DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Bollnäs 27/3

26 Mars 2022 - 21:54

Bollnäs står som värd för veckan GS75-omgång. Jag spelar endast med en spik, 1 Västerbo Victorius i GS75-1 som jag tror leder från start till mål.

Nedan följer min lösning på omgången.

GS75 Bollnäs 27/3
GS75-1 1 Västerbo Victorius
GS75-2 2.4.5.9
GS75-3 2.7
GS75-4 5.9
GS75-5 1.10.12
GS75-6 1.3.10.12
GS75-7 2.4.5.8.11.12

1152 rader x 1 kr = 1152 kr

Dagens Dubbel Bollnäs 27/3
DD-1 1 Backegubben
DD-2 2.12

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 1640m Auto
1 Västerbo Victorius är kanske ingen raket bakom bilen och innerspåret skulle kunna bli en fara men jag landar ändå i att han är tillräckligt snabb för att hålla upp ledningen och därifrån bör det också vara en bra chans att vinna loppet. Jag gillade intrycket senast när han vann på 1.13.9 över aktuell distans och stack undan med god marginal över upploppet. Är han lika fin igen tror jag att han vinner det här loppet från spets och den värsta konkurrenten på förhand startar från ett bakspår. Jag väljer att inleda omgången med att hamra in en spik.

Motbud
9 Herman Hazelaar har vunnit 4/7 lopp och aldrig varit sämre än tvåa och kapacitetsmässigt är det han som är värst emot min spik. Jag är dock inte övertygad om att distansen är något plus och det kan bli långt fram från det här utgångsläget.
Jag är lite orolig över att 7 Mazai skulle kunna öppna riktigt fort trots ett spår långt ut på vingen och skulle han komma till ledningen är han intressant. Han var förvisso en bit efter i mål som tvåa bakom min spik men han gick en stark slutrunda och det ser ut som en häst som det finns en del utvecklingspotential i.

Min Vinnare: 1 Västerbo Victorius
Spets efter 500m: 1 Västerbo Victorius
Skrällen:
Rankingen A:1 B:9.7.6.10.3 C:1.5.4.12.8

GS75-2 2140m Volt
2 Åsvinn S.K blir favorit i loppet och han har ett passande utgångsläge. Han har gjort ett par hyggliga lopp i Norge och vunnit tre lopp men jag blev inte såld över insatsen senast när han debuterade på svensk mark. Han är inte helt att lita på men det är klart att det ändå ser ut att vara en vettig uppgift på pappret och felfri är det hästen att besegra.

4 Backegrabben gillar jag och det har verkligen lossnat för honom i vinter. Det finns ännu mer att hämta ur honom och utvecklingskurvan går åt rätt håll. Det är lite långt mellan starterna nu eftersom han har varit struken från en tilltänkt start men om han har lyckats bibehålla sin fina form blir jag inte förvånad om han plockar ner favoriten utvändigt.

9 Reime Blessen står tufft inne i loppet med 40 meters tillägg men han tävlade bra under fjolåret och har gått bra tider för sammanhanget.

5 Järvsö Kurt är nästan alltid med på pallen men han jagar alltjämt sin första seger. Det är nog bara en tidsfråga innan han vinner lopp och han får också plats på kupongen.

Min Vinnare: 4 Backegrabben
Spets efter 500m: 2 Åsvinn S.K
Skrällen: 5 Järvsö Kurt
Rankingen A: 2.4 B:9.5 C:3.8.6.1.7

GS75-3 2140m Auto
2 Nova Effe imponerade som unghäst och har väldigt hög kapacitet men hon var ifrån tävlandet i närmare två år innan hon gjorde comeback för två starter sedan. Hon blev lite väl pigg i ledningen senast men kan hon hushålla med sina krafter bättre nu är det här en bra uppgift. Hon är snabb iväg bakom bilen och kommer sitta i ledningen tidigt och med två lopp i kroppen borde toppformen närma sig.

Jag måste ändå dubbla mitt system med 7 Global Collection som är härdad i tuff konkurrens. Hon var förvisso inget extra i årsdebuten senast men hon fick ett snällt upplägg och kommer säkerligen att köras mer offensivt med en genomkörare i kroppen. Jag tror att det här är en häst som kan klättra lite i klasserna och jag litar inte helt på favoriten.

Min Vinnare: 2 Nova Effe
Spets efter 500m: 2 Nova Effe
Skrällen: 7 Global Collection
Rankingen A: 2.7 B:12.1.10.6.4 C:5.3.11.9.8

GS75-4 2140m Volt
9 Järvsö Micke är en tänkbar spik i omgången med tanke på det intrycket han gav vid segern senast. Han vann på en 28-tid senast över aktuellt distans och en liknande prestation kommer att räcka väldigt långt nu. Jag tror dessutom att han är snabbast iväg av hästarna på tillägg och då är det högst troligt att han får överta ledningen.

Jag kan dock inte spela utan 5 Ronja N.N på mitt system. Hon har otroligt mycket fart inombords när hon har stilen med sig och felfri tror jag hon kan utmana favoriten. Hon såg jättefin ut senast när hon galopperade under avancemang ute i spåren och formen tror jag inte det är något fel på.

Jag nöjer mig med två hästar på mitt system men för den som letar storskräll vill jag ändå nämna 7 Sikveland Stjerna som ska tävla barfota nu. Hon vann på en 27-tid över kort distans med den balansen i vintras och var väldigt bra då. 1%.

Min Vinnare: 9 Järvsö Micke
Spets efter 500m: 9 Järvsö Micke / 1 Willmin
Skrällen: 7 Sikveland Stjerna
Rankingen A:9.5 B:12.7.11.1.8.6.4 C:15.13.3.2.10

GS75-5 2140m Volt
1 Albert Zonett var jag besviken på i vintras men han såg klart bättre ut igen i årsdebuten när han vann från ledningen. Det är en segervan herre som säkerligen kommer att tjäna fina pengar i år men jag tycker att 74% i skrivande stund är väl magstarkt även om mycket talar för en klassisk spets och slut.

10 Global Bookmaker startar tjugo meter bakom favoriten men han har gjort många bra lopp med skor i vinter och nu ska han tävla med optimal balans (barfota runt om).Jag tror i grund och botten att det är en bättre häst än favoriten och även om det är tufft att hämta in 20 meter så är det absolut ingen omöjlighet. Det skiljer väldigt mycket i spelprocent mot favoriten och därmed tycker jag han är given på kupongen.

12 Global Tailwind är härdad mot klart tuffare hästar än så här och i skrivande stund är han märklig lite spelad. Han var bra i årsdebuten som trea bakom Huddlestone och Harper Seabrook och borde vara redo för en ännu bättre prestation nu. 3%.!

Min Vinnare: 1 Albert Zonett
Spets efter 500m: 1 Albert Zonett
Skrällen:12 Global Tailwind
Rankingen A:1 B:10.12 C:2.4.7.11.13.3.8.9.6.5

GS75-6 1640m Auto
1 Backegubben trodde jag mycket på senast när han startade med exakt samma utgångsläge över aktuell distans men då galopperade han tyvärr i starten. Förhoppningsvis kan han gå iväg felfritt nu och Björn Karlsson lär vara revanschsugen efter missödet senast. Det finns ingen som kan ta en längd på honom från start och då är det också hästen att besegra från tätpositionen.

3 Alfie är ett rutinerat sto som hunnit bli tolv år gammal nu. Hon vinner kanske inte så ofta men hon tävlar allt som oftast i tuffare sällskap och i det här fältet tror jag hon har en hårdhet som inte många andra i loppet har. Läget blev bra och med två lopp i kroppen och ner i klass är det en stark utmanare till segern.

10 Sundbo Nova är även hon van tuffare sällskap och nu drar man alla växlar och ska tävla barfota runt om samt med bike. Läget behöver inte vara så dåligt och det ser ut som att hon borde kunna få en vettig rygg i starten och få en bra resa trots sitt bakspår.

12 Tekno Lynet vann på V75 under fjolåret och ska givetvis räknas även han. Det är årsdebut nu och det saknas kanske lite form för dagen men han skulle gynnas av ett hårt tempo där framme och det är en häst som tål att gå ute i spåren.

Min Vinnare: 1 Backegubben
Spets efter 500m: 1 Backegubben
Skrällen: 10 Sundbo Nova
Rankingen A:1.3.10.12 B: 8.2.11.6 C:5.4.9.7

GS75-7 2640m Auto
12 Gitan De Touhyvon har jag följt noga genom hela karriären och jag är väldigt svag för den här kapabla men extremt osäkra och virriga travaren. Han har visat att han besitter väldigt höga toppar och var betrodd på V75 senast men föll tillbaka i gamla galopp-synder efter att ha gått felfritt ett par starter på raken. Det finns inga som helst garantier att han går felfritt och därför är det en självklarhet att gardera men om han fungerar tror jag på en ganska god segerchans.

2 Albacete agerade knepigt under slutet av fjolåret men det är en spännande häst som har varit ute mot de bästa hästarna i kullen och han vann dessutom tre lopp 2021. Det ska bli spännande att följa hans utveckling under året och från ledningen blir han att räkna med om han är väl förberedd.

5 Money Smile vann tre raka lopp under sommaren men var blek under hösten och har fått vara ifrån tävlandet ett par månader nu. Han tillhör de bättre i fältet och normalt sett ska han vara med där framme till slut även om formen är svårbedömd.
8 Loveyouecus har ett knepigt utgångsläge men han kommer med dokumenterad folk till skillnad från flera konkurrenter och nu ska han lättas i balansen.

4 El Maco Khalifa vill säkerligen också göra ett försök att nå ledningen. Han kanske inte har nått fjolårets toppar än så länge i år men han var klart förbättrad senast och i ledningen brukar han växa ett par klasser.

11 Ultimate Brodde måste höja sig men Magnus A Djuse brukar kunna få fart på hästarna när han sitter upp för första gången.

Min Vinnare:12 Gitan De Touchyvon
Spets efter 500m: 2 Albacete / El Maco Khalifa
Skrällen: 4 El Maco Khalifa
Rankingen A:12.2.5 B:8.4.11 C: 10.6.7.9.3.1

Lycka till 
DrTrav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Motala - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - Motala ö1.5 mål
2.00
19:00  Karlskoga - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.79
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
13:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - BLGM
1.65
15:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.10
23:00  Jotko - Allen
Annat - UFC - Allen vinner
2.04
15:00  Varberg BoIS - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - U3 mål asian
1.76
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 30/9
Insats: 640 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 30/9
Insats: 162 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 1181 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 1/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Skellefteå 1/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming