DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Axevalla 5/6

5 Juni 2022 - 00:20

Äran att arrangera söndagens GS75-tävlingar är Axevallatravet. Noterbart är att detta är banan med längst upplopp i landet, upploppet mäter 227m och betyder ofta att många hästar får chansen tillslut. Nedan följer mina GS75-tips.

Jag spelar med två spikar. 12 Deliciousstone i den tredje avdelningen och 7 Infinity Sisu i den femte avdelningen.

GS75 Tips Axevalla Söndag 5/6
V75-1 2,5
V75-2 1,7,9,10,12
V75-3 12 Deliciousstone
V75-4 1,3,4,5,11
V75-5 7 Infinity Sisu
V75-6 1,7,11,12
V75-7 1,4,5,7,11

1000 rader x 1 = 1000 kr

DD Tips Axevalla Söndag 5/6
DD1: 1 Xerava C.D.
DD2: 1,4,5,7,11

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2140m auto
En duell att se fram emot i inledning. 2 Easy Cash har nu gjort tre starter efter ett längre uppehåll. I comebacken blev det en kortare galopp efter start och det var också därför man från stallet var tydlig med att Easy Cash behövde lopp i kroppen näst senast, väl i loppet satt man fast med sparade krafter i må. Senas var det segern som rök när galoppen kom på upploppet. Trots galopperna på slutet är formen betydlig bättre än vad som går att utläsa ut programmet. I min bok håller man även främsta motbudet 5 Summit In Sight bakom sig från start och väl i spets är Easy Cash den med högst segerchans i loppet.

5 Summit In Sight är en rejäl häst som visade bra form senast. Då avslutde han sista 700m på 09,5 i skymundan. Han vinner inte på beställning men med de rätta ryggarna vet vi om att Summit In Sight kan avsluta rykande kvickt den sista biten. Vilket bör passa över just Axevallas långa upplopp.

Min Vinnare: 2 Easy Cash
Spets efter 500m: 2 Easy Cash
Skrällen:
Ranking: A 2,5 B 7,1,6,3,10,11,9 C 8,4

GS75-2 1640m auto
1 Captain As är en fyraåring hos Daniel Redén som det snackats om och kring sedan hans kval debut på svenska mark. Då kvalade Captain As 2140m på 16,8. Men hittills har det blott blivit en seger på sex starter för Varenne avkomman. Intrycksmässigt ser Captain As ut att ha en hel del inom sig, men att han springer fortfarande och leker i loppen och inte riktigt har fattat vad det handlar om. Men när väl handbromsen lossnar för Captain As så är känslan att detta är en häst med skyhög kapacitet och potential. Men som favorit på GS75 från ett innerspår kommer i alla fall jag att gardera.

9 Garfield Gogo gjorde senast årsdebut och sto då för en bra prestation som tvåa, klockan stannade på 13,1 sota 800m. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en hel del och med ett opassande rygglopp här kommer Garfield Gogo återigen kunna avsluta vasst dn sista biten.

Nämner även 7 Lokomotiv som har gjort det helt okej utan att imponera på slutet. För tre starter sedan vann man från ledningen på bra sätt. Då var det amerikansk vagn på och så blir det även idag. Skulle favoriten komma bort på något sätt från start skulle Lokomotiv kunna vara den som tar hand om ledningen och väl i den positionen vet vi att han biter ifrån sig bra.

Skrällen är 12 Al's Showmethehill som var förbättrad senast, då var det barfota runt om för första gången och så blir det även nu. Skulle det klaffa lite längs vägen finns speed som kommer bita bra över Axevallas långa upplopp.

Min Vinnare: 1 Captain As
Spets efter 500m: 1 Captain As
Skrällen:9 Garfield Gogo
Ranking: A 1 B 9,7,12,10,3,6,5 C 8,2,11,4

GS75-3 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 12 Deliciousstone. Ett nyförvärv från Flemming Jensen som i debuten för honom senast kom ut som en ny häst och vann på ett överlägset sätt. Nu har man fått ett lopp i kroppen och formen bör vara framflyttad en hel del. Flemming Jensen åker sällan över till Sverige om han inte har att åka med och trots det sämsta utgångsläget idag är jag inne på att Deliciousstone bara är bäst. Att det väntas lite körn gin från start gör heller inte saken sämre. Dessutom är det långt upplopp på Axevalla vilket kommer gynna Deliciousstone som kommer plocka meter för meter när övriga från trötta ben. Till endast 13% är spelvärdet högt och jag tar ställning och spikar!

Motbud
6 Black Fire inledde karriären med att ta tre raka segrar för att därefter som bäst knipa en andraplats på de efterföljande sex starter. Men för i år har man fått ytterligare en vinterträning i kroppen och utveckling är påväg åt rätt håll igen. Senast vann man från ledningen och dessförinnan stod Black Fire för två fina avslutnignar. Detta är en allround individ som väntas stå för en pånytt bra prestation här och ska räknas tidigt för den som föredrar.

Nämner även 1 Hipster K. som hade med sig höga förväntningar från USA efter att segrat i tre raka starter over there. Men första segern på svensk mark kom först i den senaste starten när han trots ett tufft lopp visade sig vara bäst. Han kan öppna bra och kanske har poletten trillat ner ordentligt för Sebastian K avkomman nu. Hittar han till ledningen här är Hipster K hästen att slå.

Min Vinnare: 12 Deliciousstone
Spets efter 500m: 1 Hipster K
Skrällen: 1 Hipster K
Ranking: A 12 B 6,1,5,2,9,4 C 3,11,8,10,7

GS75-4 2640m auto
11 Kashmir River besitter högt kunnande och var bland annat trea i finalen av Svenskt Trav-Oaks förra året. I årsdebuten senast stod hon för en bra prestation trots att hon fick nöja sig med andraplatsen bakom 5 LaFerrari Dimanche. Kashmir River fick nämligen göra jobbet utvändigt om ledaren den dagen. Kashmir River har dessutom brottats med halsproblem en tid vilket gjort att hon inte kunnat prestera på sin fulla förmåga. Men nu meddelar stallet att hon känns positiv i träning och ska därför sett till kapacitet räknas tidigt här.

1 Cintra är ett spännande sto för framtiden. Hon kvalade in till Drottning Silvias Pokal i år och senast var det final i just samma lopp. Dock blev det en galopp kort före mål i finalen och det var en tredjeplats som föll bort. Idag är utgångsläget spännande och som lågt spelad på GS75 är Cintra tidig med tanke på formen hon visat upp på slutet.

5 LaFerrari Dimanche är under fin utveckling och har redan i år två segrar på V75. För två starter sedan vann hon även första testet till StoChampionatet. Då gick hon i ledningen och vann säkert tillslut. Idag ställs hon mot flera av dessa konkurrenter igen och skulle LaFerrari Dimanche återigen inta tätpositionen från start är detta hästen att slå för övriga.

Nämner även 3 Donna Summer som imponerade vid sitt försök till Drottning Silvias Pokal, hon vann då på mersmakande vis. Men i finalen sluta det dessvärre med galopp. Kapaciteten är hög hos Donna Summer som nu senast kommer från en bra prestation på V75. Skulle hon göra om prestationen från sitt försök till Drottning Silvias Pokal här ska hon inte nonchaleras till 7% här.

Min Vinnare: 11 Kashmir River
Spets efter 500m: 5 LaFerrari Dimanche
Skrällen: 1 Cintra
Ranking: A 11,1,5 B 3,4,9,10,2 C 8,7,6,12

GS75-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 7 Infinity Sisu. Detta är en individ som har inlett karriären lovande. Nu kommer hon dessutom med två raka seger på kontot där hon gått i mål på ett mersmaknde vis. För två starter sedan fick hon en fin resa i andra utvändig och tackade för det genom att avslita på bästa sätt. Senast visade Infinity Sisu att hon även tål att göra en del jobb på egen hand när hon vann från utvändigt om ledare på 117 sista 800m. Utgångsläget kunde såklart varit bättre idag men Infinity Sisu kan öppna bra om man laddar och med tanke på att hon visat sig kunna göra en del jobb på egen hand så ska segerchansen var god bara hon kommer ner hyfsat från start. Det är dessutom anmält barfota runt om för första gången vilket jag är inne på kommer ge bra effekt. Jag tvekar inte utan spikar!

Motbud
4 Raya Maya kommer från en imponerande seger när hon kunde vinna trots en startgalopp. Hon är inte helt att lita på i loppen men fart och kunnande finns det gott om i hästen. Skulle hon trava iväg från början och hitta till ledningen initialt kommer Raya Maya leda länge och vara det främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 2 Golden Rain som lever på sin speed och alltid har en vass avslutning att tillgå när upploppet närmar sig. Från bricka två kommer man kunna sitta bra på det direkt och över Axevallas långa upplopp kommer han passera många tillsut.

Min Vinnare: 7 Infinity Sisu
Spets efter 500m: 4 Raya Maya
Skrällen: 2 Golden Rain
Ranking: A 7 B 4,2,1,6,12,9,11,8 C 3,5,10

GS75-6 2140m auto
1 Xerava C.D. kom till senaste starten med fyra raka segrar på konto, men efter att fått nöja sig med andraplatsen efter en klart bra prestation fick Hans R Strömbergs treåring se sin segersvit brytas. Avlsutningen var bra och han gav Eireann e match hela vägen in i mål. Men nu är siktet inställt på att påbörja en ny segersvit, från ett bra utgångsläge är Xerava C.D. den troliga ledaren av loppet, och i den positionen kommer hon sen bli svår att rå på. Addera därtill Mats E Djuse i vagnen vilket är ett plus och dessutom amerikansk vagn och barfota runt om! Hur bra skulle detta kunna bli!? Segerchansen är bra men det finns också alltid en risk att det skulle bli “för” bra på en så pass orutinerad häst och därför kommer jag plocka med någon häst till på systemet.

11 Kayla Westwood har även hon endast en förlust på sina fem starter i livet. Enda förlusten kom för tre stenar sedan när hon mött tuffa hingstar, Kayla Westwood avslutade sista 800m på 11,9 den gången och det räckte till en tredjeplats. Detta är en tjej som tål att göra en hel del jobb på egen hand och trots att hon nu kommer tillbaka efter lite vila ska hon ses med segerchans direkt.

Nämner även 7 Hill Of Cash som vann på överlägset sätt senast i USA. Nu är det debut på svensk mar och hon är såklart svårbedömd med tanke på den insatsen senast ska man inte nonchalera henne här.

Min Vinnare: 1 Xerava C.D.
Spets efter 500m: 1 Xerava C.D.
Skrällen: 7 Hill Of Cash
Ranking: A 1,11 B 7,6,12,10,9,2 C 3,4,8,5

GS75-7 2140m auto
Kronprinsessan Victorias lopp - Ett damlopp där känslan är att vi kommer få se många segersugna kuskar och som har tendens till att bli rivigt kört vilket man gillar som traventusiast.

4 No Doubt är en häst med högt kunnande som när han presterar på topp står väl inne i klassen. När man kollar igenom arkivet sätter sig segern i försöket till E3 2020 sig på näthinnan, då travade No Doubt svenskt rekord på 10,5. Hans karriär har gått lite upp och ner efter det men senast visade han bra form, då vann han efter att övertagit ledningen med 1200m kvar till mål. No Doub är en tuff individ som tål att göra en del jobb på egen hand och håller han sig bara till rätt gångart hela loppet idag kommer No Doub vara med och utmana oms segern idag.

1 Zanella har fått ett aningen tufft utgångsläge idag, hon kan öppna kvickt om man vill ladda med henne men hon har också visat en del pigga tendenser när hon skickas iväg. Men samtidigt riskerar hon dock att bli fast på innerspåret om hon inte laddas iväg. Så frågan är vilken taktik som gäller för Sandra Eriksson som sitter i vagnen idag? Att kapaciteten är hög hos Zanella råder det inget tvivel om. Hon kommer med två raka segrar på kontot och har visat upp fartresurser som få kan mäta sig med i loppet. Felfri idag är Zanella ett givet segerbud oavsett taktik från start.

Framhåller även 5 Hattusa som kommer med toppform till dagens start. Senast vann hon enkelt trots dödens hela vägen. Till låg procent idag och med en något mer passande resa ska inte Hattusa räknas bort om det blir tempo på loppet.

En annan som gynnas av tempo på loppet idag är 11 La Sassicaia. Detta är en häst som kan avsluta bra med den rätta resan och skulle hon få lifta med i ryggar in på Axevallas långa upplopp kommer hon fälla många tillslut.

Min Vinnare: 4 No Doubt
Spets efter 500m: 4 No Doubt
Skrällen: 5 Hattusa
Ranking: A 4,1 B 3,11,7,10,3,8 C 9,6,2,12

Lycka till
DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Bayern München - Plzen
Fotboll - Champions League - 2 asian +3,5
1.73
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Leipzig - Celtic
Fotboll - Champions League - 1 asian -1
1.91
19:00  Tingsryd - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
1.84
21:00  Manchester City - Köpenhamn
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål första halvlek
1.72
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans Super Days JACKPOT
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - BigOne Super-Jackpot
Insats: 450 kr -  
Köp här!
20:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 Tips Bjerke & Kalmar 4/10
Insats: 1125 kr - DrTrav
21:00  Topptipset Tips Tisdag 4/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Bjerke & Kalmar 4/10
Insats: 200 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 1296 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming