DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Hagmyren 17/10

17 Oktober 2021 - 00:47

Söndagens omgång hämtar vi från Hagmyren och jag spelar med två spikar, 3 Edima i GS75-5 samt 8 Xanthis Delicious i GS75-6.

Nedan följer min lösning på omgången.

GS75 Hagmyren 17/10
GS75-1 6.7.9.10.11
GS75-2 5.6
GS75-3 1.2.9
GS75-4 5.6.9.10.11.12
GS75-5 3 Edima
GS75-6 8 Xanthis Delicious
GS75-7 2.3.4.5.7.8.9

1260 rader x 1 kr = 1260kr

Dagens Dubbel Hagmyren 17/10
DD-1 8 Xanthis Delicious
DD-2 2.5.7.8

4 rader x 50 = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2640m Auto
6 Super Sarah får med viss tvekan tipset i ett öppet lopp. Hon kan väldigt mycket i grunden men har inte alls fått visa det i lopp på ett bra tag nu. Nu är det debut i ny regi och det är positiva tongångar från stallet och det låter som att man har höga tankar om henne framöver. Det är möjligt att hon behöver något lopp i kroppen men om Fredrik Wallin har förberett henne väl har hon kapaciteten att vinna direkt i sin nya regi.

7 Atlas Kronos har fått ett spår långt ut på vingen och kanske inte kan spetsa av egen kraft men det känns som att det är många med spår innanför som kan tänka sig att överlåta ledningen och jag ser det inte som någon omöjlighet att han kan sitta i ledningen efter en bit. Lång distans passar bra och även om det är i monté som han har visat form på slutet så fungerar han bra i sulky också.

10 Zerozerosette är den i fältet som har presterat bäst under året och han har vunnit fem av elva lopp. Distansen har han vunnit på tidigare och Mathias Andersson brukar inte vara blyg i sina styrningar. Jag tror att vi får se ett offensivt upplägg och till den här starten verkar man dessutom dra alla växlar och ska tävla barfota runt om samt med bike.

11 Brunello Hall gör debut i ny regi och jag tror det är loppets bästa häst. Han var lite trög bitvis under fjolåret men såg fin ut 30/7 och det ska bli intressant att se hur han presterar för Emilia Leo nu. Han är inte vässad på något sätt men om det klaffar med positioner är han bra nog att kunna vinna ändå.

9 Ten C.C Face har gjort det bra i monté under året och nu väljer man att testa honom i ett sulkylopp igen och han får också plats på kupongen på sin fina form. Magnus A Djuse får chansen för första gången och det är alltid spännande.

Min Vinnare: 6 Super Sarah
Spets efter 500m: 6 Super Sarah / 7 Atlas Kronos
Skrällen: 9 Ten C.C Face
Rankingen A: 6.7.10.11 B: 9.5.1.2.4.8 C:3

GS75-2 2140m Monté
5 Zlatan Knick ska göra sin tredje start i monté nu och han visade senast att han har fattat vad det går ut på nu när han vann i fin stil på 1.12.8 över kort distans. Han kan öppna snabbt från start och Emilia Leos taktik lär vara solklar. Det blir full laddning mot ledningen och sedan är planen att stanna där hela vägen in i mål och det ser ut som en bra uppgift på pappret. Han är dock som allra bäst över kort distans och det finns en minst sagt värdig motståndare som jag vill dubbla mitt system med.

6 Kate Baldwin gjorde debut under sadel senast och kunde avgöra loppet med lätthet även om det var ett billigare gäng hon var ute i. Kate Baldwin har gjort det bra hela året med sulky mot hårt motstånd och nu när hon har fått testa på monté en gång lär hon fatta ännu mer vad det går ut på. Hon kommer med stor sannolikhet vara ännu bättre nu och hon kan bli svår att stå emot över upploppet.

Jag nöjer mig med två hästar på systemet men jag nämner även 1 Pane Vino som trivs ypperligt under sadel och han har vunnit tre lopp och aldrig varit sämre än tvåa på fem starter i disciplinen. Läget blev perfekt och han kommer få en passande resa härifrån och man brukar alltid få chansen över upploppet i monté.

Min Vinnare: 5 Zlatan Knick
Spets efter 500m: 5 Zlatan Knick
Skrällen:
Rankingen A:5.6 B:1.11.7.3.9.10 C:8.2.4

GS75-3 1640m Auto
1 Järvsötord ser ut att bli stor favorit i loppet och det är mycket som talar för att han kommer vinna det här loppet. Han har vunnit ungefär var tredje start i karriären och han visade att formen är på plats senast när han vann trots en galopp, även om motståndet inte höll samma klass då som nu.
Han är snabb från start och läget bakom bilen blev perfekt och felfri bör han komma till tät och då är det hästen att besegra för övriga. Jag tycker dock att intrycket över mål kunde varit bättre och det är ingen häst jag litar på och som stor favorit vill jag ta med ett par hästar till.

Stallkamraten 9 Sölvstad Atlas tror jag inte är en sämre häst än favoriten och han är en tidig utmanare även om läget kunde ha varit bättre. Förhoppningsvis kan han ta rygg på Järvsötord i starten och få en passande resa bakom stallkamraten.
Han har vunnit fem lopp under året och till skillnad från favoriten är han väldigt pålitlig och travsäker och med rätt resa är det en utmanare.

Jag vill även betala för 2 Sundbo Bysen som har höjt sig markant på slutet och visat bra form. Senast avslutade han sylvasst över upploppet som trea bakom just Järvsötord och från ett bättre utgångsläge den här gången bör han få en bra resa i den främre träffen. Skrällbud.

Min Vinnare: 1 Järvsötord
Spets efter 500m: 1 Järvsötord
Skrällen: 2 Sundbo Bysen
Rankingen A: 1 B:9.2.6.11.3.5.12 C:8.4.7.11

GS75-4 2640m Auto
12 Flashing Smart en stark och rejäl häst som var riktigt bra som tvåa senast bakom Noocandy trots att han fick göra mycket grovjobb under vägen. Med den genomköraren lär han knappast vara sämre och om han fungerar är han bra nog att runda det här sällskapet. Han får dock inte alltid sin aktion att stämma och det är ingen att hålla i handen.

6 Vanessa Face har varit bra under hela året och visade fortsatt bra form senast när hon var tvåa från dödens. Risken är överhängande att hon kommer få göra mycket jobb på egen hand nu också men med en mer passande resa kan hon mycket väl inkassera årets fjärde seger.

Roligast på spelet känns 5 Love You Sweden som är mycket bättre än raden och kan betydligt mer än vad hon har visat i år. Hon såg klart förbättrad ut senast och även om det är anmält med vanligt vagn har jag läst i intervjuer att det kommer bli bike för första gången och man får hålla kolla på det under söndagen.

10 Västerbo Flashdance var tvåa bakom Crak Di Girifalco senast och visade form innan dess när hon vann ett försökslopp 19/8 även om hon inte klarade av två heat samma dag och kastade in handduken tidigt från tät i finalen.

Min Vinnare: 12 Flashing Smart
Spets efter 500m: 5 Love You Sweden
Skrällen: 5 Love You Sweden
Rankingen A:12.6 B:5.10.9.11 C:7.2.8.4.3.1

GS75-5 2140m Auto
3 Edima är en spännande treåring efter Love You som gjorde debut på svensk mark i sin senaste start. Hon öppnade bra bakom bilen från ett spår långt ut bakom bilen och sökte sig fram i dödens där hon sedan blev kvar hela loppet. Hon fick endast se sig slagen av den stora favoriten då på en bra tid över kort distans och jag gillade intrycket. Med ett bättre spår bakom bilen nu lär offensiva Mika Forss ladda framåt direkt och jag tror det är en bra chans att leda det här från start till mål. Hon möter förvisso äldre hästar och det är kanske tufft att begära att hon bara ska vinna men med tanke på hur hon såg ut senast tar jag ställning i ett lopp som annars kräver bred gardering.

Motbud
1 Ess Jocolus var ute mot ett tufft gäng senast och fullföljde loppet bra invändigt som fyra efter en tuff öppning och han har fått ett perfekt läge nu. Han kan öppna väldigt fort från start och skulle kunna ställa till det för min spik men det låter från stallet som att man helst vill se honom i ryggar den här gången. Från det här läget kommer han åtminstone att få en bra resa på innerspåret och vid fritt över upploppet är det en utmanare.

10 I Love Faux Depart besitter en del talang och borde hävda sig väldigt väl i den här typen av lopp. Hon har fått ett lopp i kroppen efter uppehåll och borde gått framåt med den genomköraren men läget blev inte det bästa och det krävs tur med positioner under vägen.

5 Bellmondo Gar har hög kapacitet inombords men han har haft svårt att få till det i lopp och verkar söka efter formen för dagen. Magnus A Djuse får en ny chans i sulkyn (galopp förra gången) och han brukar vara bra på att få lite extra fart på hästarna.

Jag nämner även 9 Kutafort som namnet antyder har bra fart men han har varit ifrån tävlandet länge och formen är svårbedömd.

Min Vinnare: 3 Edima
Spets efter 500m: 3 Edima / 1 Ess Jocolus
Skrällen: 5 Bellmondo Gar
Rankingen A: 3 B:1.10.5.9.2.6.4.11 C: 7.8.4

GS75-6 2140m Volt
Här kommer min andra spik i omgången och jag tycker det ser ut som en väldigt lämplig uppgift för 8 Xanthis Delicious. Hon håller absolut toppform för dagen och kommer från en bra insats på V75 där hon gick 1.10.9 över kort distans.
Starten innan dess svarade hon för en rejäl skräll när hon vann till över hundra gånger pengarna efter ett snabbt upplopp och det finns ingenting som talar för att formen skulle vara sämre nu. Hon går dessutom ner i klass och trots att hon får bära ett stort favoritskap tycker jag att det är en sund spik att luta sig emot i omgången.

Motbud
9 Jaguar Hill kan vara en tänkbar utmanare om han tävlar på topp. Han är dock väldigt ojämn i sina prestationer och har inte glänst i de senaste starterna. Om han presterar på sin högsta nivå har han kunnandet för att utmana men voltstart är ett stort minus och det har inte fungerat vid de två senaste gångerna man har provat på voltstart.

6 Findus M såg formstark ut efter galopp senast och har fått ett passande smygläge. Motståndet känns mer överkomligt än vad det har gjort på slutet och skulle och får han spara på sin speed till upploppet brukar han alltid gå hela vägen in i mål. Om favoriten sviker är det en stark segerkandidat.

1 Domino Brick såg trög ut senast och tröttnade tidigt men är ursäktad efter ett tufft läkningsförlopp. Han har ett passande utgångsläge och står bra inne på pengarna och kommer säkerligen vara med och ta en framskjuten placering.

Min Vinnare: 8 Xanthis Delicious
Spets efter 500m: 1 Domino Brick / 8 Xanthis Delicious
Skrällen: 6 Findus M
Rankingen A: 8 B:9.6.1.12.11.2.7 C:5.10.4.3

GS75-7 2140m Auto
8 Nårje är en segerstaplare som svek som betrodd på Leangen senast men han vann på V75 16/10 och när han startar nu igen får vi anta att det inte var några fel på hästen då. Läget blev uselt men han har respekt med sig och om han kör framåt är det ingen omöjlighet att han kan sitta i ledningen efter en bit.

9 Kalmar är svårbedömd för dagen och efter V75-vinsten i somras har han inte alls fått det att stämma och stilen har inte varit bra. Han måste visa bättring igen men på kunnande måste han räknas tidigt.

2 Tangen Frikk har fått ett perfekt spår bakom bilen och kommer få en bra resa härifrån. Han fick ett tufft lopp i sitt senaste lopp men var inte riktigt att känna igen och stallet tror att det var resan som tog ut sin rätt. Han har varit bra hemma i träning därefter och kommer säkerligen att vara bättre nu.

5 Valle Storm möter kanske några för bra men som helt ospelad tycker jag att det är ett roligt drag. Han kan öppna riktigt fort från start och kommer förmodligen att ta hand om ledningen initialt. Oavsett om man väljer att köra i den positionen eller inte så kommer han att få ett bra lopp även om han kanske är som allra mest effektiv över kort distans tycker jag det är ett rolig drag till låg spelprocent.

Min Vinnare: 8 Nårje
Spets efter 500m: 5 Valle Storm / 8 Nårje / 2 Tangen Frikk
Skrällen: 5 Valle Storm
Rankingen A: 8.9.2 B:3.5.7.4 C:1.10.6.11

Lycka till 
Dr Trav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bodö/Glimt - Strömsgodset
Fotboll - Elitserien - 1 -1 (asian)
1.68
19:00  HTFF - Haninge
Fotboll - Ettan Norra - Haninge dnb
1.80
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
02:00  Colorado - St Louis
Ishockey - NHL - 2 hcp +0,5
2.27
15:00  Hammarby - Malmö
Fotboll - Svenska Cupen - 1
2.10
19:00  Auxerre - St Etienne
Fotboll - Ligue 1 - BLGM
1.88
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
15:00  Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.70
17:30  Helsingborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melker Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 25/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 1080 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 240 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Torsdag 26/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming