

Min Vinnare: 6 Reddington
Spets efter 500m: 6 Reddington
Skrällen:
Ranking: A 6 B 10,11,12,1,9,5,2 C 3,4,7,8

GS75-7 1640m auto
Vi spikar även i avslutningen, denna gången handlar det om storfavoriten 4 Global Billboard. Detta är en bra häst för loppet som kommer med bra form. I den senaste starten gjorde han det klart bra som tvåa bakom Gambino Brick. Enligt tränaren behövde troligtvis Global Billboard loppet i kroppen senast och kommer nu vara ännu bättre idag. Täta starter ses som ett plus. Dessutom kan Global Billboard öppna bra från start och han är min troliga ledare av loppet efter en bit. Men han även så kapabel att ha inte är beroende av spets för att vinna loppet. På förhand känns detta som ett lopp där det är en eller alla som gäller och med tanke på hur systemet ser ut i övrigt känns det både bra i magen och givet att gå på Global Billboard i avslutningen. Spik.

Motbud
6 Ceboruco har visat bra utvecklats på slutet och detta en häst som kommer göra sig gällande på rikstoton framöver. Jimmi Ehlers häst avslutade vasst för två starter sedan, då stannade klockan på 12,3 sista 700m vilket också räckte till seger. I den senaste starten fick han ge sig från ledningen, men insatsen var klart godkänd ändå med tanke på att öppningen på loppet blev aningen för tuff den gången. Från stallet låter man uppåt och menar på att Ceboruco känns fin hemma i träningen. Han är kvick iväg från start och kommer kunna sitta bra på det tidigt. För den som garderar är Ceboruco spännande till 5%.

Nämner även 10 Lincoln Abe Boko som är en speedig häst som skulle kunna få smyga med idag och spara sin snabbhet tillslut. Han gynnas om tempot blir uppskruvat men för den som letar kioskvältare är detta en spännande 1% vid gardering.

Min Vinnare: 4 Global Billboard
Spets efter 500m: 4 Global Billboard / 6 Ceboruco
Skrällen: 6 Ceboruco / 10 Lincoln Abe Boko
Ranking: A 4 B 6,10,5,1,8,3,9 C 12,7,2,11

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Hammarby - Malmö
Fotboll - Svenska Cupen - 1
2.10
19:00  Auxerre - St Etienne
Fotboll - Ligue 1 - BLGM
1.88
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
20:00  Vitesse - AZ Alkmaar
Fotboll - Eredivisie - 2 asian 0
1.74
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
15:00  Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.70
17:30  Helsingborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melker Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  Topptipset Tips Torsdag 26/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
15:20  Powerplay Tips Torsdag 26/5
Insats: 162 kr - MrHockey

Livestreaming