DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Årjäng 3/10

2 Oktober 2021 - 23:05

Söndagens GS75-tävlingar arrangeras på Årjängs travbana, denna sommaridyll som jag verkligen slår ett slag för att besöka under sommarmånaderna.

Nedan följer mina GS75-tips.

Jag spelar med två spikar. 2 Dollar Doc i den fjärde avdelningen och 5 Gardner Shaw. i den sjunde och avslutande avdelningen.

GS75 Tips Årjäng Söndag 3/10
V75-1 1,3,4,5,6
V75-2 3,5,8,11
V75-3 3,6,11
V75-4 2 Dollar Doc
V75-5 1,2,4,6,8
V75-6 2,7,14
V75-7 5 Gardner Shaw

90 rader x 1 = 900 kr

DD Tips Årjäng Söndag 3/10
DD1: 2,7,14
DD2: 5 Gardner Shaw

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibe

GS75-1 1640m auto
Endast sju hästar till start i detta sprinterlopp för ston. Men trots det ser loppet svårlöst ut på förhand och dessutom ska 5 Habit Silvio & 1 Genta Oh Ja trycka in en start under veckan som såklart kommer bli spännande hur hästarna hanterar det upplägget.

5 Habit Silvio startade på Örebro i torsdags och då slutade det me galopp 1300m från mål. Formen är svårbedömd men kapaciteten finns där. Det var anmält med jänkarvagn för första gången senat och frågan är hur man gör med den utrustningen idag? Stoet är van att möta tuffare motstånd än så här och även om hon skulle få göra en del jobb under vägen ska hon ses med högst segerchans i fältet. Anmält barfota runt om vilket är ett plus.

3 Taittinger såg fin ut i skymundan senast och har läge för ledningen här. Blir inte öppningen för tuff kan hon mycket väl leda runt om över passande distans. Nu hoppar dessutom Örjan Kihlström upp i sulkyn.

1 Genta Oh Ja håller betydligt bättre form än vad resultatraden antyder. För två starter sedan galopperade hon bort en trolig seger. Genta Oh Ja har ett spännande utgångsläge här ikväll och även om man inte kommer hålla upp ledningen från start är man garanterad ett fint lopp och kommer knappast riskera att bli fast i och med detta lilla startfält.

Min Vinnare: 5 Habit Silvio
Spets efter 500m: 3 Taittinger
Skrällen:
Ranking: A 5,3,1 B 3,4 C 7,2

GS75-2 2140m volt
5 Direktör Ribe tänder till lite extra när han får tävla i Sverige och gå för körspö. Vid båda starterna på svensk mark har Direktör Ribe stått för gedigna prestationer. Han var bland annat mer spelad än 3 Alonso O.R., 8 Hauan Hero och 12 Tangen Tore på Årjäng för fyra starter sedan och var dessutom före samtliga i mål med sparade krafter. Nu har man ett tufft fjärdespår i volten, men löser han bara den uppgiften och kommer iväg okej ska han vara med och utmana om segern här. Förstahäst.

8 Hauan Hero galopperade omotiverat med 900m kvar till mål i ett montélopp senast. Enligt rapporterna från stallet var det långt ifrån tomt i tanken vid det läget och man tror att formen ska vara fortsatt fin idag. Självklart är galoppen oroväckande men samtidigt har Hauan Hero imponerat med tre raka segrar i resultatraden. Idag har man dessutom fått ett spännande utgångsläge med springspår på tilläggsvolten och med bara en häst på start så kommer Hauan Hero kunna hitta till ledningen tidigt om kusk och tränare Odd Arne Sagholen prickar starten. Det är även anmält barfota runt om vilket är intressant och även om hästens optimala distans är 1640m så är man hästen att slå för övriga i ledningen.

Nämner även 11 Björnemyr Dennis som höll bra i den senaste starten och är van att möta tufft motstånd. Blir det tempo på loppet kommer han kunna tugga på bra undr slutvarvet och lägga många konkurrenter bakom sig.

3 Alonso O.R. var inte som bäst senast, men kan bättre än så. För två starter sedan visade han upp något helt annat när han vann på bra sätt. Ska inte nonchaleras vid gardering här.

Min Vinnare: 5 Direktör Ribe
Spets efter 500m: 8 Hauan Hero
Skrällen:
Ranking: A 5,8,11 B 3,1,12,9,10 C 6,3,,4,2

GS75-3 2140m auto
6 Alessia tappade från rygg på ledaren senast på Solvalla, men då var motståndet tuffare. Idag ser motståndet mer överkomligt ut och med tanke på att det var första starten på nästan ett år senast så räknar jag med en ännu vassare Alessia idag. Hon kan öppna bra från start och i min bok ska detta vara en bra segerchans i loppet. Lättas dessutom i balansen, är anmäld barfota bak vilket är ett plus.

3 Broadway Oro är en fyraåring som gjort det bra men som fortsatt jag första segern efter tolv starter.Men med tanke på prestationerna han stött för på slutet är det bara en tidsfråga innan han spräcker sin segernolla. För två starter sedan galopperade han med segerchans 350m från mål och senast var han nära att ta sig förbi obesegrade Lilius Boko den sista biten. Från ett bra utgångsläge idag och med en liknande prestation så kan första segern bergas här.

11 Intrapment stod för en vass avslutning efter galopp senast. Klockan stannade på 11,9 sista 1200m. Det var första starten efter lång vila och lär vara förbättrad formmässigt en hel del till dagens start. Får han spara speeden tillslut här kommer man passera många den sista biten.

Min Vinnare: 6 Alessia
Spets efter 500m: 6 Alessia
Skrällen: 11 Intrapment
Ranking: A 6,3,11 B 10,9,2,4,8 C 7,5,12,1

GS75-4 2140m auto
2 Dollar Doc gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och efter att man testade lite ny utrustning så blev man väl pigg i loppet. Han låg på i ledningen och slösade med sina krafter men höll trots detta nästan undan hela vägen in mål. Det var först i de sista stegen som Bugatti Miles tog sig förbi. Dollar Doc avslutade sista 800m via 11,1 och får trots andraplatsen klart godkänt för sin insats. Nu med det loppet i kroppen bör hästen vara ännu ett strå vassare idag och oavsett vilken taktik kusken Jörgen S Eriksson väljer här så ska Dollar Doc ha toppchans idag. När det även är så jämnt spelat i loppet kommer jag välja att ta ställning och spika.

Motbud
4 Zenato är härdad i V75 och visade fin form i den senaste starten. Med en normal prestation idag är man med och slåss om segern här på nytt.

Skrällen är 12 Roc Star Joli. Detta är en femåring som gör det bra varje gång men som fått ett besvärligt utgångsläge idag. Men skulle det lösa sig någorlunda härifrån och det samtidigt blir bra tempo på loppet är jag säker på att han passerar många den sista biten idag. Skräll.

Min Vinnare: 2 Dollar Doc
Spets efter 500m: 2 Dollar Doc
Skrällen: 12 Roc Star Joli
Ranking: A 2 B 4,12,1,6,9,11,3 C 8,7,10

GS75-5 2140m volt
6 Björlifanner visade att formen är bra i den senaste starten. Björlifanner imponerade i ett tufft lopp och stod för en vass avslutning som räkte hela vägen till seger. Han är stark och rejäl och tål att göra en hel del grovjobb på egen hand. Med få hästar i loppet är inte heller lika tufft att stå med tillägg. Ska ses med tidig segerchans här. Första streck.

1 Olav trivs med Carl Johan Jepson i sulkyn och har idag fått ett spännande utgångsläge. Han var ute i Norska Derbyt senast och avslutade då bra som trea. Från bricka ett är man garanterad ett bra lopp och med lucka tillslut kommer man återigen kunna avsluta vasst.

2 Jokke Ålj har nu fått tre lopp i kroppen efter uppehåll och börjar närma sig toppformen. Senast släppte man ledningen efter ett halvvarv och blev sedan fast efter att fastnat i en trött rygg. Jokke Ålj gick i mål med krafter kvar, krafter som kan komma väl till användning idag. Han kan öppna bra och skulle Jokke Ålj hitta till ledningen så är det en position han trivs i. På nio försök i ledningen har det blivit sju segrar och hittar man dit igen är man ett givet segerbud i loppet.

8 Tangen Braute vann överlägset för två starter sedan när han bara blåste runt fältet i mersmakande stil. I den senaste starten var uppgiften tuffare på förhand, då stod man med 20m tillägg på segrande Nårje, men Tangen Braute visade fortsatt fin form när han avslutade rappt till nytt rekord.

Min Vinnare: 6 Björlifanner
Spets efter 500m: 2 Jokke Ålj
Skrällen:
Ranking: A 6,1 B 2,8,4 C 7,3,5

GS75-6 2640m volt
14 Great Winner har gjort det bra under en längre tid och i de två senaste starterna har han varit ute i STL-lopp. Senast kunde han mot hästar som Hands Down D.E. och Oracle Tile gå i mål som trea en via 10,5 sista 800m. Motståndsmässigt kliver han ner i klass idag och ska med sin styrka och hårdhet ses med bra chans att kliva runt samtliga här.

2 Profinitif fick ge sig emot Great Winner för två starter sedan men denna sjuåring stod ändå för en klart bra prestation från ledningen, klockan stannade på 1.12 sista 700m. I den senaste starten gjorde han det också bra. Från ett bra utgångsläge med formen på topp kanske det är dags för revansch nu?

7 Brolle F skötte sig bra i comebacken senast. Man meddelar från stallet att han tagit det loppet på rätt sätt och att han tränar på bra hemma på gården. Brolle F bör gå framåt en hel del formmässigt tills idag. Han kan öppna bra från springspår och lär kunna hitta ner i ett bra slagläge. Ska inte nonchaleras vid gardering här.

Min Vinnare: 14 Great Winner
Spets efter 500m:
Skrällen: 7 Brolle F
Ranking: A 14.2 B 7,10,3,1,9,13,6,4 C 9,5,15,8,12

GS75-7 2140m auto
Vi avslutar GS75 spelet med att spika 5 Gardner Shaw. Detta är en femåring som klättrade genom V75-klasserna under förra säsongen. Han vann en bronsfinal i februari och Ready Cash-avkomman är van att tampas mot tuffa konkurrenter. Han brukar prestera bra direkt efter kortare uppehåll precis som nu. Gardner Shaw är även oöm för positioner och tål de flesta upplägg. Lever han upp till sitt kunnande ska detta vara en mycket bra segerchans och jag spikar.

Motbud
4 Revenue Lavec startar på och har gjort det bra på slutet. Han höll bra från dödens senast och spurtade starkt från kön på Bjerke för två starter sedan. Att man har spår innanför Gardner Shaw är ett klart plus och om det är frågetecken på formen för vissa konkurrenter så är detta en individ som kommer till start med full form.

Nämner även 8 Racing Ribb som idag gör fjärde starten för Johan Untersteiner. Prestationerna har varit bra men sjuåringen har en tendens till att bli alldeles för pigg vilket vi fick se prov på senast. Men han kan öppna bra från start och även om utgångsläget är tufft så finns det kanske inte mycket annat att göra härifrån, än att skicka iväg honom och hoppas han kan hålla sig lugn efter det? Streckas vid gardering.

Min Vinnare: 5 Gardner Shaw
Spets efter 500m: 5 Gardner Shaw
Skrällen: 4 Revenue Lavec
Ranking: A 5 B 4,8,7,6,1,3 C 10,9,2

Lycka till
Dr Trav

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Striker1 - 2021-10-03 00:56

Sätt den nu Doc! Sätt den!! :) Allt Gott.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:25  Melkers 13 rätt Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming