DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Axevalla 30/1

30 Januari 2022 - 01:36

Äran att arrangera GS75-tävlingar denna fina Prix d'Amerique söndagen är Axevalla. Världens största travlopp ska avgöras i Frankrike men förutom den höjdpunkten har vi en finfin JACKPOT att spela om på Axevallatravet. Det 6,7 Miljoner i potten och nedan följer mina GS75-tips.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS! (Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 5 X.O.X.O. i den andra avdelningen och 4 Unico Broline i den fjärde avdelningen.

GS75 Tips Axevalla Söndag 30/1
V75-1 3,5,9,10
V75-2 5 X.O.X.O.
V75-3 4,10
V75-4 4 Unico Broline
V75-5 1,2,3,4,10,11,12
V75-6 2,3,6,7,8,11,13,14
V75-7 5,11

896 rader x 1 = 896 kr

DD Tips Axevalla Söndag 30/1
DD1: 2,3,6,7,8,11,13,14
DD2: 11 Oskar Run

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Gs75-1 2140m auto
3 North Dakota kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, senast avgjorde han säkert när ledaren galopperade på upploppet. Nu är det täta starter vilket känns spännande då man har två segrar på fem försök med liknande intervall. North Dakota kan öppna kvickt och från ett bra utgångsläge är man garanterad ett bra lopp och får man smyga med och spara speeden kommer det bli tufft att stå emot North Dakota över Axevallas långa upplopp.

För 5 Amore Bello är det bara att blunda för senaste starten, han drogs bakåt i sista sväng och man fick inte en ärlig chans i loppet. För två starter sedan vann man från ledningen och jag är säker på att Stefan Persson som kör för första gången är angelägen om att hitta till spets. Skulle man sen få fuska bort en del av loppet kommer man bli tuff att passera tillslut.

Nämner även 10 Kattis J.Boko som i den senaste starten var inblandad i en mycket tuff öppning där första 500m gick via 08,5. Med tanke på den tuffa inledningen visade Kattis J.Boko bra form genom att hålla starkt hela vägen in i mål. Idag skulle man från sitt bakspår kunna hitta ett bra smygläge och skulle detta femåriga sto få spara speeden in i det sista flyger hon kvickt den sista biten.

Min Vinnare: ​​3 North Dakota
Spets efter 500m: 5 Amore Bello
Skrällen:
Ranking: A 3,5 B 10,9,6,1,2 C 4,7,8

Gs75-2 2640m auto
I ett öppet lopp på förhand kommer jag ta ställning för 5 X.O.X.O. Hon spräckte segernollan i den senaste starten när hon vann enkelt från ledningen med sparade krafter i mål. Nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad ytterligare tills ikväll och från ett bra utgångsläge ska hon ses som en given kandidat in i segerstriden. X.O.X.O. kan öppna kvickt den första biten och ses som den troliga ledaren från start. Väl i den positionen är X.O.X.O. sen hästen att slå. Från stallet låter man uppåt och meddelat att hon tränar på väldigt fint inför dagens start. Mitt förstaval i loppet och jag spikar.

Även 2 Back To Work kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Senast blev Back To Work serverad ett fint lopp och tackade för det genom att avsluta bra och sätta nosen först över linjen. Back To Work kan också han öppna från start och med Rikard N Skoglund i vagnen är man garanterad ett bra lopp från bricka två och i min bok är även han ett givet streck på kupongen.

6 Funky Style stod för en rejäl avslutning senast ute i spåren och formen pekar uppåt. Funky Style tål att göra en hel del på egen hand och tillsammans med Kevin Oscarsson i vagnen ska man inte nonchaleras idag.

Min Vinnare: 5 X.O.X.O.
Spets efter 500m: 5 X.O.X.O.
Skrällen:
Ranking: A 5 B 2,6,11,1,8,10,9 C 4,7,3,12

Gs75-3 2140m auto Monté
10 Yrwing är en individ som triv under sadel och har tagit sex av sina åtta segrar i disciplinen. Yrwing kan öppna från start och jag räknar med ett offensivt upplägg från ryttaren Satu Liitiäinen. I monte har man på sex försök i ledningen vunnit fem gånger och skulle man köra sig till spets efter en bit idag så är man häste att slå för övriga. Men samtidigt är Yrwing inte beroende av ledningen för att vinna och summa summarum är man min givna förstahäst här.

4 Granit de la Roque rids av skickliga Jonathan Carre och är ett givet motbud till segern här. Granit de la Roque gjorde det klart okej i sin monté debut för två starter sedan och med en uppåtgående formkurva måste man räknas tidigt. Jonathan Carre lär också vara angelägen om spets här då hästen har två segrar på tre försök från ledning på svensk mark. Givet streck vid gardering.

Nämner även 1 O'Boy som har fått ett spännande smygläge här. Felfri är O'Boy obesegrad i monté och skulle han hålla sig till rätt gångart idag finns fart för att fälla samtliga den sista biten med rätt resa. Till 7% är han den givna skrällen om man har råd.

Min Vinnare: 10 Yrwing
Spets efter 500m: 10 Yrwing / 4 Granit de la Roque
Skrällen: 1 O'Boy
Ranking: A 10,4 B 1,11,12,7,5,3 C 6,2,8

Gs75-4 1640m auto
4 Unico Broline visade fin utveckling under fjolåret och avslutade året med att först vinna ett bronsdivisionslopp på V75 och i den efterföljande finalen slutade man tvåa på imponerande sätt. I årsdebuten senast inledde man året på samma fina vis som man avslutade fjolåret, det blev en enkel seger via 11,2 sista 1000m. Motståndsmässigt är det dessutom enklare emot ikväll än vad man är van vid och det ser på förhand upplagt ut för Unico Broline här. Han besitter både fart och styrka som kommer bära frukt framöver och oavsett hur loppet blir kört idag är segerchansen hög och trots procenten finns det inte mycket annat att göra än att spika och gå vidare.

Motbud
2 Counterfeightr gjorde comeback senast och vann då enkelt efter att blivit serverad en fin resa. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttade en hel del och från ett bra utgångsläge ska man räknas tidigt bakom favoriten. Han är kvick iväg från start och hittar man till ledningen leder man också loppet länge.

6 Can Lane var ute och mötte Counterfeightr senast men fick då se sig besegrad trots att Can Lane gick i ledningen. Nioåringen är numera ojämn i sina prestationer och är därför svår att räkna på. Men kapacitet finns och för den som garderar loppet kan det vara tufft att lämna honom utanför kupongen ifall han skulle blixtrar till.

Min Vinnare: 4 Unico Broline
Spets efter 500m: 2 Counterfeightr
Skrällen: 2 Counterfeightr
Ranking: A 4 B 2,6,1 C 3,7,9

Gs75-5 2140m auto
Ett öppet stolopp på förhand där 3 Gotta Love Pepper hamnar överst i tanken. Detta trots att hon inte gjort en start på näst intill ett helt år. Men Gotta Love Pepper bedöms här på gamla meriter och hon gav ett bra intryck när hon vann tävlingsdebuten på ett enkelt sätt. Efter det loppet fungerade Gotta Love Pepper inte alls på samma sätt. Men ikväll för hon debut för Emil Engvall och rapporterna inför idag är att Gotta Love Pepper gjort det bra i ett provlopp och kommer säkert även ha utvecklats en hel del under sitt uppehåll här. I ett vidöppet lopp på förhand skulle inte jag bli förvånad om Gotta Love Pepper vinner direkt i comebacken här.

1 Dolce A.F. gjorde det bra efter en resa som första häst i andraspår på Solvalla i den senaste starten. För två starter sedan tackade han för en fin resa genom att skjuta till bra när luckan kom från rygg på ledare och satte även nosen först över mållinjen. Formen är bra men som favorit på Gs75 är hon sårbar och det är givet att gardera henne på förhand.

Framhåller två skrällar i loppet, 11 Liza Bore och 12 Hobbit Composite. Den förstnämnda får en amerikansk vagn bakom sig för första gången vilket är spännande och 12 Hobbit Composite gör ikväll debut i ny regi.

Min Vinnare: 3 Gotta Love Pepper
Spets efter 500m: 3 Gotta Love Pepper
Skrällen: 11 Liza Bore / 12 Hobbit Composite
Ranking: A 3,1 B 11,12,10,2,4 C 5,8,9,7,6

Gs75-6 2140m volt
3 Rio Luca var ute i ett bra lopp senast och såg inte tom ut när galoppen kom i början av upploppet och frågan är om inte Rio Luca hade varit nära vinnande Prince Will i mål felfri. Oavsett så är formen god och man har med seg en seger och en andraplats i bagaget från insatser dessförinnan. Jag räknar med att Thomas Dalborg är offensiv från start här och i så fall är Rio Luca min ledare av loppet. Väl i den positionen ska ekipaget sen slås av övriga.

13 Digital Crunch är en tuff individ som är van är van att möta hårt motstånd. Ikväll ser motståndet något enklare ut men utgångsläget kompenserar också för detta. Digital Crunch har nu tre lopp innanför västen och ska närma sig toppformen. Trots sina dubbla tillägg är han ett givet streck vid gardering.

Även 14 La Paradeta är en härdad individ i sammanhanget. Hon är ett sto som besitter bra fart och kommer med form som räcker för att blanda sig i segertiden om det inte strular för mycket från dubbla tillägg här.

Min Vinnare: 3 Rio Luca
Spets efter 500m: 3 Rio Luca
Skrällen: 13 Digital Crunch
Ranking: A 3,13,14 B 2,8,7,6,11,5,1 C 10,9,4,12

Gs75-7 2140m auto
En avslutning som ser ut att stå emellan två ekipage på förhand, 11 Oskar Run och 5 Easy Cash Pirat. Jag streckar båda och hoppas att jag är med när det ska avgöras.

11 Oskar Run imponerade vid segern för tre starter sedan och näst senast var man ute på V75 och provade lyckan, och hade det inte blivit galopp i målkurvan så hade Oskar Run kunnat inkassera ytterligare en framskjuten placering. I den senaste starten stod man återigen för en bra prestation, där man kastades ut i fjärdespår i målkurvan och plockade in meter för meter hela vägen in mot mål. Utan för mycket strul från bricka elva idag så kommer Oskar Run ha ett slutvarv som kommer bli tufft att stå emot för övriga.

5 Easy Cash Pirat vann även han på bra sätt för tre starter sedan. Då fick man göra jobbet ute i tredjespår sista 700m och avdjorde tillslut säkret. Nu kommer man med två raka V75 starter i ryggen och har där fått känna på hårdhet utan att Easy Cash Pirat kanske presterat på topp. Tränare Mikko Aho meddelar att hästen nu känns bättre i träningen nu igen och till dagens start är det anmält amerikansk vagn för första gången vilket känns intressant. Står Easy Cash Pirat för en bra prestation idag så är han ett givet segerbud i loppet.

Min Vinnare: 11 Oskar Run
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 11,5 B 10,4,9,8,1,3,2 C 7,12,6

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örebro SK - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - Över 2,5 & BLGM
1.90
19:00  Sundsvall - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan  - Mjällby dnb
1.66
19:00  Halmstad - Brommapojkarna
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.78
19:20  Kanada - Danmark
Ishockey - VM - 2 hcp +2,5
2.20
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
01:10  Lightning-Panthers
Ishockey - NHL - 1 moneyline
1.83
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 23/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Halmstad 23/5
Insats: 700 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Halmstad 23/5
Insats: 250 kr - DrTrav
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Sundsvall-Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 2a
2.35

Livestreaming